Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luxusní jízda v podobě netradiční talk show v nekonečně dlouhém voze! Známe osobnosti, kuriózní otázky a pohotový moderátor Míra Hejda. Palba otázek na kožených sedačkách se šampaňským se rozjíždí každý týden na Publicu! (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se jdeme zadarmo projet a ještě si zato necháme od televize zaplatit, poté se trochu vyzpovídáme, poplkáme a čím větší houno z nás vypadne, tím si budeme připadat světovější. Nehorázná sračka s našima pseudocelebřitkama na snad ještě horší televizi Public.-(! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedna * za díl s Martou Jandovou. Rozežranost televizních režisérů nezná mezí, ale tak proč nenalákat pár celebrit do limuzíny, šak to diváci zacvakají. Stejně se tu nedozví žádné převratné novinky, ale o tu ani nejde. Na you tube se dá najít několik dílů, tak pokud chcete se mrkněte… ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Nápad talk show v ''limuzíně'' je samozřejmně lehce přestřelený, ale jinak to není špatné, prostě se jen o dané celebritě něco dozvíte (pak je samozřejmně otázkou kdo je host, jestli ho máte rádi atd.). ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen díl s FattyPillow a jo, bavil jsem se nevím jestli to Fatty podle hodnocení tahl, ale bylo to dobrý. Míra hejda, ale není někdo kdo by mohl být moderátor, takové otázky bych dokázal podávat i já,no dobrý. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Tak tragický mi to zas nepřijde. Kraťičká Talk-show v limuzíně je stejná, jako někde ve studiu. Navíc Míra Hejda je Plzeňák, takže použiju i trochu patriotismu. 50% - 3*** ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl s Pohlreichem (bylo na něm vidět, jak ho to sere a že lituje, kam to zase vlezl) a byla to dost slabota. Ony pořady, který se odehrávaj v limuzíně, jsou asi dobrý pro americký celebrity z LA nebo pro frustrovaný černý rappery, ale v české kotlině to holt působí trapně. ()

Mr.Atsor 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad. Limuzína brázdící ulice Prahy a v ní sedící celebrita vyzpovídávána moderátorem. Bohužel se opět setkáváme s podobným problémem jako u většiny podobných pořadu - nedozvíme se nic zajímavého. Na druhou stranu je to skvělý námět a otázky nejsou natolik mimo mísu jako u některých konkurenčních pořadů. Mírovi fandím. ()

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle předstihlo i Pissshowbazar do prdele kurvahitler.Izer se šuká do ucha a z prdele se mu krůtí kroutí v proutí,fujjjj.Jak jsem již několikrát uvedl,kvalita pořadu si žádá rovnocennou kvalitu komentáře,vy debilové,co tomu dáváte hvězdy. ()

Reklama

Reklama