Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během návštěvy Chicaga během celostátního republikánského kongresu dostane Nucky alarmující zprávy z Atlantic City. (HBO Europe)

Recenze (5)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyzerá to tak, že sa čoskoro dočkáme mafianského vyrovnávania účtov, ktoré ako je známe, si medzi sebou zainterosavní vyplácajú predovšetkým v červenej kvapaline farbenej hemoglobínom... Inými slovami nám séria pekne graduje, navyše s dvoma slušnými prekvapeniami v tejto epizóde. Prvou je kovová plomba v bruchu, ku ktorej znenazdajky prišiel jeden nemenovaný Nuckyho súrodenec a druhou rozhodnutie agenta Van Aldena v závere. Fakt som si myslel, že peniaze z obálky vytiahne jeho a nie Jimmyho žena, ale zjavne som podcenil jeho náboženský fanatizmus (alebo snáď až fanatický zmysel pre spravodlivosť?). 8/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! V předchozím dílu se prakticky nesouložilo, takže to nyní tvůrci hodlali perverzní menšině diváků patřičně vynahradit. Nejen, že byla k vidění pravidelná dávka dobového souložení. Dokonce byli diváci šokování ukázkou prvních promítaných sprosťáren tehdejší doby, kde nebylo naštěstí téměř nic vidět. Tedy kromě kněze a jeptišky oddávající se činnosti, kterou by na toho pána ze shora dojem určitě neudělali. Nuckyho bráška se připlete jako slepý k houslím ke třetí kulce v šourku. Naštěstí střelec mířil o kousek výš. S blížícím se koncem série se blíží i menší mafiánská válka, tak snad nebudu zklamán. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama