Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chalky se vrací do Atlantic City s myšlenkou na pomstu. Nucky, který se stále cítí ohrožen Lucianem, domluví schůzku s Maranzanem v New Yorku. V Chicagu, po večírku u Van Aldena a Sigrid se Eliovo shledání s June nečekaně zvrtne. Al Capone se rozhlíží, kam by přesunul svoje operace. Margaret uzavře dohodu s Carolyn Rothsteinovou. Nucky obdrží špatné zprávy z Kuby. V roce 1897 mladý Nucky očekává vítězství nad Mabeliným otcem, zatímco žádá o rozšíření pravomocí coby zástupce šerifa. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že jsme se ve flashbacích dostali alespoň někam k Nuckyho dospělosti, ale kromě odhalení jeho staré, jsme nic závratného neviděli. Tato epizoda byla salva ukázek postav, které už tady nechceme (minimálně u dvou žen o tom není sporu). Navíc tři epizody do konce a karty stále nebyly rozdány. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečne sa to všetko poriadne rozhýbalo. Nucky sa ocitol vo vojne s Lucianom, Lanskym a Torriom, takže verím, že sa posledné epizódy nebudú niesť v znamení nudí. Tlieskam tvorcom za nápad využiť Van Aldena a Eli-a v slávnom dolapení Al Capana za daňové úniky. Nuckyho flashbacky sa presunuli z detstva do mladosti a zrejme nás budú sprevádzať až do samotného konca. Budem to už musieť nejako prekúsnuť... 9/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se konečně pátá série začíná rozjíždět, jen je škoda, že to nepřišlo dřív. Opět se naplno intrikovalo a došlo i na pořádnou akci. Tradičně nezklamala paní Muellerová a bavily mě flashbacky s Enochem. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zřejmě nejvtipnější díl celého seriálu. Sledovat Ala zápasícího se sraním je skutečně zážitek na celý život. Stejně tak byla parádní večeře u Muelerových, kdo to mezi partnery pořádně vře. Michael už zřejmě nedokáže uspokojovat svoji permanentně nadrženou choť, a ta začíná být kromě permanentní nadrženosti i permanentně nasraná, a tak jsou doma nasraní dva. Neskutečně mi v této sérii pijí krev nudné flashbacky. Raději bych se obešel bez vysvětlení Nuckyho minulosti, než být každý díl takto nelítostivě týrán. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama