Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nucky se seznámí s Arnoldem Rothsteinem během karetní hry a nečekaně získá obchodního partnera pro své obchody s pozemky v Tampě. Nově povýšený Eddie Kessler si udělá zajížďku poté, co předá zásilku na vlakovém nádraží. Když jeden z jejich výběrčích skončí ochromen, Al a Frank Caponeovi se rozhodnou dokončit jeho trasu a přiberou s sebou neochotného Van Aldena. Agent Knox informuje Hoovera ohledně Thompsonovi operace a odhaluje Nuckyho nejslabší článek. Dunn Purnsley jede do Harlemu a doprovází ho Valentin Narcisse. Willie a Clayton, jeho spolužák ze střední, to přeženou s jedním kanadským žertíkem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler! Konečně tato série představila solidní díl, ve kterém sice opět nesvištěly vzduchem kulky, ale alespoň se točily ve vzduchu velké peníze. Divák se dozví například to, že člověk nezná, dokud si s ním nezahraje karty. V hlavní roli tohoto dílu figuroval Thompson. Ať už v rukou úžasného Ala nebo v podobě pomstichtivého šprýmaře bastarda Thompsona juniora. Ještě to stále není ono, ale konečně jsem si v této sérii nějaký díl užil. Nejvíc mě pobavil německý Nuckyho poskok, který ukázal, že se taky dovede pořádně odvázat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále jsem spokojen, intrikuje se mohutným způsobem, takže kdo chvíli stál, již stojí opodál. A kdo prohraje v kartách, na Floridu nejede. FBI si začíná nějak moc vyskakovat a pan Mueller přestává být definitivně pánem svého osudu. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chýba tomu stále niečo, čo by seriál opäť nakoplo. Rothstein je z formy, takže si Nucky našiel nového parťáka a mladý agentík sa prekvapivo javí ako niekto, kto rozhodne Thompsonov a ich organizáciu nemá rád. To je asi všetko podstatné, čo stojí za zmienku. Linky okolo narcisného doktora a Eliho syna ma zatiaľ moc nechytili, takže dúfam, že sa už konečne niečo poriadné rozbehne... 6/10 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předvídatelný osud mladého blonďáčka, nezáživný poker, nicneříkající německé kratochvíle, a dobré osvěžení příběhu v zapojení Meyera do akce. Takhle nějak bych to shrnul. ()

Reklama

Reklama