Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na popud Sally Wheetové Nucky požádá Elie a Agenta Knoxe, aby prověřili extra náklad v zásilce na Floridě. Margaret zvažuje uzavření dohody s Rothsteinem, aby vylepšila životní podmínky své rodiny. Capone je plný pochybností o Torriovi. Nucky řeší dilema a Eli se usmíří s Williem. (HBO Europe)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Moc se mi líbila vyřčená myšlenka, že všechny lidské problémy pocházejí z neschopnosti sedět doma. Více než solidní díl. Divák se dozví, jak snadné je být dotlačen k obchodu s narkotiky. Hodně našlapaný díl, co se týče posunu v ději na všech frontách. V Chicagu je jen otázkou času, než Al převezme byznys, který je evidentně orientovaný na prasnice - tedy Al je orientovaný na prasnice. Byznys je v pohodě. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I desátá epizoda byla skvělá, v minulém dílu se o akční scény postaralo Chicago, tentokrát to zůstalo na panu Whiteovi. Je zajímavé, že demokratické i totalitní režimy získávají konfidenty pro svou tajnou policii naprosto stejným způsobem. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuckyho biznis v Tampe nabral pekné obrátky, rovnako ako boj Chalkyho o svoju komunitu a dokonca aj holé prežitie. Snaha o atentát na narcisa a doktora v jednej osobe snáď ani nemohla dopadnúť horšie. Ale ani sa nečudujem, keď miesto toho, aby využil Richardove strelecké schopnosti ho nechá radšej vynášať smeti vo svojom pajzlíku. Zdá sa, že agentík má Eliho pekne v hrsti a jeho cesta za odkrytím celej zločineckej hierarchie je na veľmi dobrej ceste, takže to ešte bude zaujímavé... 8/10 ()

Reklama

Reklama