Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 4

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Uživatel Mukade smazal svůj příspěvek.

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

Druhý trailer pro mne sice je takový nic moc, avšak doufám že to bude dobré, jelikož už v BvS byla Wonder Woman jednou z nejlepších postav...

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

scény s WW pomohli významne už BvS, prvý celý film s WW iba pri vyslovenej nekompetentnosti scenáristu či režiséra by mohol byť prepadák. A to sa dúfam nestane

Uživatel Akira777 smazal svůj příspěvek.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Spiker01

Že na sebe koukají jak hladoví vlčáci, to nemusí nic znamenat. Peter Jackson se v Pánovi prstenů taky dost snažil, aby hobiti vypadali co nejtepleji, ale taky to nutně neznamená, že si mimo záběr navzájem čistějí fajfky.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Larrysbride

já vim, já si to uvědomuji, že Rok nula je silný zážitek, takže proto to dilema a rozhodování, no co nebude tenhle měsíc, tak příští rozhodně bude 

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama