Reklama

Reklama

Barbie - Příběh mořské panny

  • USA Barbie in a Mermaid Tale
Trailer

Obsahy(1)

BarbieTM se představuje jako MerliahTM, surfařská šampiónka z Malibu. Zdánlivě normální mladá dívka ale odhaluje šokující rodinné tajemství: Je mořská panna! A tak se MerliahTM a její kamarád, delfín Zuma, vydávají na podmořské dobrodružství za záchranou její matky – oceánské královny. S pomocí nových mořských přátel nakonec MerliahTM dokáže zachránit oceánské království a pochopí, že to, čím se od ostatních liší, může být její největší předností. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že mám doma dcerku, která si prochází Bárbínovským obdobím, tak tyhle filmy mám zhlédnuté :-) Film je to celkem pěkný s chytlavou písničkou, která je vážně dobrá, jako střižená na to zvednout se a tančit po obýváku jako praštěná :-)) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Já se vzdávám, i po nejčernějším očekávání jsem byla opět přesvědčena o kvalitě celé série filmů s Barbií v hlavní roli. Příběh mořské panny sice nabízí pro fandy jen novou směs již osvědčených témat, ponejvíce mix Mermaidie s Princeznou z ostrova, ale na druhou stranu dočasná výměna baletu za surfing není vyloženě špatný nápad. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Barbie tentokrát v podmorskom fantasy, ktoré ma taktiež nezaujalo. Tieto fantasy príbehy o vílach, morských pannách alebo neviem o čom ešte môžu byť možno zaujímavé pre ozajstné cieľové publikum, ale mňa to dosť nudilo. A ešte v kombinácii Barbie ako surférka, no neviem, čo si o tom mám myslieť. 40 % ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Cilova vekova skupina filmu je sice 3-9 let, coz je jen nepatrne vyssi limit, nez u Teletubbies, navic u Barbie filmu vam hodne pomuze vlastnictvi vaginy, protoze pro chlapky tenhle kousek skutecne nebyl zamyslen. O to prekvapivejsi je, ze jsem si to naprosto v pohode uzil, predevsim protoze mam rad rybicky, sympaticke delfinky, miminkove lachtany (nebo co to bylo?) a vodni svet obecne. Pokud nepocitam Toy Story 3, tak to bylo me prvni setkani s Barbie (ve filmove forme) a je to kupodivu vyjimecne cool girl, obzvlast kdyz se transformuje na morskou vilu! Musim si poridit taky jeden Deep Sea 3 player! 7/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

DVD nadupané bonusy, hlasovým doprovodem a krásnou animací. Vše co pětiletá holčička, jako ta moje potřebuje na deštivé nedělní odpoledne. Skoro dvě hodiny hltala vše, co Barbie Mořský svět nabízí. Jóóó, to je růžový život.... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama