Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po opatrné schůzce s Margaret v New Yorku míří Nucky do Tampy, aby dořešil detaily ohledně pozemkové dohody s Billym McCoyem. Tam se také shledá se Sally Wheetovou. Richard Harrow se vrací do Atlantic City a přiznává se churavějícímu Paulovi Sagorskemu, který ho přiměje, aby nechal minulost minulostí a vrátil se k Julii a Tommymu. Agent Knox ztratil důvěru J. Edgara Hoovera, ale nachází nový způsob, jak ke spolupráci přinutit Elie. Když Luckyho Luciana vystraší investor Vincenzo Petrucelli, který má vazby na Joea Masseriu v New Yorku, Meyer Lansky se rozhodne jít do pozemkového obchodu v Tampě na vlastní pěst. Chalky si vybíjí svou frustraci na Daughter Maitlandové. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Milovníci mrdu si zajisté přijdou na své. Konečně dojde na dva dlouho předesílané mrdy. Těžko říct, který z nich byl nechutnější. Oba byli maximálně na poblití. Za mě bych asi volil negra pana Whita s předkusem, se kterým by za války zajisté štrejchl při plazení o minu. Nic zajímavého se v podstatě nestalo. Celkem zajímavou hru double agenta roztočil ten retard, kterému teče mléko po bradě. Tato série opravdu za nic nestojí. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem první polovinu čtvrté série a byl jsem zatím velmi spokojený. Když nebyl děj zrovna prudce akční, řešily se velice zajímavé věci během velice zajímavých rozhovorů a doufám, že se bude podobně pokračovat. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”He lived here? If this was my room, I'd kill myself. Oh, I didn't mean-- fuck it, he can't hear me.” Tentoraz síce bez akcie, ale aspoň že sa Nuckyho biznis v Tampe konečne uzavrel, teraz už len čakať na to, čo sa tam pokazí. Na druhú stranu sa nám zase rozbieha prípad okolo smrti Kesslera, ktorý trochu agentíkovi zakrútil žalúdkom, aj keď v závere mal slzy v očiach paradoxne Eli. Zdá sa, že si Richard založil dosť nekonvenčnú rodinu, čo mu rozhodne prajem. Ak tam totiž je postava, ktorá si zaslúži happy ending, je to on a jeho adoptívny syn Tommy. Aj keď mám blbý pocit, že sa v tomto prípade žiadneho happy endingu nedočkáme... 7/10 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama