Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrozí, že nevhodný svědek vyzradí pachatele lesního masakru a tak agent Nelson Van Alden pospíchá do nemocnice. Nucky přehodnocuje svůj vztah s Lucy a Margaret otvírá nový obchod s francouzským oblečením v hotelu Ritz. Chalkyho tým platí vysokou cenu za převzetí ilegální operace Mickeyho Doylea. Jimmy odjíždí na západ. (HBO Europe)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk se třeba dozví, že dostat kapavku nebyla tehdy vůbec žádná legrace stejně jako nebyla legrace býti svědkem, na kterém vůbec nikomu nezáleží. Bohužel však není k vidění naprosto žádná akce, což je v mafiánském filmu dost velká škoda. Na chuť začínám přicházet federálnímu pánovi a je mi kupodivu prozatím sympatičtější než všichni ostatní lajdáci, což se mi přihodilo snad vůbec poprvé. Mému oku neunikla obří nápis Gillette kdesi na městem a fakt, že tento nápis zatím všechny slečny, které prozatím odhalily diváctvu své svatyně, vesele ignorují. První díl mě velice navnadil. Bohužel začínám nabírat nehezkého dojmu, že seriál od té doby nic závratného nenabídl. Bude-li to takhle pokračovat dál, tak se nejspíš brzy rozkamarádíme. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se ve třetí epizodě nedějí žádné velké věci, odehrává se tu celá řada menších a nenápadnějších záležitostí a agent Van Alden se tak trochu utrhne z řetězu. Přestože byla situace kolem svědka masakru vlastně tragická, velice dobře jsem se u ní pobavil. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi najvtipnejšia scéna u zubára, čo som videl. Michael Shannon s jeho Van Aldenom nekompromisne vládne a svojou horlivosťou dokáže zatieniť aj morálne vážnejšie problémy, ako má on sám, trebárs sebecké ututlanie rasových nepokojov. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Really? I thought we killed them all.” “He thought. Fucking Aristotle.” Ďalšia podarená epizóda, ktorá nepostrádala grády. Postavy sa sľubne vyvíjajú a tentokrát sa predviedol predovšetkým agent FBI, ktorý rozhodne nejedná v rukavičkách, scéna u zubára nemala chybu. 9/10 ()

Reklama

Reklama