Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chalky se vydává novým směrem poté, co posoudí své poslední partnerství. Margaret se v New Yorku ocitá ve svízelné situaci kvůli jejím vztahům s Arnoldem Rothsteinem. Nucky hostí svého potenciálního partnera - velké zvíře z Bostonu. Luciano a Siegel se potkávají s Narcissem v Harlemu, slibují kšefty jako obvykle, ale setkávají se s odporem. V roce 1884 je mladý Nucky zasvěcen do tajů vášně jednou dámou z hotelu a flirtuje s mladou dívkou. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sledovať tretiu epizódu Nuckyho detstvo už začína byť pomaly unavujúce. Chápem, že sa séria stále rozbieha, ale s ohľadom na to, že má len osem častí, by v tretej už človek čakal aspoň rozbeh či náznak nejakej vážnejšej zápletky. Tvorcovia však vsádzajú na zlé karty a pokým pre celkový dej nie príliš podstatné či zaujímavé udalosti (Chalky lupič a spomínané flashbacky) dostávajú mnoho priestoru, zaujímavé postavy ako Lucky Luciano či Al Capone si strihnú len šteky... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Opět další díl, který mě úplně neočaroval. Nejlepší pasáží bylo zřejmě negří přepadení. Jen to na mě působilo krajně nevěrohodně. Když se pánové dlouho dobu koukali pouze na černé zadky a najednou se před nimi ocitne pohledná školačka, tak bych si tipoval, že minimálně jeden z negrů bude jednat pudově. Závratně by jim toto rozhodnutí zkrátilo cestu k sejfu a divákům několik dlouhých minut keců. Lucky Luciano se začíná projevovat jako pořádně ostrej mstíč. Absolutně jsem za celou dobu seriálu nepřišel na chuť dějové lince, ve které se objevuje Nuckyho ex. Její postava mi přijde děsně otravná a již mnohokrát mi zabránila k udělení maximálního hodnocení. Tento díl bych opět viděl na pěknější 3 *. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej stále baví, ale šlape akokeby na pol plynu vinou toho, že sme asi všetky vyhrotené situácie postáv už videli. Nucky hľadá dôvody, ktorými by zakryl prázdno, Margaret hľadá riešenia, Chalky je na dne a boj newyorského podsvetia tiež nenadchne. To všetko sa dalo však lepšie rozvinúť, no dej sa v tejto sérii tvorcovia snažia ukončiť a touto epizódou nedokážu strhnúť. Enochova minulosť tiež nepatrí medzi najlepšie prepracované intenzívne príbehy, no tento príbeh aspoň svojím pomalým rozvíjaním dáva logiku a dá sa naň spoľahnúť. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama