Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gillian se smíří s Jimmyho smrtí, ovšem ne s Nuckym – Gyp hraje spojence. Van Alden pracuje na splacení svého dluhu O'Banionovi a účastní se setkání Caponeho a Torria. Později zvažuje Sigridův případ, či zůstat anebo žít na útěku. Nucky s pomocí Gastona Meanse neplánovaně navštíví Andrewa Mellona a nabízí ministrovi financí doporučení a obchodní návrh. Margaret učiní rozhodnutí ohledně antikoncepce; Nucky s Owenem kupují poníka k narozeninám; Billie vidí, ke zlosti Nuckyho, budoucnost ve stříbrném plátně. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Nuckyho žena se nám řádně rozvášnila. Její přerod v promiskuitní kurvu neměl chybu. Michael Shannon je ve své roli naprosto excelentní. Z člověka bojujícího proti alkoholu se nám stal jeho samotný vařič. Navíc konečně došlo na jeho dlouho očekávanou explozi ve firmě na žehličky. Není těžké uhádnout, jakým přístrojem permanentně poznamenal jeho retardovaného obtloustlého kolegu. Ještě krásnější výbuch však čekal na diváky v samotném závěru. Trošku škoda, že s sebou nevzal alespoň jednoho mafiánského bose, ale alespoň to odnesla ta nesympatická Nuckyho kurva. Hodně našlapaný díl. Víc takových! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát nemám, co bych epizodě vytkl. Opět se intrikovalo naplno, závěr byl opravdu hlučný, ale nejvíc mě opět pobavili manželé Muellerovi. Našel jsem si jasné favority, kteří nezklamou. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne trocha zábavy a akcie. Van Alden sa urval z reťaze a každá “bad person”, ktorá sa mu postaví do cesty musí rátať so smrťou, prípadne trvalou újmou na zdraví. Nucky sa zahral na boxera a záver bol priam bombový... Dúfam, že sa zakončenie série bude niesť v načrtnutom duchu. 9/10 ()

Reklama

Reklama