Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nucky pořádá silvestrovskou party 1922-23 a při té příležitosti si dá novoroční předsevzetí, které ovšem není úplně v souladu s nedůtklivým gangsterem Gypem Rosettim, jenž žízní po ilegální whisky. Margaret k nelibosti svého manžela dohlíží na využití Thompsonových dotací v nemocnici Sv. Theresy. V nepřítomnosti Jimmyho a Commodora rozjíždí Gillian nový byznys. Jedním okem však stále sleduje Richard, mentora "jejího" syna Tommyho. V Chicagu se Al Capone trápí kvůli irskému gangsterovi Deanovi O'Banionovi a Van Alden prožije konfrontaci, jež může změnit jeho kariéru... (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Nucky pořádně přitvrdil. Tento díl byl takový seznamovací. Objevilo se pár nových zajímavých postav. Naopak pár postav ze scény zmizelo. Bylo přeci jen třeba dořešit pár věcí z minulosti. Celý díl se tedy táhl v rytmu rozmisťování a přemisťování figurek po šachovnici. Hodně slibný start. Snad se tato série potáhne v podobě kvalitním duchu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to dobré, třetí řada začala stejně zajímavě, jako čtvrtá skončila a i když pan Thompson tvrdí, že musí z politických důvodů vypadat důvěryhodně, je daleko ostřejší než dřív. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Videoherné krvavé atmosferické scény, staré postavy hlboko v noblesnej stoke zločinu a pridanie nových brutálnych živlov. Boardwalk Empire v plnej kráse a s posunom minimálne postáv o úroveň vyššie. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příšerný soundtrack v úvodu a nejen tam,  mi rve uši už 3. sezónu. Ukvičený, rádoby dobový hlas je šílený. Nejsem si jistá, snad je to Regina Spektor..nevím, ale vypínám ho. Dívala jsem se jen na tracklist. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starý dobrý Richard nám konečne pekne uzavrel nevyriešené záležitosti z minulej série. Scénu tak opustil jeden hajzlík a na to sa hneď objavil nový, tentoraz makarón, s ktorým zrejme bude ešte sranda vďaka tomu, že s ním žiadna sranda nie je... 8/10 ()

Reklama

Reklama