Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eli má vážnou diskusi s Nuckym poté, co Willie udělá velice nepopulární rozhodnutí. Margaret čeká v práci na Wall Street překvapivé setkání. Joe Masseria nařídí Luckymu Lucianovi, aby se vrátil zpět do Tampy a vypořádal se s Vincenzem Petrucellim. Gillian prochází absťákem a Roy Phillips jí pomáhá ho překonat. Al Capone, stále rozlícený nad smrtí bratra, se snaží přimět Johnnyho Torria, aby se pustil do jeho rivala, gangstera Deana O'Baniona. Vztah Chalkyho Whitea se slečnou Maitlandovou se prohlubuje a Valentin Narcisse uplatňuje svou kontrolu nad Dunnem Purnsleym a Northside. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jeden z nejnudnějších dílu série. Pomalu se řítíme do finiše a jeden by čekal, že se konečně začne něco dít. Mám pocit, že celý seriál sklouzl k několika nechutným vztahům a neřeší se vůbec nic jiného. Takto mě to ale vůbec nebaví! Tvůrci, nebuďte čuráci a udělejte s tím něco! ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Verím, že išlo o finálnu predprípravu pred akciou nabitým záverom. Ak sa totiž aj nasledujúca epizóda bude niesť v znamení bez výraznej akcie budem nútený ísť opäť s hodnotením dole. Za zmienku tu stojí spôsob, akým hádže doktor a narcis v jednej osobe Chalkymu návnady a ten sa na ne s patričným potešením chytá. Konečne táto dejová linka začína byť trochu zaujímavá. Slová Torria v závere zase predstavujú najlepšiu možnú pozvánku na ďalší diel. 7/10 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že chování postav je přehnané, umírněné, někdy až nepochopitelné. Čtvrtá série je zatím nejslabší a má nejmenší potenciál. Je na Knoxovi, aby nás vytáhl. Nikdo jiný to nezachrání. ()

Reklama

Reklama