Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích

  • USA Justice League: Crisis on Two Earths
Trailer

Alternativní vesmírné dobrodružství navždy změní pohled komiksových fanoušků na jejich oblíbené postavy. Film Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích vypráví příběh hrdiny Lexe Luthora, který povolá Batmana, Supermana a další superhrdiny, aby mu pomohli zachránit planetu Zemi ze spárů ničemného syndikátu zločinců. V alternativním vesmíru bojuje hrdina Lex Luthor o záchranu planety, kterou ovládá ďábelská variace Ligy spravedlivých. Aby zachránil svou zemi, musí Luthor povolat na pomoc Batmana, Supermana a další superhrdiny, kteří mu díky svým výjimečným schopnostem pomohou vyhrát. V konečné bitvě, ve které se utká zlo s dobrem, půjde o více, než jen o čest. V sázce je osud obou Zemí, ketré musejí být v harmonii a hlavně zachování existence života vůbec. (HBO Europe)

(více)

Recenze (103)

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $5,401,117 //počet predaných kusov 369,140║ tak pri tomto nuda nehrozí, dobre rozohraná partia, ktorá strhne, nasýti /90%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nechutně akcí nabušený animák. Animované filmy jsou prostě pro komiks jako dělané. Není nutný velký rozpočet, žádné zábrany ani herecké megahvězdy. tahákem jsou postavy, příběh a akce. Crisis on Two Earths zlehka navazuje na předchozí film, ale především přináší cestování do paralelního vesmíru, kde jsou hrdinové prakticky opační. Zlý Superman s jménem Ultraman nebo "strážce" Owlman nahrazující Batmana:)). Přehlídka hrdinů a jejich protikladů bez špetky nudné omáčky, která by jakkoliv zpomalovala děj. Tady se jede celých 70 minut na plný plyn skrze modrý kryptonit až po prvotní planetu zemi:). Nemělo by se také zapomenout na působivý opening i end credits, které jsou krásně zpracované. Lauren Montgomery je moc šikovná:-) ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Superman, Batman, já.. ehm Wonder woman, Green latern, Flash a další ve svém dobrém a zlém já.. Slintám blahem.. S alternativními světy je zábava.. Jak asi vypadám jinde? :D Liga spravedlivých je animák plný akce s žádnými zbytečnými dialogy, který svižně ubíhá a s ničím se nese...nepáře :o) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Kladný paralelní Lex Luthor přiletí požádat JLA o pomoc až z paralelní Země, kde řádí banda superpadouchů, tak trochu anti-verzí našich hrdinů... Solidní. Akce je tu víc než dost, humoru a záporáků taktéž (zajímavost: jeden až nebezpečně moc připomíná Loba). NEW FRONTIER se mi nakonec líbilo o trošku víc, ale toto je taky parádní animák. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Owlman naprosto výbornej a dabing se také povedl skvěle. Podařený námět a režie pak znovu dokazují, že filmy DC tvoří naprostou špičku. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Mám raději tradičnější zápletky než ty z paralelních realit, ale vzhledem k nakopnutí subsérie animované Justice league stále příjemná povinnost od tradičního tvůrce Sama Liu ... 70% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Liga spravedlivých je tady znovu. Po Lize spravedlivých: Nové hranici jsou tu jiná atraktivní jména za kreslenými tvářemi oblíbených superhrdinů. Tentokrát se mezi dabéry objevuje jiná atraktivní skupina, ze které mám nejraději Ginu Torres jako Superwoman. Zápletka s alternativními vesmíry je skvělá, nové postavy geniální. DC comics je cesta =) ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pokračování ligy spravedlivých. Úroveň jasně nejde dolů a divákům nabízí lahůdku co se týká zpracování od výtečného grafického vzhledu po propracovaný příběh, který určitě zaujme. Řekl bych, že "Krize na dvou zemích" je o malinko lepší než "Zánik" z téhle série. ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pořád váhám mezi třemi a čtyřmi, ale za tu výbušnou akci se stejně nakonec musím přiklonit k vyššímu hodnocení... DC Universe nás ve svých "showcase" snímcích zahlcuje tak nespoutaným množstvím adrenalinu, až z toho jde mráz po zádech. Každý jejich animák se snaží být výsměchem pro hrané komiksové filmy, ve kterých se o slovo hlásí spíše dialogy, než smršť akčních scének. Důvodem jsou prachy a samozřejmě možnosti animace. A tak, zatímco v druhém Downeyho Iron Manovi jsem si tento rok užil "jen" nějakých dvacet minut mlátiček, tento superhrdinský animák je už čtvrtým za tento rok, který své hrané bratry v akci lehce předčí. Na 100%, řežba od začátku do konce. Zdánlivě nesrovnatelné (hraný vs. kreslený film), ale proč ne? ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Akciou našlapané ale miestami až preplácané. Aj napriek tomu zábavné a nemá to čas nudiť. Len škoda, že DC animáky majú iba kolo hodiny a všetky dejové linky sú tým pádom opäť strašne z rýchlika. 7/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý a dobrý dej, hudba je tiež dobrá a akcie sú tiež dobré a hlavne je ich tu hromada. Superhrdinovia sú fajn, či už kladný alebo záporný, ale niečo mi tu medzi tou hromadou akcii a superhrdinov chýbalo. Zo začiatku to bolo fajn, zaujímavý príbeh, zaujímavé akcie, ale ku koncu mi to prišlo stále dokola to isté. 80% - 4* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Multihero movies veľmi nemusím, no Crisis on Two Earths je celkom zábavný kúsok, najmä vďaka sympatickému alternatívnemu Luthorovi, hláškujúcemu Flashovi (a jeho britskému alter egu) a skvelému filozofickému finále s Batmanom a jeho dvojčaťom. Síce je to až príliš akčné, prebúchané a hektické a nemá to atmosféru žiadneho z komiksov, je to celkom zábava. Napr. také Jokerovo hrdinské alter ego Jester je skvelé, škoda že neukázali viac alter-záporákov. ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Slušná akční jízda, která logické kiksy vykompenzuje notnou dávkou akce a zajímavostí paralelního vesmíru. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl se zabýval paralelními světy. Lex Luthor z paralelního světa přijde požádat členy JL o pomoc. V tom jeho je totiž on klaďas a JL jsou záporáci, kteří chtějí ovládnout svět. A to vše pomocí obří bomby. Každý člen se tu setká se svým zlým protějškem. No a nakonec spojí své síly a zabrání zničení všech Zemí. Škoda jenom, že to není o něco delší... ()

Němi 

všechny recenze uživatele

DC nejen ze dela nejlepsi animovane / komiksove filmy, dela i jedny z nejlepsich komiksovych filmu vubec. Kresleny svet meni na vyhodu umoznujici zajit do mist, ktera by v hranem snimku neprosla a maximalne z ni tezi. Sve svety vystavuji hrozbam megalomanskych padouchu, obrim destrukcim a zabydluji je dobre napsanymi postavamy (na obouch stranach). Pro silene pribehy s myslenkou a rozmachlou akci si i nasli idealniho rezisera v osobe Lauren Montgomery, ktera ma velky cit pro oboji a umi drzet tempo a vse prokladat dobre nacasovanymi odlehcujicimi momenty a vtipy. To se to pak valcuje sediva konkurence. __ Behem sledovani "Justice League" jsem si nekolikrat vzpomnel na kolegy "Watchmeny", ktere film evokuje nejen pocetnou skupinou superhrdinu zasazenych do vsedni rutiny. Montgomery ma vubec stylem blizko k Snyderovi, a i kdyz na jeho vizualni vychytavky tu muze zapomenout, takova hromadna akcni scena na pesti v bourkovem mraku ma podobne koule. Scenarista pak vytezil z postav vse, co mu jejich pocet a 70 minut deje umoznoval, a propracovanejsi postavy (Superman & Batman) vhodne promichal se sympatickymi figurkami a charaktery uz hotovymi (Wonder Woman a Green Lantern uz meli samostatne filmy, s jejich znalosti se tedy pracuje), krom toho dialogove sceny rozhodne nejsou jen oslim mustkem k akci. Vyborni daberi maji na celkovem vysledku take nezanedbatelny podil, ac je vsechny naprosto zastinil excelentni James Woods svym Owlmanem, z ktereho udelal uzasne charismatickeho antihrdinu. Porad jde o lehkou a trochu silenou zabavu, ale tohle je zanr sam pro sebe,__ Celkove to neni film bez chyb. Prostredni tretina by potrebovala silny moment. Animace v jedne scene udivi krasou i prirozenosti pohybu postav, aby v nasledujici az rusila. Watchmenovske finale s vybornou gradaci ale zahladi nedostatky a zaokrouhli hodnoceni nahoru. __ 4,5* ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Lepší než Doom trochu horší než War, pořád to však nemá na Flashpoint Paradox, kresba není vůbec špatné, DC prostě umí dělat animáky o tom žádná, je to celkem temné, klasická sestava JL se všemi těmi hláškami Flashe, nenudíte se ani chvíli, prostě slušný akční nářez. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Akčná zábavka, kde sa charakterom postáv venuje menšia pozornosť. Stojí to za pozretie hlavne vďaka závanu Batmanovskej nejednoznačnosti dobra. Napriek stretu najznámejších postáv komixového sveta nečakajte filmový návrat temného rytiera a budete sa baviť podstatne viac. Je to skrátka LEN mlátička dobrých a zlých, ktorá nedokáže dosiahnuť na SUPERMAN/SHAZAM!: NÁVRAT ČERNÉHO ADAMA ani BATMAN VS. RED HOOD... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Supermana, Wonder Woman, Flashe, Green Lanterna i Batmana znám, ale že proti nim stojí jejich věrné kopie, to už je trochu praštěné. ()

Reklama

Reklama