Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích

  • USA Justice League: Crisis on Two Earths
Trailer

Alternativní vesmírné dobrodružství navždy změní pohled komiksových fanoušků na jejich oblíbené postavy. Film Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích vypráví příběh hrdiny Lexe Luthora, který povolá Batmana, Supermana a další superhrdiny, aby mu pomohli zachránit planetu Zemi ze spárů ničemného syndikátu zločinců. V alternativním vesmíru bojuje hrdina Lex Luthor o záchranu planety, kterou ovládá ďábelská variace Ligy spravedlivých. Aby zachránil svou zemi, musí Luthor povolat na pomoc Batmana, Supermana a další superhrdiny, kteří mu díky svým výjimečným schopnostem pomohou vyhrát. V konečné bitvě, ve které se utká zlo s dobrem, půjde o více, než jen o čest. V sázce je osud obou Zemí, ketré musejí být v harmonii a hlavně zachování existence života vůbec. (HBO Europe)

(více)

Recenze (103)

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Další skvělý DC animák, který nijak nevybočuje svou animací a akcí ale je tu zajímavá zápletka okolo paralerních světů. 8/10 ()

fshrbeny 

všechny recenze uživatele

"Mezi námi dvěma je rozdíl. Oba zíráme do propasti. Ale když se ona podívá na náš, Ty mrkneš" Citování Nietzscheho, opička Harley, klaun Jervis, Owlman a Batman a spousta dalších věcí, které ocení hlavně fanoušci. Přesto to nebylo tak dobré jako Batman vs. Red Hood, ani jako Superman Doomsday ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Akcí nabušenej animák se spoustou superhrdinů, v kterých se občas i člověk ztrácí. Možná že je to jen tou alternativní realitou o které to celé je a která tomu dává vlastně hodně dobrej scénář. Už aby to vše bylo zfilmované. 76% ()

solid 

všechny recenze uživatele

Hezky, ale pozdě. Tuhle zápletku už měly Turtles Forever a navíc, tím že si nezahrávali s konceptem vše je obráceně, celek působil tak nějak lépe. Na druhou stranu, právě ty odlišnosti, až kolikrát ad absurdum měly detaily vyladěné natolik(dabing, rozdíly), že nakonec to nevyznělo vůbec špatně. Navíc moc pěkná animace a hudba. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Záživné. Hlavně ta část, kde oproti sobě stojí ti stejní. Jen to nemuselo být hned tak kompromisní. OwlMan nás chce všechny zabít! Zaplatí za to! Nepřítel mého nepřítele je můj přítel! Dost laciné! ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to více než Zánik, což je následující díl, ale chyby byly i zde, chápu je to pro děcka, ale zase ne všechno by zcela pochopily. Zábavnost byla dána výskytem kladného Lexe Luthora a protikladů Supermana, Batmana a spol. Dále akce je dost a animace na úrovni, ale někdy tvůrci dost přehánějí hlavně s létáním všech postav a laserovýma očima Supermana (devastace okolí doprovázena malými explozemi). ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Justice Leaguje cestuje do jiné dimenze, kde jsou jejich alter-ega superzločinci, a Lex Luthor klaďas... Lehce nadprůměrný komiksový animáč - hutná akce, hlavně díky neustále se opakujícím bitkám hrdinů s anti-hrdiny, ale dovedl bych si tu představit i temnější konec a menší množství patriotismu... ()

longercz 

všechny recenze uživatele

There is a diference between you and me. We both looked into the abyss, but when it Looked back at us - you blinked. - Na komiksový animák, překvapivé dobrá hláška na konec... Jinak film je obecně příjemné překvapení. ()

ptsd 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na tohle narazil. Zápletka mi připomínala příběh Injustice: Gods Among Us tak sem podíval a byl jsem překvapen. Akcí nabitý animák s napínavou zápletkou, po kterém určitě shlédnu další animované DC Comics filmy. ()

Zahartof 

všechny recenze uživatele

Ten šedivej maník na lodi, to měl bejt Lobo? Asi ne, protože ten by je všechny vykydlil, krize nekrize, a pak by si šel dát šestipívo a koukat na konec světa... BTW ten Owlman byl skvělej. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda tuhle animaci, ani superhrdiny... Ale prostě jsem to chtěla vidět. Nápad s alternativní světy a alternativními hrdiny mi nepřišel ani tak moc zajímavý, ale bylo to vcelku krátké a koukavé. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

O fous lepší než předešlá "Nová hranice". Dopomáhá tomu hlavně zajímavý námět paralelního světa, ve kterém JL jsou ti špatní a námi známí zloduši jako je Lex nebo Joker jsou ti hodní. A hned na začátku přijde malé zklamání v podobě toho, že z klaďasů na druhé Zemi zbyl pouze Luthor a zazdí se tak možné zajímavé interakce, které by setkání dlouholetých nemesis (ikdyž v tomto případě kopající za stejný mančaft) rozhodně vyvolala (rozhodně bych rád viděl, co by Batman dělal s hodným Jokerem alias Jesterem). Co naopak ocením hned je přemíra akce a minimum zbytečných keců. Je to vlastně nonstop akční jízda, která za celých 70 minut popadne dech tak 3x-4x. Animací je tento film takový příjemný standart, tudíž nic co byste ještě neviděli, ale ani nic na co byste nadávali. Z dabingu rozhodně vyniká Woodsův Owlman, který jako postava působí rozhodně dost zajímavě a celkově jeho motiv byl dost uvěřitelný (na blázna). Finále si něco málo vzalo z Watchmenů, něco z komiksů a ve výsledku bylo finále rozhodně jedním z higlightů celého filmu. Potěšilo mě (jakožto batman-fana), že přes Batmanovu nechuť zabývat se cizí Zemí nakonec stejně vše zachránil on (jak taky jinak, že?), ikdyž skákat tři metry do výšky z kroku se zlomenými žebry je asi dost i na komiks, ale to tu nemůžu rozebírat. 65% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ze 72 minut, jaké film má, je snad 55 minut nabušená akce. Pro mě je Krize na dvou Zemích mnohem stravitelnější a zajímavější než Nová hranice. Příběh je zajímavější, akce nápaditější a hromada postav, kterou ani ve většině neznám, mi tu předvádí svý schopnosti v plný parádě. Animák je pro tyhle filmy ideální, tohle by do hranýho filmu nikdy neprošlo. U animáku Vám nevadí, že tu furt někdo lítá a skáče se mezi alternativními světy do 5 minut. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Tohle byl nářez. Tolik akčních scén. Tak nabitej animák jsem dlouho neviděl. Tohle je kouzlo animáků. Výbornej příběh, doplněnej úžasnýma postavama. Liga spravedlivých se tu potká se svýma "zlýma" protějškama. Scéna kdy Batman mluví k Owlmanovi o propasti a mkrnutí, je výborná. Celej film sype jak kulomet, akce od začátku do konce. Navíc moje slabost pro Batmana je obrovská a tady je Batman opravdu úžasnej. Takže neváhám a dávám 95% ()

MindTuber 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší z řady animovaných filmů s Ligou spravedlivých. Velký prim tady hraje ústřední zápletka, díky níž se mohou proti sobě střetnout známí hrdinové se svými zlými protějšky. Pro mě, jako ne příliš znalého diváka světa DC komiksu, to bylo zajímavá sonda do této alternativní reality. Vše funguje tak jak má, od akčních scén, po hrdinské dialogy a Owlman je prostě boží :) ()

Reklama

Reklama