Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nucky se zdráhá investovat do obchodu s pozemky v Tampě, který řídí šíbr Bill McCoy. Spřátelí se zde s majitelkou nelegální nálevny Sally Wheetovou. Valentin Narcisse najme sexy jazzovou zpěvačku Daughter Maitlandovou, aby vystupovala v Onyxu. Později sonduje míru loajality Dunna Purnsleyho k Chalkymu. Eliův syn Willie se obrátí na Mickeyho Doyla a jeho ilegální sklad alkoholu, aby si vylepšil společenské postavení ve škole. Gillian souhlasí, že bude vystupovat jako manželka Roye Phillipse, aby udělali dojem na potencionálního obchodního partnera. Harrow se snaží pohřbít svoji minulost, ale nejprve chce dořešit nevyřízené záležitosti s Emmou. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zasrané příměří. Tato série se táhne v odporně politickém duchu a prozatím neexistují žádné sváry, spory a šarvátky. Dokonce i krvežíznivý půlměsíček zakopal svoji zbraň. Příměří a mír je hrozně krásná věc. Snad jedinou výjimku tvoří filmový, seriálový a herní svět. Pokud vás tvůrci tři série krmí zradami, násilím a napětím, tak vám to zaručeně musí nyní scházet. Vůbec se mi nelíbí směr, kterým se tato série ubírá. Trošku nabírám pocit, že se zde začíná vařit z vody. Totálně seriál postrádá spád a trošku mě tím začíná srát. Stále je to koukatelné, ale od předchozí série je to brutální propad a divím se, že to na zdejším hodnocení není více znát. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan Thompson odjel na Floridu a děj prošel menším útlumem, asi to bylo tím horkem. Dr. Narcisse spřádal plány, Richard nedokázal uniknout před zabíjením, ale závěr mě opravdu pobavil. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu ma začína štvať, že jediným akčným prvkom tejto série je zatiaľ len Richard. A samozrejme nesmieme zabúdať na jeho sestru, ktorá dokázala, že mozgy dokáže vystreľovať z hlavy rovnako suverénne ako on. Linka okolo Nuckyho v Tampe je zatiaľ pomerne nudná, rovnako ako snaha narcistického doktora podkopávať Chalkyho autoritu. Chcelo by to viacej Al Capone-a, Rothsteina a ostatných mafiánov, ktorí sa tentoraz vôbec nedostali ku slovu. 6/10 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci by měli objevit dokonalou vyváženost v zobrazování dějových linek divákům. Všichni ví, že postavy Ala a Nelsona (George) udržují seriál nahoře a místo toho celou dobu vidíme půlhodinové babrání o nějaké nemovitosti na Floridě. Tohle je potřeba změnit. Lehký nadprůměr. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama