Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luxusní jízda v podobě netradiční talk show v nekonečně dlouhém voze! Známe osobnosti, kuriózní otázky a pohotový moderátor Míra Hejda. Palba otázek na kožených sedačkách se šampaňským se rozjíždí každý týden na Publicu! (oficiální text distributora)

Recenze (11)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedna * za díl s Martou Jandovou. Rozežranost televizních režisérů nezná mezí, ale tak proč nenalákat pár celebrit do limuzíny, šak to diváci zacvakají. Stejně se tu nedozví žádné převratné novinky, ale o tu ani nejde. Na you tube se dá najít několik dílů, tak pokud chcete se mrkněte… ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se jdeme zadarmo projet a ještě si zato necháme od televize zaplatit, poté se trochu vyzpovídáme, poplkáme a čím větší houno z nás vypadne, tím si budeme připadat světovější. Nehorázná sračka s našima pseudocelebřitkama na snad ještě horší televizi Public.-(! ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Nápad talk show v ''limuzíně'' je samozřejmně lehce přestřelený, ale jinak to není špatné, prostě se jen o dané celebritě něco dozvíte (pak je samozřejmně otázkou kdo je host, jestli ho máte rádi atd.). ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen díl s FattyPillow a jo, bavil jsem se nevím jestli to Fatty podle hodnocení tahl, ale bylo to dobrý. Míra hejda, ale není někdo kdo by mohl být moderátor, takové otázky bych dokázal podávat i já,no dobrý. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Tak tragický mi to zas nepřijde. Kraťičká Talk-show v limuzíně je stejná, jako někde ve studiu. Navíc Míra Hejda je Plzeňák, takže použiju i trochu patriotismu. 50% - 3*** ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl s Pohlreichem (bylo na něm vidět, jak ho to sere a že lituje, kam to zase vlezl) a byla to dost slabota. Ony pořady, který se odehrávaj v limuzíně, jsou asi dobrý pro americký celebrity z LA nebo pro frustrovaný černý rappery, ale v české kotlině to holt působí trapně. ()

Mr.Atsor 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad. Limuzína brázdící ulice Prahy a v ní sedící celebrita vyzpovídávána moderátorem. Bohužel se opět setkáváme s podobným problémem jako u většiny podobných pořadu - nedozvíme se nic zajímavého. Na druhou stranu je to skvělý námět a otázky nejsou natolik mimo mísu jako u některých konkurenčních pořadů. Mírovi fandím. ()

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle předstihlo i Pissshowbazar do prdele kurvahitler.Izer se šuká do ucha a z prdele se mu krůtí kroutí v proutí,fujjjj.Jak jsem již několikrát uvedl,kvalita pořadu si žádá rovnocennou kvalitu komentáře,vy debilové,co tomu dáváte hvězdy. ()

Reklama

Reklama