Reklama

Reklama

Recenze (6)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

POZOR SPOILER! Výborný film, kterému nechybí humor, dobře vystavěná zápletka ani napětí a u kterého mi vadil jen na můj vkus poněkud horkou jehlou šitý konec. Skvěle hrající Vidya Balan je ve všech polohách (ve stoje, v sedě i v leže) osudově přitažlivá, chvíli milá, chvílemi tvrdá a bezohledná, ale po celou dobu jde za svým cílem a člověku je těch dvou chudáků líto, když vidí jak s nimi Krishna zametá. Sympatický N. Shah mi svojí rolí chlápka více než středního věku okouzleného mladou ženou silně připomínal Zdeňka Svěráka ve filmu "Jako jed", s tím rozdílem, že Khalujaan si sice ani neškrtl, ale zas na druhou stranu neztratil hlavu a svoji důstojnost a tak vlastně dopadl líp. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Dvojice zlodějíčků Khalujan a Babban má štěstí na problémy, prchají s penězi před pomstou mafiána. Skončí v domě jednoho zločince, který jim má pomoct v přechodu hranice do Nepálu. Zde je však pouze jeho žena Krishna (Vidya Balan), která má svoje cíle a tajemství, jenž nejsou zjevná. Film působí poněkud ospale a pomalé tempo vyprávění, bez výrazných zvratů neslibuje nic zásadního. Jenže buďte trpěliví, pomaloučku, polehoučku, se začnou vztahy měnit a dramatizovat, jak oba muži o Krishnu usilují. Kriminální a romantická zápletka se začne vybarvovat do nečekaných odstínů. Závěr je přímo strhující, hlavní herecké trio velmi dobré, film pro sebe samozřejmě urvala Vidya Balan jako zraněná, ale zároveň silná žena. Velmi originální film, na který musíte mít určitou trpělivost. Myslím, že tohle je ten další typ filmu, který není pro začátečníky s indickým filmem (byť zde nejsou tradiční hudebně taneční čísla). Jenže zároveň si musíme říci, že tohle je památný film, který z paměti nevymizí a při repríze budete jeho kvalitu vnímat výše, než u prvního sledování. ()

Reklama

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Hlavní herecká trojka je opravdu výborná, a to je zcela jasně i největší předností tohoto filmu. Určitě za zmíňku stojí i zvláštní vnitřní náboj, který tento snímek dělá prostě jiným a zajímavým. To je ale do výčtu předností asi vše, protože jinak je to nezáživný příběh o dvou zlodějíčcích a jedné osudové ženě. Na konci jsem se trochu divil, kam po výbuchu domu zmizela policie, když se do té doby tak akčně snažila toto stavení odstřelovat, ale budiž. Když sečteme klady a zápory, tak vyjde opravdu čistě průměrný film, sice jiný a velmi dobře zahraný, ale nic neříkající. Víc než na tři hvězdy to není. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Menej pompézne ako Death Ishqiya, ale nebolo to zlé, sklamali ma piesne, nič zapamätateľné ale hlavná trojka bola skvelá. Vidya je pani herečka, o Naseeruddinovi ani nehovoriac a Arshad sa mi páčil aj v Kabul exprese aj tu, taký drsniacky dobráčisko :-) Zápletka bola dobrá ale nemalo to šťavu, celá réžia a kamera bola taká o ničom, všetko pozitívne vo filme tým išlo o niekoľko stupňov dole. Škoda. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Khalujan a Babban utekajú s peniazmi svojho gangsterského šéfa a hľadajú pomoc v dome Vidyadhara. Nájdu tam len jeho vdovu, ale tá im dovolí, aby sa u nej na čas ukryli. Obaja muži prepadnú jej šarmu a nechajú sa nahovoriť na únos jedného obchodníka. Skvelý film, úžasná Vidya a senzačné duo Naseeruddin-Arshad. Škoda niektorých hluchých miest. Našťastie ich bolo málo. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama