Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po bezostyšném okradení jednoho z šéfů okrsku, Nucky objevuje přívětivost Lucky Luciana. Margaretin obchod s oblečením si vede dobře a přijímá Nuckyho nabídku. V Chicagu si frustrovaný Al Capone kvůli rodinným problémům vybíjí svou špatnou náladu na Jimmym. (HBO Europe)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvědomil jsem si, že tento seriál vlastně ani neobsahuje slečnu, kterou bych neviděl nahulatou. Daná doba musela být naprostým rájem i pro ty nejexotičtější pohlavní choroby. Každý spinkal s každým. Kouzlu žiletek podlehla málokterá slečna, a tak broučci mohli vesele přeskakovat z křoví do křoví a viry se nerušeně množit. Nejedna herečka si musela kvůli roli v tomto seriálu vypěstovat prvotřídního bobra. Kromě pravidelné dávky smilnění nabízí tento díl i jedno moc hezké střelecké překvápko, přičemž nám ze scény zmizí vlivný hráč. A v samotném závěru jsem si mohl také odoblíbit, do té doby, celkem sympatického detektiva, u kterého se ukázalo, že je bohužel masochista. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj byl tentokrát tak zajímavý, že jsem musel udělit plný počet hvězdiček, přestože měl Mr. Skin opět z čeho vybírat. Hlavně se vyjasnila situace v Chicagu a zdá se, že je jen otázkou času, kdy dojde i na všechny papeže. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Jesus Christ! What the fuck are you doing?” “You said to knock in a manly fashion.” “Well, leave the door on the hinges.” Tak konečne sme sa opäť dočkali aj poriadnej prestrelky a musím priznať, že to stálo za to... 10/10 ()

Reklama

Reklama