Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Nelson Van Alden navštíví Nuckyho a odchází přesvědčen, že je zkažený skrz naskrz. Nucky rychle kontaktuje svého bratra, šerifa Eliase Thompsona, aby si hlídal své podřízené. Mezitím v Chicagu, Al Capone, sděluje místnímu reportérovi, co si myslí o obvinění Johnyho Torrioa a jeho údajné spolupráci na vraždě místního gangstera „Velkého Jima" Colosima. Zpět v Atlantic City, Nicky diskutuje se svým stárnoucím rádcem, komodorem Loisem Kaestnerem, o nadcházejících volbách. Později Nucky kárá rozzlobeného Arnolda Rothsteina a soukromě se setkává s Magaret Schroederovou. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve srovnání s prvním dílem je tento díl určitě horší, a to z jednoho prostého důvodu. Chybí zde nějaký pořádný dějový zvrat. Amerika 20. let se mi stále neokoukala, jen už to prostě není až tolik napínavé a zajímavé, jak by to, věřím, být mohlo. Buscemi je stále stejně slizký a sledovat ho při páření s jeho obdobně ohavnou kurtizánou je pro moje puritánské oči vždy utrpením nejhrubšího zrna. Jinak celkově je těch prasáren na každém kroku moc a moc. Chvílemi se mi vyloženě nostalgicky vracely vzpomínky z dětství, kdy jsem se v ZOO procházel kolem kozího výběhu, který byl situován hnedle za bobří hrází. Opravdu se v tomto snímku slečny a ženy producírují dost často tak, jak je Pán Bůh stvořil a v značném počtu případů je ani nestvořil hezky. Kromě puritánů budou trpět i černoušci, neboť na diváky dost nápadně pomrkává i nějaký ten rasismus. Jinak je to opravdu takový díl skoro až o ničem. Pevně věřím, že mi to tvůrci v tom dalším vynahradí. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Noha šla v porovnaní s prvou epizódou trochu z plynu, každopádne to stačilo na udržanie slušného tempa. Udalosti z predchádzajúcej epizódy zamiešali kartami a zdá sa, že v budúcnosti Nuckymu ešte môže vražda Schroedera pekne zavariť... 7/10 ()

Reklama

Reklama