Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 5

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Ratemus

No, Wonder Woman 2 se má odehrávat během studené války, což je celkem na prd. Škoda, že to neudělají až po lize, podle mě by jí to období slušelo více, než dělat další prequel. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

woodsman

Kratosa bych bral... Len podle starých Osnov... Toho nového Sekerníka spíš ne. 

dost se toho bojim, jak tohle znásilnění survive dopadne... A jak moc se toho scénáristé chytí.

Jako v případě TR. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

někdy jo, mně spíš přijde škoda, že uvidíme zase něco z minulosti, proč ne WW po událostech Ligy? proč zase něco z před té doby? ještě před MoS a Ligou....

na příspěvěk reagoval Sweat55, woodsman

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ratemus , woodsman

Však, Boha podsvětí můžeš zabít jen tak že se vydáš do podsvětí. 8)

V podstatě mu pohledá i sám Ares... Teď když je mrtví. 

Asi ne, Bohové asi nemohou jen tak klasicky zemřít.. ale uvězněn asi bude. 

 

K této myšlence mě přivedl i ten fakt že mimo tradiční válečné mašinerie kterou bude Diana potlačovat.. by měla čelit i nějaké Hraběnce či co, co záliby v okultizmu a čarodějnictví... Odnož Čachtické paní.  K Aresovy/Satanovy tak není už tak daleko... :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yangus

to je právě to, co čekám že vysvětlí, proč byly další války když Ares zemřel, co dělala když byla druhá světová, šestidenní válka, Vietnam, válka v Perském zálivu, Afghanistán, Irák atd...i když to bude až po studené válce no...prostě bych rád věděl kde celou dobu byla, to se stranila lidí a nechala to dojít tak daleko? a to nemluvím o tom co se dělo v Africe

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Yangus

Oni se snaží tvrdit, že se od smrti SPOILER Trevora SPOILER úplně vyhýbala společnosti. Nicméně je tu i fakt, že další díl plánují ještě ve 20. století...

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

Zeptám se znalců.  V tomto univerziu když na konci války Diana vstoupila do světa lidí, určitě nenechá žádný větší konflikt jen tak, tak proběhla zde II světová jak ji známe?

Protože by to mohla zarazit skoro na začátku. Vymlátit Hitlerovo doupě by pro ni asi problém nebyl.

na příspěvěk reagoval Nevka, woodsman, Ratemus, Sweat55

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Nevka

Rozdíl je v tom, že Artuš byl promarněnej potenciál, zatímco WW překvapení roku. To ale i Logan. Na druhou stranu měl Logan většinou takový pomalejší tempo. To spíš souhlasím s názory lidí, že akčňák měl vyhrát John Wick 2. To byl aspoň čistokrevnej akčňák. 😀

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

je mi to jedno, ale tobě také nikdo neřiká čuráku, zmrde nebo mamrde kvůli tomu jak tu neustále házíš hnůj na MCU, Ragnarok a Spidermana

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevka

Ale to není akce... jen hybné momenty jak zaplácnout hliuchá místa k posunutí se v ději... 

WW měla úspěch hlavně díky své mytologické stránce což je pro DC přece jen trochu něco nového... 

Z porovnáním z Thorem například si WW vedla o hodně lépe. :) THOR1 myšleno... jako opening. :D

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

woodsman

Vyjmenuji ti akci z Wonder Woman - pláž na Themiscyře, ulička v Londýně, zákopy následované městečkem, letiště. Tomu říkáš kopa akce? Aby nedošlo k nedorozumění, WW jsem dal pět hvězdiček. Jen ten statut nejlepšího akčního filmu je mimo.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Prometheus69, Prometheus69

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama