Reklama

Reklama

Runaways

(seriál)
Trailer 2
USA, (2017–2019), 29 h 9 min (Minutáž: 42–60 min)

Předloha:

Brian K. Vaughan (komiks)

Hrají:

Virginia Gardner, Lyrica Okano, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Kevin Weisman, Brittany Ishibashi, Rhenzy Feliz, Allegra Acosta, Ryan Sands, Annie Wersching (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(33)

Obsahy(1)

Seriál z dílny komiksové společnosti Marvel vypráví příběh o skupině mladých superhrdinů. Samotný příběh začíná, když šest teenagerů zjistí, že jsou jejich rodiče padouši. Poté se společně snaží odčinit zločiny rodičů a zároveň odkrýt tajemství svého původu. Kromě rodičů se totiž musí vypořádat i se svými záhadnými schopnostmi. (ArsenalEagle)

(více)

Recenze uživatele Mr.Baboon k tomuto seriálu (3)

Reunion (2017) (S01E01) 

Hodně slušný rozjezd. Klasický pilot, kde se nám postupně představí všechny hlavní postavy a jejich následné shledání. Kdo je Amy a proč už nežije mě dost zajímá a vsadím se, že to bude mít něco společného s jejich rodiči. Tady se i potvrzuje ten starý vtip o tom, jak dítě najde pod postelí rodičů bič a pouta a myslí si, že jsou superhrdinové. No, v tomto případě superpadouši. ()

Rewind (2017) (S01E02) 

O něco slabší než pilot, ale i tak důležitý. Celkově mi první dva díly Runaways přijdou o dost lepší, než například celá třetí sezóna Flashe. Počítám, že pořádná zábava přijde, až se probere ten mumiák. ()

Fifteen (2017) (S01E04) 

Nejlepší díl prozatím. A taky dost bizarní v mnoha ohledech. Sex s mumií, raptor jako hlídací pes... šílenost je to pořádná, ale dává smysl a dokáže mě zaujmout, vyvolat napětí a chtíč vidět další díl. Už se nemůžu dočkat na další. ()

Související novinky

Najdou Daredevil a spol. nový domov?

Najdou Daredevil a spol. nový domov?

13.02.2019

Nemusíte být zrovna fanoušky, aby se k vám dostala zpráva, že tři z pěti Marvel/Netflix seriálů jsou mrtvé. Situace okolo Daredevila a zbytku Defenders se vehementně řeší už dlouhé měsíce, a přestože… (více)

Reklama

Reklama