Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nuckyho zásilka z Floridy přijíždí s nečekaným nákladem. Eli je zatlačen do kouta poté, co agent Knox odhalil novou špínu na Thompsonovi. Willie si promluví s Nuckym a následně přehodnotí své nedávné životní rozhodnutí. Chalky se Valentinu Narcissovi otevřeně postaví a potvrzuje svou vedoucí pozici na Northside. (HBO Europe)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Celá série se točí kolem opic. Kdo se má na ty zasrané negry pořád dívat? Další hrozně ukecaná epizoda točící se kolem sporu dvou otravných opic. Jediné postavy, které mě v rámci této série baví jsou double agent a Al Capone a nekonečně úžasný Michael Shannon. Všechny scénky, kde nefiguruje ani jeden z nich stojí za hovno, pokud tedy neobsahují akci a jsou čistě dialogové. Budu doufat, že poslední 4 díly budou tradičně našlapané. Zatím je to čirá zoufalost. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda mě zklamala tím, že ignorovala dění v Chicagu, na které jsem se těšil, ale naštěstí vše zachránil pan White, jenž si začal čistit píseček. Znovu jsem se skvěle bavil, ale to už je u čtvrté řady pravidlem. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá epizóda bola o tom ako sa Chalky konečne prebudil a začal si robiť v štvrti poriadok. Inak ešte agentík pritlačil na Eliho a postavil ho pred ťažkú voľbu. Al Capone tu z mne neznámych dôvodov nemal ani priestor ani na sekundu a to som sa po minulej epizóde tak tešil. Tak snáď nabudúce. 7/10 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase to bylo na dvě hvězdy, protože černé trable zkrátka nikoho nebaví. Ještě, že nás dočasně uspokojil fight v závěru. Víc Ala a Muellera, míň Chalkyho a Narcisse. ()

Reklama

Reklama