Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eli se připravuje na nejhorší. Agent Knox rozehrává svůj plán na zneškodnění Nuckyho. Capone a Torrio se v Ciceru konečně dohodnou. Chalky se snaží vyrovnat skóre. Richard Harrow usiluje o záchranu Tommyho navzdory Gillian. (HBO Europe)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Závěr série jak se sluší a patří. Na scéně se trošku zametalo. Postavy, které už neměly co nabídnout, už nic nenabídnou. Hodně mě zaskočilo, že půlměsíčkovi selhala snad poprvé muška a teď je z něj mrtvý půlměsíček. Akce v Chicagu byla hodně kůl. Al je definitivně u moci, takže bych si přál pátou sérii právě o něm. Je neskutečně kůl, což jsem už psal a spolu s Michaelem Shannonem tvoří úžasnou dvojici. Dokonalá pozvánka na poslední řadu. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto bolo epizóda, na ktorú som čakal celú sériu. Nepredvídateľná, akčná, vygradovaná a v závere pomerne dojímavá. Spečatil sa osud mnohých postáv, vrátane Richarda, ktorý sa ako som správne predpokladal, happy endingu nedočkal. Bol to asi najväčší frajer (veľmi obrazne povedané) s ohľadom na akčnú a samozrejme aj emotívnu stránku. Zároveň ide aj o pomerne slušné navnadenie na následujúcu sériu, keďže sa pekne otvorili ďalšie zaujímavé dejové línie. 10/10 ()

Reklama

Reklama