Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nucky se připravuje na válku s konkurenční frakcí. Jimmy trvá na svém alibi. Margaret pomáhá Madame Jeunet. (HBO Europe)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Klasické dějové schéma, kdy se polovinu stopáže snaží tvůrci uspat dialogy, které nejsou kdovíjak záživné. Jakmile divák začne mhouřit oči, tak jej zaskočí opravdu neočekávaným dějovým zvratem, který zpravidla dovede nalákat na zhlédnutí dalšího dílu. Konečně se v tomto díle Jimmy vrátil do civilizace a zřejmě to malinko uspěchal. Stihl toho v krátkém čase relativně dost. Podařilo se mu znásilnit jeho ženu, která jej před okamžikem málem podvedla s knírkatým pánem. A stihl se dostat pěkně rychle do tepláků. Detektiv se celkem rozjel. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Ignacious, Sixtus, Leo. They're all named after popes.” “We'll write the Vatican, see if they know where they are.” Boardwalk Empire snáď nikdy neprestane udivovať. Keď si myslíte, že niektoré postavy už poznáte ako svoje boty, dokáže vás veľmi rýchlo vyviesť z rovnováhy. Napríklad taký Van Aldenovov spolupracovník nie je také neviniatko ako sa na prvý pohľad zdá a Nuckyho vodič má zase prekvapivo dobré reflexy a slušnú mušku. 9/10 ()

Reklama

Reklama