Reklama

Reklama

V ulicích New Yorku se na hranici zákona snaží balancovat dva neohrožení, ale velmi drsní policisté Danson a Highsmith. Zná je už celé město, jedni jimi pohrdají, jiní je obdivují. Jejich pravým opakem jsou kolegové Terry Hoitz a Allen Gamble, kteří se ale kvůli papírování do ulic prakticky nedostanou. Oba se stávají terčem každodenních posměšků a všichni jimi otevřeně opovrhují. Když během policejní akce Danson a Highsmith tragicky umírají, rozhodne se Terry, že je s Allenem nahradí. Terry se zbraní v ruce přinutí Allena, aby vstal od psacího stolu a vyrazil s ním do akce. Krátce poté dojde k přestřelce mezi překupníky kokainu. Terry Allena vyprovokuje k riskantní jízdě, a tak se Allen vřítí na místo činu, rozmetá zabavený kokain a přejede tělo zastřeleného překupníka. A na problémy je hned zaděláno... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (785)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Už úvodní destruction derby naznačuje, kudy se film bude ubírat a jak se bude tvářit. Jenže já ani několik hodin po shlédnutí nevím, jestli se mi tohle líbí nebo ne. Je to o postoji, který k filmu zaujmete a o nalazení se na (hlavně) Ferellovu vlnu. Když nesedne Ferell, může se z filmu stát docela hustá džungle, kterou se 100 minut těžkopádně prodíráte. Takový pocit z toho prostě mám. Občas tu náročnou cestu osvěží a usnadní několik podařených hlášek, nápadů nebo postav (Faceback, hospodská pitka, Dwayne a Samuel), v cíli ale propadám zjištění, že jsem si to celé nijak neužil, protože mi prostě nesedl průvodce. Moje chyba. 100 miliónů dolarů(rozpočet)/170 miliónů dolarů(výdělek celosvětově, konečné číslo). ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Diamantovo rýdza mckay-ferrellovka. Občas trápna (nie často), občas tak nehorázne absurdne trápna, až je to zábavné (Wahlberg v baletnej škole), veľmi často skutočne vtipná (hlavne running joky s autom a bezdomovcami, kapitánovými citátmi TLC a Ferrellovými ženami). Áno, zápletka slúži len na rozohranie jednotlivých skečov, pričom niektoré sú na ňu napasované príliš nasilu, ale koho to prekvapuje? Veľká zábava s niektorými hláškami smerujúcimi do kultu. ()

Reklama

Payushka 

všechny recenze uživatele

Ferrell si střihnul zase jednoho podivína, který se nemožně chová, mluví a vypadá jako kudrnatý tragéd. Wahlberg je sprostý, nepříjemný, a aspoň on je zábavný, ale na svou podobnou roli ve Skryté identitě tady prostě nemá. Když se tu navíc Eva Mendes projde v upnutých šatech, stačí vzpomenout na Noc patří nám, kde bylo vidět o dost, dost víc… A takhle bychom mohli pokračovat donekonečna. Vzít téměř jakýkoli záběr z Beng a vymyslet starší film, v němž jsme mohli vidět to samé (a lépe). ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Parádní oddechovka s řadou velmi komických scén, u nichž jsem se od srdce zasmál. Policejní dvojky, ať už Wahlberg s Ferrellem, jejich machři sokové či Dwayne Johnson a Samuel L. Jackson, jsou opravdu výborné, dobře vyvážené a dodávají na komičnosti a poutavosti. Líbí se mi, že hlavní hrdinové nejsou žádní supermanové, kterým se povede vše, na co sáhnou. Velmi kladně hodnotím také soundtrack. Příjemné překvapení, dávám slušné 4*, nejspíš jsem byl zrovna na stejné vlně jako tvůrci snímku a užil jsem si jejich práci od začátku až do konce :) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

(UPDATE po druhém dni: Těším se, až to uvidím podruhé, a hrozně moc! Ústřední špičkující se dvojka je prostě k sežrání...) Nejlépe se hodí mírně převrácená metafora o nafouknuté bublině: McKayův film je od začátku plný svěžího vzduchu, postupem času ale úměrně s nabývanými minutami splaskává. Prvních dvacet minut je ohromná jízda, kdy divácké bránice praskají blahem, ke konci už ale spousta podobných vtípků nefunguje. Takže u mě tak půl na půl - první polovina bezchybná komedie (nepamatuji, kdy jsem se někdy v kině takto smál), druhá citelně ztrácí dech a pokulhává. Zkrátit to na délku běžného seriálu, neváhám s maximálním rankem. Jinak tento rok asi těžko najdete v kinech film s více (dobrými) hláškami. A Ferrell je machr. 22.11.2010; CineStar Anděl, ČSFD předpremiéra - thx! ()

Galerie (72)

Zajímavosti (20)

  • Všetky vizuálne efekty boli robené spoločnosťou KernerF. (Peter-1307)
  • Na konci titulků se nachází dodatečná scéna. (necisty)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

07.10.2009

Momentálně natáčí akční krimikomedii Other Guys po boku Willa Ferrella, pak se přesune do temnějších (a citelně chladnějších) vod. Zahraje si totiž v remaku loňského islandského zázraku režiséra… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama