Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nucky odmítá podpořit Chalkyho v jeho konfliktu s Narcissem. Julia zvažuje své možnosti poté, co Gillian zahajuje soud o opatrovnictví. V Ciceru se Van Alden postaví Caponemu a očištěn přichází k O'Banionovi. Rothstein pátrá po tom, jak zpeněžit pojistné plnění. (HBO Europe)

Recenze (5)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizódu opanoval jednoznačne Van Alden, ktorý to svojím spôsobom opäť posral, ale nakoniec z toho vyšiel nečakane ako víťaz. Navyše obnovenie spolupráce Nucky & Richard veští pekne krvavý záver. Vrie to pekne aj v boji o moc nad čiernou komunitou a Rothstein ma svojou dômyselnosťou vedúcou k potencionálnemu pol miliónu slušne pobavil. 9/10 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No to se podívejme. Jak to krásně funguje, když nám tvůrci dají do huby i trošku té akce v Chicagu. A že to byla pohlcující akce. "My name is Nelson Van Alden." ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Užil jsem si další výbornou epizodu, zatímco se kuly pikle v Atlantic City, o většinu akce se postaralo Chicago. Přišlo mi hodně líto, že jsem se musel rozloučit s ušlápnutým panem Muellerem, kterého nahradil drsný a cílevědomý Van Alden. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tak konečně se i v této sérii objevil opravdu vymazlený díl, který navázal na bývalou slávu. Ubylo mrdu a místo toho se tvůrci ukázali s trochou té akce. Michael Shannon zde ukázal, proč ho miluji. Konečně mu ujely nervy a pořádně zaúřadoval. Ani se mi nechce věřit, že se na něj snad poprvé pousmálo štěstí. Kromě toho mezi opicemi eskaluje napětí, židák je bez peněz, což je věc nevídaná a půlměsíček je na roztrhání. Dokonce byl požádán o ruku, jako správný muž. A jelikož žena stojí peníze, tak se nám schyluje k moc hezké spolupráci. Snad vůbec poprvé v této sérii se upřímně těším na další díl. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama