Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích

  • USA Justice League: Crisis on Two Earths
Trailer

Alternativní vesmírné dobrodružství navždy změní pohled komiksových fanoušků na jejich oblíbené postavy. Film Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích vypráví příběh hrdiny Lexe Luthora, který povolá Batmana, Supermana a další superhrdiny, aby mu pomohli zachránit planetu Zemi ze spárů ničemného syndikátu zločinců. V alternativním vesmíru bojuje hrdina Lex Luthor o záchranu planety, kterou ovládá ďábelská variace Ligy spravedlivých. Aby zachránil svou zemi, musí Luthor povolat na pomoc Batmana, Supermana a další superhrdiny, kteří mu díky svým výjimečným schopnostem pomohou vyhrát. V konečné bitvě, ve které se utká zlo s dobrem, půjde o více, než jen o čest. V sázce je osud obou Zemí, ketré musejí být v harmonii a hlavně zachování existence života vůbec. (HBO Europe)

(více)

Recenze (103)

Omegaboy 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce jedna dlouhá akční scéna. Parádní animace, stopáž akorát a ani příběh nakonec neurazí. Co víc si přát. DC komiks vede s Marvelem vyrovnanou bitvu. Třeba se někdy utkají na bitevní poli i jejich hrdinové. Vedle Superman: Doomsday sice JL zaostává o nějakou tu délku, ale pořád se jedná o naprostou špičku žánru. ()

Fixa 

všechny recenze uživatele

Zjistil jsem, že ač mám rád filmy podle komiksu, vadí mi, když je hodně hrdinů pohromadě. Tzn., že moje první setkání s ligou spravedlivých nedopadlo moc dobře. Moje kladné hodnocení se tak vztahuje pouze k animaci a pár drobnostem. Bohužel kvůli mé neznalosti většiny hrdinů, jsem v těch jejich charakterech jsem měl trošku guláš - k tomu si přidejte další smečku parchantů z jiné dimenze a další partičku klaďasů. Vyjde vám (pouze tipuju, protože tam říkali:,,nás je šest...") asi 18 různých postav, s různými schopnostmi, v jednom 72min. filmu. Myšlenka zničení všech paralelních světů, zničením jedné základní planety, je pro mně nedostačující, když v jednom kuse desítka figurek kolem sebe poletuje, do sebe buší, dostává nakládačku, dává nakládačku.........únavné a nudné. Nedávno jsem viděl Hulka na neznámý planetě a ač tam bylo také více charakterů, nemusel jsem být znalec komiksových předloh a v postavách jsem se skvěle orientoval, užil jsem si neočekávanou jízdu a dobrodružný příběh. Takže závěrem: Podle mně nelze zaplácat děj mnoha postavami ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Alternativní reality jsou obvykle fajn, pokud jsou zajímavě zpracované. Tady je to sice zajímavé, ale na ploše 72 minut se toho nedá mnoho stihnout. ()

Reklama

Reklama