Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rothstein si s Nuckym vyříká věci v souvislosti s byznysem s likéry a poté pošle Gypovi jasnou zprávu ohledně Tabor Heights. Ve Washingtonu vidí Gaston Meets příležitost v šetření senátu ve věci Harryho Daughertyho a ministerstva spravedlnosti. Billie získá do své skomírající šou novou hvězdu; k Vanu Aldenovi a Sigrid zavítá nečekaný návštěvník; Gillian si dělá starosti, jak udržet svůj byznys v chodu v době Jimmyho nepřítomnosti; Margaret zažívá v nemocnici a později i u Madam Jeunet nepříjemné chvíle... (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Celkem solidní díl, který poodhalil Gypovu škrtící sexuální úchylku. Ten člověk mě baví. Závěrečný atentát (v posteli) neměl chybu. Dost mě baví i Van Aldenovi, tohoto času Muellerovi. Jejich dějová linka je příjemným zpestřením a přináší na scénu lehce komický nádech. Také konečně došlo na prolomení podvádění v rodině Thompsonových. Trošku škoda, že byl při činu přistihnut ten nevinnější z dvojice. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože byla pátá epizoda opět výborná, nechyběly intriky ani akce a herci podávali velmi slušné výkony, nejvíc mě pobavila scéna, kdy v sobě nenápadná paní Muellerová objevila skrytou lvici. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Do you even begin to understand how weak that makes you look?” “That's a big noise from a man who's dead below the waist.” Pomaly sa nám tretia séria začína lepšiť, aj keď to podľa môjho gusta stále ešte nie je tak úplne ono. Van Alden už skoro ako komediálna postava úplne stratil svoje čaro. Prestrelka a nevydarený atentát na sagatého makaróna však rozhodne nepostrádali gule... 8/10 ()

Reklama

Reklama