Reklama

Reklama

Vyděrač

  • Kazachstán Рэкетир (více)

Obsahy(1)

Konec boje v ringu – začíná boj v ulicích. Sayan je mladý a nadějný kazachstánský boxer. V ringu je opravdu dobrý, ale rozhodl se raději bojovat v ulicích. Stává se členem místního gangu a rázem má vše – peníze, respekt, děvčata. Sayanovi se opravdu daří, ale postupně zjišťuje, že z tohoto životního stylu už není cesty zpět. Vše má zkrátka svou cenu. Úspěšný kazachstánský akční thriller. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

solisoli 

všechny recenze uživatele

Dokumentárny Kazachstanský gangsterský film o komunistickom boxerovi, ktorý rozpráva o svojom gangsterskom krátkom živote. Produkcii išlo hlavne aby to finančne zvládla, pretože prenájom Mercedesov, Lexusa, Humra, nábojov a oblekov, predsa len niečo stojí. Našťastie krátka stopáž mnoho zachránila, hlavne čas utrmácaného diváka. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapen, co se vyklubalo z tohoto neznámého kazašského filmu. Pojednává o mladém boxerovi, který se postupem času vyškrábe až na váženého člena mafie. Příběh je naprosto jednoduchý, ale pořád se něco děje. Nepostřehl jsem tam žádné zbytečné pasáže plné nudy, i když chvílemi to na mě působilo trošku nemotorně. Ale takové prkotiny mi celkový dojem z filmu nezkazí. Narozdíl od amerických kolegů, kteří, když vyplodí nějaký béčkový až céčkový film a ještě si myslí, že s ním udělají díru do světa, si tento snímek na nic nehraje. Mě to přišlo příběhově podobné ruské Brigádě a ta se mi páčila strašně. Tudíž nemůžu jinak, než těch 70% dát. Navíc se tam mihl i Vladimir Vdovičenkov, známý právě z Brigády. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale tak jo, nic jsem nečekal a teoreticky jsem nic nedostal, příběh o ničem, herci šílení. Ale nedostal jsem nic co by mě zhnusilo a naopak mě překvapila "lidskost" těch lidí. Kazachstských filmů moc za sebou nemám(jeden či dva horory), takže hodnocení není vyloženě čisté. Líbilo se mi prostředí, ale zase ne zdlouhavé dialogy. Každé plus v tomhle filmu vystřídá mínus, takže za mě průměr. Ale takovej celkem pohodovej. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Pútavá krimi dráma, situovaná do prostredia kazašskej Almaty v hektickom období po rozpade ZSSR. Hlavný hrdina Sayan je priamočiary a voči svojim druhom podsvetia za každých okolností loajálny sympaťák, ktorého ani potom, čo stúpa v rebríčku gangsterskej hierarchie neopúšťajú skromnosť a pokora, nadobudnuté v boxerskom prostredí, z ktorého bol mafiou zverbovaný. Jeho vecné a občas aj úsmevne podané rozprávanie v pozadí diania je vítaným spestrením filmu. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

trochu mi to připomělo Londýnského gangstera skoro bych řekla že byl natočen na motivy Vyděrače,který ale má atmosféru a zvolené vyprávění vložené mezi dialogy to je teda něco.Dobrý dabing taky má něco do sebe.Film ukazuje realitu gangsterského podsvětí.Popisuje mafiána od jeho narození až po jeho konec. U mě dobrý. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama