Reklama

Reklama

Recenze (4)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden by nevěřil, co jde do jednoho dílu narvat. Takže, spousta informací, který to zamotají ještě víc a šokující konec. Jestli se každý díl bude držet téhle šablony, nebude mi to vůbec vadit. ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl prozatím. A taky dost bizarní v mnoha ohledech. Sex s mumií, raptor jako hlídací pes... šílenost je to pořádná, ale dává smysl a dokáže mě zaujmout, vyvolat napětí a chtíč vidět další díl. Už se nemůžu dočkat na další. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně hodně fajn díl, zatím mě bavil asi nejvíce (i více než pilot, kterému jsem dal o hvězdičku vyšší hodnocení), ale na ty čtyři hvězdy to pro mě stále není, jelikož já tak trochu postrádám jakýkoliv děj :D Seriál se sice snaží mít nějakou záhadu a působit, že ji postavy postupně objevují, zatím ale vlastně vůbec nic nezjistili, děj se vůbec nikam neposunul a my jenom sledujeme ty postavy, jak se tak nějak plácají na místě. Má to své lepší chvilky (momentka mezi Chasem a Karolinou, setkání s dinosaurem), má to své slabší chvilky (když borci nahlas uvažují nad tím, jak unést bezdomovce, doslova půl metru vedle toho bezdomovce :D a je úplně jedno, že spí - přece nebudu mluvit o únosu hned vedle toho, koho chci unést :D), ale nejsem zatím úplně šťastný z toho, že se to vlastně nikam neposouvá. Máme položených spoustu otázek, na které nejen, že nedostáváme odpovědi (zatím), ale ani nedostáváme nové otázky - prostě děj tak nějak stojí na místě. Každopádně, cením alespoň odkaz na Doctora Who :D Hodnocení: 60% ()

Reklama

Reklama