Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 1

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

duckman

Aspoň ty kostýmy jsou věrohodné.... a na-rozdíl od Batman vs Superman XXX... nevybrali žádnou přemaštěnou obryni. :P

Mě to bavilo, na jedno shlédnutí.. tři hvězdy. XDDDD

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

pardon, uz mi sibe z toho, vcera som bol dlho v praci a nemysli mi to : mixujem 2 jazyky, mea culpa, mea maxima culpa, este raz : Wonmder Woman sa mi paci, je top krasny filmecek, taky farebny, stale sa tam nieco hybe......

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Lamprea

ahoj ty yntellechtuan, nabuduce vyplod radsej toto : Wonder Woman se mi libi, je to  fajny filmecek, taky farebny, stale sa tam nieco hybe ......

na příspěvěk reagoval Lamprea

Tiberian

Tiberian (hodnocení, recenze)

Wonder Woman sa mi pacila uz v Supermanovi a fakt sa nato tesim ako aj na dalsie filmy, na mojej 4k tv. 

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

DaleCoper

tak to potom sorry, len teraz je velky hejt na tu novu.....a to snad nemyslis vazne, angelina je najprecenovajsia herecka svojej doby a ziadny film v ktorom hrala podla mna nie je lepsi nez WW a tomb rider 1,2 su strasne sracky

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

woodsman

Možná to, že v BvS létat neuměla. Snyder sám tvrdil, že chce nelétající WW. Já jsem jako pochopil co tvůrci chtějí tím filmem říct, ale to provedení je skutečně špatné a závěrečný souboj to je kapitola sama o sobě.

na příspěvěk reagoval woodsman

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

dragon94

neviem ci si sa divam na ciernu obrazovku ale ona sa vivijala spoznavala svoje moznosti a silnela nieco ako superman v Man of steel az pri aresovy spoznala spoju pravu silu a na konci ked bola v londine tak letela na pomoc JL neviem co je na tom mindfuck 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Po 3tím shlédnutí srážím hodnocení na 3* ten film je vážně špatnej. Až na zákopovou scénu a začátek na Themysciře to stojí za prd a nahoru to tahá jen Pine. Korunu tomu dává ten konec, který je prostě vysloveně debilní... Poražení Arese je prostě nejstupidnější poražení záporáka v dějinách komiksových filmů. A to, že WW jednou létá a jednou ne..To zničení kostelní věže...Prostě ten film má spoustu mindfucků, které do toho příběhu nebo zobrazení vůbec, ale vůbec nesedí. Tu třetí hvězdu dávám jen za povedený soundtrack a za Pina.

Rozhodně nejslabší DCEU film.

na příspěvěk reagoval Sweat55, woodsman

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama