Reklama

Reklama

Zapomenutí

(seriál)
USA, (2009–2010), 11 h 32 min (Minutáž: 39–41 min)

Tvůrci:

Mark Friedman

Hudba:

Graeme Revell

Hrají:

Christian Slater, Michelle Borth, Anthony Carrigan, Bob Stephenson, Rochelle Aytes, Heather Stephens, Elisha Cuthbert, Elizabeth Bogush, Lily Rains (více)
(další profese)

Epizody(17)

Obsahy(1)

Bývalý detektiv Alex Donovan vede tým nadšených amatérů, kteří pracují na případech vražd s neidentifikovanými oběťmi. Poté, co policie vzdala poslední snahy o vyšetření případu, se tato skupina pouští do práce s jasným cílem - zjistit identitu zavražděného a pak dopadnout vraha... (oficiální text distributora)

Recenze (18)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pro příště si odpusť to: Policie, ani hnout!" Některé věci se prostě nezapomínají, takže bývalí zubaři začínají kontakt slovy: otevřete ústa, bývalí gynekologové říkají: svlékněte se a bývalí zlodějové ukazují: zde se mi dvakrát podepište. Proto se nelze divit, když panu Donovanovi některá slovní spojení po dlouholeté policejní praxi spontánně skáčou z úst. Navíc se intuitivně objeví všude tam, kde policie tápe a se svým týmem vše duchaplně vyřeší. Moc originální to tedy není, zábavy je přitom rovněž poskrovnu, ale jako další z dlouhé řady detektivních seriálů si své průměrné hodnocení s lehkými obtížemi uhájí. A pokud by to nevyšlo, tak za mnou může Donovan poslat svou kolegyni Candace a my už to s tím hodnocením nějak zařídíme. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

V podstatě průměrná kriminálka, ve které banda civilistů-dobrovolníků (+ sem tam někdo odsouzený k veřejně prospěšnému fachání) vyšetřuje a řeší případy, co chlupatí z nějakého záhadného důvodu nezvládli. Ono je totiž ohromně logické, že po nálezu rozpadlého těla policie nezjistí totožnost, vyprdne se na to a pravděpodobný portrét bude dodatečně sochat nějaký mladý sígr, co o tom prdlačky ví (nebo odkud, sakra, detailně zná takovou náročnou oblast krimivědy?) Christian Slater v roli šéfa téhle party Hic má charisma, jakým by stěží utáhnul plastového kačera, jako hlavní postava seriálu u mě selhává na celé čáře. Verdikt? Když vyloženě nebudu mít náladu na nic jiného než koukat do bedny a "Zapomenutí" budou zrovna tím nejzajímavějším programem, podívám se a snesu to bez psychické újmy. Pravidelné sledování nehrozí. 49% ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

velmi ubohý a trapný seriál, který kriminálkám či odloženým případům nesahá ani po zanártní kůstky příčně ploché nohy ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Nic nového, nic co by mě dokázalo udržet u televize, tak jedna vtipná nebo zábavná scéna za celý díl, a to prostě nestačí. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: NOVA = 24.6.2010, réžia českého znenia (NOVA 2010) = JINDŘIŠKA ŠVECOVÁ+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 7.1.2013, réžia slovenského znenia (MARKÍZA 2012) = ŠTEFAN MANDŽÁR - JERRY BRUCKHEIMER recykluje COLD CASE a kombinuje ho s WITHOUT A TRACE. Ale prečo nie, veď pokiaľ koncept vynáša treba kravku dojiť. :-) Vo výsledku pilotnej epizódy iba priemer. Navyše SLATER mi už dlhšiu dobu nie je sympatický. Nepije on ? Alebo nefetuje ? --- K deju: Slater vedie policajný tím zameraný na neidentifikované obete násilných trestných činov, ktorý okrem objasnenia zločinu pátra aj po totožnosti obete a jej zázemí a minulosti. (23.9.2009) ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Policejních seriálu je kvantum a originalita v tomto žánru se počítá dvojnásob. Seriál je zatím přesně takový jak jsem očekával. Docela nevýrázný a v podstatě nepřináší nic nového, ale na slabší průměr to zatím má, takže za pilot slabší tři, uvidíme dál... ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Je to těžká recyklace, hodnotím sice pouze po prvním dílu, ale zatím jde o nejslabšího Bruckheimera, kterého můžeme vídat pravidelně na televizní obrazovce. Instantní recept, kombinující špetku Odložených případů, Beze stopy, něco CSI a trochu Sběratelů kostí (ti jsou z konkurenčí kuchyně) už má ale trochu mdlou chuť. A Christian Slater vám tohle menu taky nevylepší... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem několik epizod v premiéře na TV Nova a ani jedna mě nedokázala pořádně zaujmout. A zrovna od této série jsem očekával, že bude dobrá a zajímavá, protože nápad ačkoliv už několikrát využitý, je přesto dost dobrý. Ovšem příběhy těch epizod, které jsem měl možnost vidět, byly špatně natočené a scénář byl pak něčím zkažený. Vekým a vlastně jediným plusem je jen Christian Slater, který hraje aspoň trochu chvalitebně. Zklamání. Škoda. 45%. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Slušný potenciál, leč neuvěřitelně promrhaný. Uslzená moralita s bandou rádoby vyšetřovatelů, kteří nemají větší problém s kýmkoli promluvit, vyptat se na "intimní" detaily a dotáhnout případ do vítězného konce. Bez odznaku. Nereálné a po všech stránkách velmi chatrné. ()

Danula13 

všechny recenze uživatele

Průměrný krimi seriál (pro tentokrát) s průměrným Ch. Slaterem, osvěžený půvabnou kráskou Michelle Borth. Některé díly jsou ucházející, jiné jsou vysloveně nudné. (50%) Ach jo, kde jsi můj oblíbený seriále "Na doživotí" s Damianem Lewisem. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem tomuto seriálu příliš nevěřil, ale po několika epizodách musím říci, že to je poměrně slušně natočené. ()

Badel 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečnej seriál, kterých je tu kýbl a většinou lepších. Christian Slater nemá žádný charisma, utáhne už tak maximálně filmy Uwe Bolla. Navíc mi viděný díl přišel extrémně hloupý, jak dialogy, tak náhodnost vyšetřování. Když největší lumen čuměl jak puk, když se dozvěděl, že na diamantech bejvaj značení, tak jsem to vypnul. ()

Jeremiasz odpad!

všechny recenze uživatele

Vezmete CSI NY, pridejte Cold Case, protrepat, nemichat, prikapnete trochu buffy zabijecky upiru (no kidding) a nalejte do mixeru. Mixujte na nejvyssi otacky asi tak 30 minut a vylejte do zachoda. Nalejte do mixeru obycejnou vodu, radne vyplachnete a nalejte do sklenice. tento vysledny lahodny produkt je porad o tri rady lepsi nez Zapomenuti. ()

Idealista 

všechny recenze uživatele

Žádný zločin nesmí být nepotrestaný , proto tam kde policii dochází dech ( spíš jsou líni ) přichází oni , jsou všude na světě možná že i ve vašem městě - spolek zapomenutí ! No nezní to krásně , u nás před 89. byli pomocníci vb , a v USA mají zase tyto machry . Je to vlastně průměrný seriál , který i když je reciklací špičkových krimi s. , tak narozdíl od nich mně jeho sledování baví . A víc než cokoliv od tohoto producenta , výjimku tvoří Beze stopy - 4* ()

BaMia 

všechny recenze uživatele

No, napriek nízkym hodnoteniam a kritickým komentárom si myslím, že to naozaj až také zlé nebolo. Aj keď mi možno do toho hrajú okolnosti za ktorých som sa k tomuto seriálu dostala. Popri zápale priedušiek a priedušnice som v noci nevedela spať a jediná vec čo ma v TV zaujala bolo toto. Možno to síce je bez napätia čo mi v krimi trošku chýba, ale príjemný herci a jednoduché príbehy, hlavne pre také kruté nočné hodiny skutočne oceňujem :) ()

Reklama

Reklama