Reklama

Reklama

Zapomenutí

(seriál)
USA, (2009–2010), 11 h 32 min (Minutáž: 39–41 min)

Tvůrci:

Mark Friedman

Hudba:

Graeme Revell

Hrají:

Christian Slater, Michelle Borth, Anthony Carrigan, Bob Stephenson, Rochelle Aytes, Heather Stephens, Elisha Cuthbert, Elizabeth Bogush, Lily Rains (více)
(další profese)

Epizody(17)

Obsahy(1)

Bývalý detektiv Alex Donovan vede tým nadšených amatérů, kteří pracují na případech vražd s neidentifikovanými oběťmi. Poté, co policie vzdala poslední snahy o vyšetření případu, se tato skupina pouští do práce s jasným cílem - zjistit identitu zavražděného a pak dopadnout vraha... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele anderson k tomuto seriálu (1)

Zapomenutí (2009) 

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: NOVA = 24.6.2010, réžia českého znenia (NOVA 2010) = JINDŘIŠKA ŠVECOVÁ+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 7.1.2013, réžia slovenského znenia (MARKÍZA 2012) = ŠTEFAN MANDŽÁR - JERRY BRUCKHEIMER recykluje COLD CASE a kombinuje ho s WITHOUT A TRACE. Ale prečo nie, veď pokiaľ koncept vynáša treba kravku dojiť. :-) Vo výsledku pilotnej epizódy iba priemer. Navyše SLATER mi už dlhšiu dobu nie je sympatický. Nepije on ? Alebo nefetuje ? --- K deju: Slater vedie policajný tím zameraný na neidentifikované obete násilných trestných činov, ktorý okrem objasnenia zločinu pátra aj po totožnosti obete a jej zázemí a minulosti. (23.9.2009) ()

Reklama

Reklama