Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává na Zemi, v roce 1935. V této době je hlavní surovinou ragnitová ruda, která se může zpracovávat různými způsoby, a je též potřeba v mnoha odvětvích od lékařství po armádu. V Gallianu je ragnitové rudy hojně a tudíž je jasné, že se o tuto zemi budou zabývat jediné dvě velmoci. Tou první je Východoevropská Císařská aliance, kterou následuje Atlantická federace. První zmiňovaná vyhlásí Gallianu válku a její jednotky se valí do nitra země. Tam narazí na malé nenápadné městečko Bruhl, ve kterém se poprvé setkáváme s hlavními hrdiny.
Tato anime vychází z playstationové hry stejnojmenného názvu. (Morestrig3)

(více)

Diskuze

fr3ak

fr3ak (hodnocení, recenze)

No však já to anime nijak neobhajuji - vždyť jsem ve svém komentáři psal, že je to pro mne spíše zklamání - takže smysl tvého příspěvku...........nechápu.

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

fr3ak: Náhodou to o té hře vím, poněvadž jsem si to přečetl na chytré stránce. Hru, pravda, neznám. To ovšem nic nevypovídá (o kvalitě), podle výborných her běžně vznikají slabé až strašné filmy, i když anime i v tomto směru občas příjemně překvapí (a opět jde o hry, které jsem nehrál - Kanon, .hack, Fate Stay Night...).

Reklama

Reklama