Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicátnice Helena, uznávaná odbornice na manželské problémy, jednoho dne zjišťuje, že se dostala do situace, jaké řeší se svými pacienty. Její doposud milující a milovaný manžel je přistižen in flagranti s mladší ženou a Helena brzy bezradně stojí na prahu nového života. Dvacetiletá dcera Laura chce být matce oporou, zároveň se však potýká s nástrahami vlastní první opravdové lásky. Pomocnou ruku nabízí k Helenině zděšení i matka Vilma, bývalá herečka, která na všechny situace aplikuje svéráznou školu života. Výstřední dáma má zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa, chlapem pořádným. Zdá se to neřešitelné, ale k překvapení Heleny i Laury muži, s nimiž stojí za to se vrhnout po hlavě do milostného dobrodružství tu stále ještě jsou. A tři docela rozdílné ženy zjišťují, jak moc jsou si podobné a pokud se má něco vyřešit, chce to nadhled, humor a neztrácet hlavu ani naději. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (1 245)

popo666 

všechny recenze uživatele

Konecne nieco z CZ produkcie, co sa obislo bez trapnych anegdot a hereckych vykonov. 4* davam asi aj kvoli tomu, ze je to po dlhsom case prve dielo, co bolo sympaticke a este k tomu vcelku originalne. ()

Nerajohn 

všechny recenze uživatele

A já dávám čtyři hvězdy. Ani chvilku jsem se nenudil (pravda, možná scény na chatě byly trochu delší...), a to je už co říct. Velmi dobře vybraní herečtí představitelé mají každý co hrát, a to je dnes taky co říct. Jen možná Macháčka je někdy až příliš. ()

Johnysman 

všechny recenze uživatele

Na mainstreamovou oddychovku, která předává myšlenku o životu, jak by ho měl člověk prožít, bych řekl že se film povedl. Určitá nadsázka a děj, který má zaujmout většinu, nemůže být strhána za to, že jde o lehší formu a styl vedení snímku. Dávám silně 3* ()

othoson 

všechny recenze uživatele

Na české poměry fakt špica!!! Čekal jsem další film typu Románu pro ženy, ale tyhle baby byly fakt zábavné! Krásný byl i ten milostný šestiúhelník;) Klidně se na to někdy s přítelkyní podívám znova! A to už je u mě co říct... ()

Ellush 

všechny recenze uživatele

Celý snímek stojí na výkonu Elišky Balzerové, neboť, nebýt jí, spadal by film Ženy v pokušení do kategorie průměrnější než průměrné. V Čechách, dalo by se říci, neotřelá zápletka je pohřbena primitivním zpracováním, které už v polovině stopáže dává dost okatě najevo, jak že to nejspíše dopadne. Kromě již zmíněné Elišky Balzerové žádný z herců nepřekročil svůj stín a i hojně obsazovaný Macháček opět ničím nepřekvapil. Zkrátka koukatelný standard, který místy pobaví, na určitou dobu zabaví, ale - alespoň z mého hlediska - rozhodně nenadchne. Jakožto komedii tomu chybí větší rafinovanost a neotřelejší humor. ()

void 

všechny recenze uživatele

Na český film - a to s ohledem na poslední období - je to dobrý. Hlavně, že je to konečně příběh s ucelenou formou a ne jen nějaký sestřih nicneříkajících scén bez začátku a konce. Takhle se tam mihne i nějaká ta pointa. Eliška Balzerová je výborná a dokonale se hodila do role. Poněkud mi scházelo podrobnější vybarvení původu pošramoceného vztahu mezi dcerou [Lenkou Vlasákovou] a matkou - takhle mi to přišlo jen jako trapně arogantní chování od fracka ve druhé pubertě. Herecké výkony byly vcelku nerušivé a atmosféra celého snímku byla příjemná. Možná mi to kazí zejména příběh - resp. reakce na viděné akce. Onen vztahový happy end mi přišel až moc přitažený za vlasy. Ovšem Macháček se základy maďarštiny a závoděním v dominu je naprostá jednička. ()

haack 

všechny recenze uživatele

Nic moc neřešící a nepravděpodobný příběh plný rádoby moudrosti a chytrých poznámek, které jsou jako vystřižené z amerických seriálů. Zcela neautentické a ve výsledku bez pointy... Kam se poděla naše kulturní vyspělost a cit pro krásu a česká nenucenost a originalita...? 3/10 ()

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Edit, mazu svuj predchozi komentar. Je to hrozna sracka. Ani jako podkres k vecerni masturbaci u PC. Po Vaclavovi se pan Vejdelek mel vrhnout........ treba na koleje....... i s Muchowem. ()

Mr. Movie 

všechny recenze uživatele

Co říci, dobrý rozjezd, druhá půlka spadla do podrůměru. Není to film, který musím vidět podruhý proto 2*. Je to můj názor a každý si o něm může myslet co chce. Poprvé a naposled pošlu vzkaz všem kteří sem chodí a rádi si přečtou různé názory. Prosím bodujte a pište podle svého uvážení a nedejte se vtáhnout do obecných výpadů na vaše hodnocení. Jen tak udržíme pestrou škálu vlastních rozhodnutí a tyto flame příspěvky se stanou spíše úsměvnými. ()

Infalín 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale v rámci žánru je to česká špička, při které jsem si hezky odpočinul. Lenka Vlasáková je skvělá, ale ostatní herci taky. Žádná trapárna, ale vkusná romantická komedie. Určitě bych měl připomínky, ale čert je vem. ()

lisma 

všechny recenze uživatele

S naprostou pohodou koukatelná komedie místy hořká, s dobrým obsazením a hudbou od Honzy Muchowa. Dle traileru byla očekávání nejnižích pater, sic jsem se zmýlil a pocit studu dostavující se běžně u nových komedií tuzemské provenience se překvapivě nedostavil. Dobré to bylo. ()

@nthr4X 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka, i když jsem musel docela přimhouřit obě oči nad dějem, který je hodně platonický ale je to pořád jen film. Velmi dobře zahrané role od (doteď neznámých pro mě) hereček. ()

DeadRover 

všechny recenze uživatele

hluchá kýčovitá selenka, bez překvapení. jirka macháček opět bezchybný, ale v tom sterilním příběhu to nezachránil. když o ženách v pokušení vypráví muž, ach jo, pak je to o ničem. celkově velké zklamání ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka komédií som veľmi náročný divák... dejovo ma veľmi tento snímok neupútal, ale na istých momentoch som sa pobavil. ()

kaesko 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se říká pořádka oddychovka. Zasmála jsem se, pobavila jsem se. Musím uznat, že konečně pořádný film z rukou české výroby. Eliška Balzerová mě as. Vilma mě rozsekala snad nejvíc, mít takovou babičku... =D ()

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama