Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nucky odmítá podpořit Chalkyho v jeho konfliktu s Narcissem. Julia zvažuje své možnosti poté, co Gillian zahajuje soud o opatrovnictví. V Ciceru se Van Alden postaví Caponemu a očištěn přichází k O'Banionovi. Rothstein pátrá po tom, jak zpeněžit pojistné plnění. (HBO Europe)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Užil jsem si další výbornou epizodu, zatímco se kuly pikle v Atlantic City, o většinu akce se postaralo Chicago. Přišlo mi hodně líto, že jsem se musel rozloučit s ušlápnutým panem Muellerem, kterého nahradil drsný a cílevědomý Van Alden. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tak konečně se i v této sérii objevil opravdu vymazlený díl, který navázal na bývalou slávu. Ubylo mrdu a místo toho se tvůrci ukázali s trochou té akce. Michael Shannon zde ukázal, proč ho miluji. Konečně mu ujely nervy a pořádně zaúřadoval. Ani se mi nechce věřit, že se na něj snad poprvé pousmálo štěstí. Kromě toho mezi opicemi eskaluje napětí, židák je bez peněz, což je věc nevídaná a půlměsíček je na roztrhání. Dokonce byl požádán o ruku, jako správný muž. A jelikož žena stojí peníze, tak se nám schyluje k moc hezké spolupráci. Snad vůbec poprvé v této sérii se upřímně těším na další díl. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizódu opanoval jednoznačne Van Alden, ktorý to svojím spôsobom opäť posral, ale nakoniec z toho vyšiel nečakane ako víťaz. Navyše obnovenie spolupráce Nucky & Richard veští pekne krvavý záver. Vrie to pekne aj v boji o moc nad čiernou komunitou a Rothstein ma svojou dômyselnosťou vedúcou k potencionálnemu pol miliónu slušne pobavil. 9/10 ()

Reklama

Reklama