Reklama

Reklama

Masivní stroje

(seriál)
  • Velká Británie Massive Machines
Velká Británie, 2004, 10x30 min

Hrají:

Chris Barrie

Recenze (5)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolu protože jsem viděl věci které bych nikdy nespatřil a díky dokumentu přeci jen vidím šílené velké stroje a hlavně je to dost zajímavé. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Další ze série technických dokumentů, kterými nás Chris Barrie provede se šarmem a grácií německého ovčáka po transplantaci hlavy. A já mu to žeru a chci další nášup! ()

askina 

všechny recenze uživatele

Další řada poutavého vyprávění o strojích s Chrisem Barriem. Opět velice poutavý a srozumitelný průvodce historií a současností techniky. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Jde o stručný a srozumitelný dokument, který prolíná jednotlivá témata od úplných začátku až po současnost a každé vývojové fázi ve vyprávění přidělí stejný čas, což by asi dokument dělat měl, jenže.. Tím, že pan Barrie vše "projíždí" stejným tempem a u ničeho se nepozastaví, to pro mne ztrácí půvab. Když už narazíte na něco, co by vás zde zajímalo, ihned to přeskočí a jede si dál to svoje monotónní odříkávání. Od dokumentu si slibuji tedy mnohem více. ()

vojta033 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze díl o bombardérech. Nic moc zajímavý dokument ve, kterém účinkuje zřejmě lehce retardovaný člověk. Vypovídající hodnota bídná. Škoda slov. Třeba jiné díly jsou dobré, ale kvůli tou pošukovi se ani nepokusím na ně podívat. ()

Reklama

Reklama