Reklama

Reklama

V ulicích New Yorku se na hranici zákona snaží balancovat dva neohrožení, ale velmi drsní policisté Danson a Highsmith. Zná je už celé město, jedni jimi pohrdají, jiní je obdivují. Jejich pravým opakem jsou kolegové Terry Hoitz a Allen Gamble, kteří se ale kvůli papírování do ulic prakticky nedostanou. Oba se stávají terčem každodenních posměšků a všichni jimi otevřeně opovrhují. Když během policejní akce Danson a Highsmith tragicky umírají, rozhodne se Terry, že je s Allenem nahradí. Terry se zbraní v ruce přinutí Allena, aby vstal od psacího stolu a vyrazil s ním do akce. Krátce poté dojde k přestřelce mezi překupníky kokainu. Terry Allena vyprovokuje k riskantní jízdě, a tak se Allen vřítí na místo činu, rozmetá zabavený kokain a přejede tělo zastřeleného překupníka. A na problémy je hned zaděláno... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (785)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $119,219,978Tržby Celosvetovo $170,269,110Tržby za predaj DVD v USA $24,555,133 //počet predaných kusov 1,293,056 ║ Škoda že po prvej celkom slušnej polhodinke sa to zasekne a nikam neposunie ďalej, občas tam preletí aj nejaký ten podarený vtip ale okolo toho sa vždy nabalí hromada prázdnej vaty. Čo na tomto filme stálo $100miliónov?...asi honoráre, úroveň filmu podobná s Grown Ups(Dospeláci) /videl v kine: 40%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako ste sa zoznámili?“ – „Bolo to, ako z toho romantického filmu s Meg Ryanovou, kde mal ten chlap žihľavu v zadku.“ – „Hmmm... Nespomínam si na žiadny film s Meg Ryanovou, kde by mal chlap žihľavu v zadku.“ – „Ale áno, v LÁSKE CEZ INTERNET.“ – „V LÁSKE CEZ INTERNET predsa nemal Tom Hanks v zadku žiadnu žihľavu...“ – „Ale mal. A riadne hlboko.“ Od Willa Ferrella mám najradšej HLÁSATEĽA SPRÁV: PRÍBEH RONA BURGUNDYHO. Toto nie je až také dobré. Ale nie je to ani také rozpačité, ako RÝCHLO A DESIVO: ŠIALENÉ PRETEKY (o MOJEJ KRÁSNEJ ČARODEJNICI nehovoriac). Je to skôr „klasický ferrellovský priemer“ (ĽADOVO OSTRÍ, VIANOČNÝ ŠKRIATOK), teda jemne nadštandardný kúsok s neuveriteľne trápnymi (u Ferrella je to schválne) kreáciami, šokujúco hysterickými hereckými výkonmi a neuveriteľnými kydami v každej minúte (skutočne sa dá niekedy v živote zabudnúť na trojminútový preslov o tom, ako dokáže tuniak vypátrať rodinu leva a vyvraždiť mu ju?). Will si s pávom Wahlbergom nečakane sadol a každá piata scéna je neskutočná (svokra, vybavujúca mimoriadne vulgárne sexuálne odkazy), „ostatní herci“ (SPOILER The Rock a Samuel L. Jackson majú skôr cameo SPOILER) sa tiež vydarili, hlášky sú brutálne („Chalani, dúfam, že máte radi väzenské žrádlo a pinďúrov.“) a akčné scény také dobré, až paradoxne rušia „čisté“ komediálne čaro snímky. Viac v mojej recenzii na Recenzie.org: http://recenzie.org/komedia/417-fizli-zo-zalohy-6o- ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Přesněji ohodnotím po druhém zhlédnutíí, jelikož stále nemám jasno. Film je v zábavnosti dost nekonzistentní, jež jednou je trapný a podruhé neskutečně vtipný... zatím hodnotím 3,5 hvězdičky i když je to lepší podívaná než Poldové od Kevina Smitha... „Aim for the bushes“ ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Úvod bol super aj napriek bezduchému prostému deju. Všetko sa to pokazilo v momente, keď sa film začal točiť okolo Willa Ferrella, ktorého moc nemusím. Ďalej, čo sa scenáru týka, tak trápnejšie a stupídnejšie to už byť asi nemohlo... no napriek tomu dávam 3 hviezdičky za Evu Mendes, dobrý začiatok, za Wahlberga a akcie bezdomovcov :D ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Diamantovo rýdza mckay-ferrellovka. Občas trápna (nie často), občas tak nehorázne absurdne trápna, až je to zábavné (Wahlberg v baletnej škole), veľmi často skutočne vtipná (hlavne running joky s autom a bezdomovcami, kapitánovými citátmi TLC a Ferrellovými ženami). Áno, zápletka slúži len na rozohranie jednotlivých skečov, pričom niektoré sú na ňu napasované príliš nasilu, ale koho to prekvapuje? Veľká zábava s niektorými hláškami smerujúcimi do kultu. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (20)

  • Ve scéně, kdy se Terry (Mark Wahlberg) a Allen (Will Ferrell) probudí v autě, které je naložené na vlak a míří do Las Vegas, je možné vidět, že zadní dveře vozu jsou již nalakované na červeno. Když ale Allen volá kapitánovi, je na pozadí vidět, že dveře jsou ještě šedé. (Pepy)
  • Allen Gamble (Will Ferrell) nosí hodinky značky Ball Trainmaster Cleveland Express. (dyfur)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

07.10.2009

Momentálně natáčí akční krimikomedii Other Guys po boku Willa Ferrella, pak se přesune do temnějších (a citelně chladnějších) vod. Zahraje si totiž v remaku loňského islandského zázraku režiséra… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama