Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 4

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Film se mě líbil a GG má fakt něco do sebe-za mě dobrý👍

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Petjaa

Je to pg13... Klasifikací PG-13 MPAA rodičům důrazně doporučuje, aby své děti mladší 12 let na film doprovázeli. Takto ohodnocený film smí obsahovat více projevů nevhodných motivů, násilí, nahoty, hrubého jazyka. Zároveň jakékoliv zobrazení užívání drog vede k udělení nejméně tohoto ratingu, nicméně běžně je takový film zařazen ještě o kategorii výše. Nahota v těchto snímcích nesmí být sexuálního charakteru. Zajímavostí může být požadavek na zařazení filmu do této kategorie, pokud obsahuje byť jen jediné slovo týkající se sexuality.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Uživatel dosty43 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Crew ohlásila v sekci DC Young adult po loňské Meře na letos Wonder woman Warbringer

nagasek

nagasek (hodnocení, recenze)

 co z toho chapu tak wonder woman nestarne jako vubec? treba jako lucifer z DC nebo superman? kdy se vlastne narodila v jakem roce jako? a je to vlastne dcera samotneho Dia?

na příspěvěk reagoval Ratemus

hrdygay

hrdygay (hodnocení, recenze)

vcera bolo vyrocie najlepsieho filmu 2017, paradny emotivny zaver, to som tyzden brecal za trevorom, ares peckovy zaporak, mal genialne dialogy aj paradny hlas: "ano diana, znic ich vsetkych, uz to chapes, ludia su kruti, plni nenavisti, slabi", dneska si opat pustim wonder woman

na příspěvěk reagoval woodsman

H_A_W_K

H_A_W_K (hodnocení, recenze)

Doporučuji mrknout na Professor Marston & the Wonder Women. Kdyby to bylo podle původních sešitů, taky by to mohlo být zajímavé.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, woodsman

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

hrdygay

to dufam aj ja predpoklady su velke este stale je napisany snyder ako producent takze epicky film to bude bez pochyby 

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

hrdygay

tak to prrr odtal po tal ale na BvS sa avengers 3 vôbec nechytal ani na MoS toho sa neboj to by som nikdy nenapisal 

na příspěvěk reagoval hrdygay

Lamprea

Lamprea (hodnocení, recenze)

rounen

To, že se jedná o komiks neznámaná, že to musí být automaticky debilní nelogická hovadina. Teda oprava, ano znamená, a to je právě škoda, páč by to tak nemuselo být.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Lamprea

Tak mezi komiks filmy je to povedenejsi nez spousta jinych komiks filmů.. Ale zase nevim co bys od komiks žánru chtěl čekat.. 

na příspěvěk reagoval Lamprea

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ono taky jde o tu největší vzpomínku co Diana na svou pestrou dobrodružnou minulost měla... A to si vzpoměla jen na to co bylo v první světové. 

Tohle druhé dobrodružství... Asi nebude tak zasadní, jako to minulé... Ale snad to i tak pořadně nakopnou. :)

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

no jde mi o to, že at se tam stane absolutně cokoliv tak víme, že to nijak neovlivní budoucnost protože jsme jí viděli v Lize která na nic z toho neodkazovala a nenavazovala, takhle jsme mohli mít film kde by události Ligy hrály roli, třeba vyvraždění Themisciry Pixelwolfem atd....přijde mi to zbytečný aby se druhé pokračování (protože kdo ví kolik těch pokračování bude) bylo před Ligou když nedej bože nás čekají třeba ještě dvě Ligy...tak mezitím co? žádná soloka Diany nebude? snad kromě trojky? jestli víš jak to myslim

na příspěvěk reagoval Prometheus69

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Aktualita: Režisérka Patty Jenkins na CinemaConu potvrdila, že se Wonder Woman 2 bude odehrávat v roce 1980!

na příspěvěk reagoval Ratemus

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama