Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 5

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 237)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu sa mi pozdávala podstatne viac v tej druhej to bolo skôr priemerné ale film som pozrel s malou nádejou na to že na WW1984 zájdeme do kina ale všetko to vyzerá zase inak. V kine by to film možno vytiahol aj na 4*, ale iba možno... ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že Gal je nevšední krasavice a ten kostýmek jí sluší. Stejně tak se musí nechat, že akční scény ve kterých WW figuruje, nejsou špatné a povětšinou se na ně pěkně kouká. Co se mi líbilo, byla ta západní fronta, která vypadala přesně tak, jak si ji představuji. Totiž několik set kilometrů bahnité pustiny, kde narazíte leda na zákop, chlor nebo stehenní kosti. Co se mi ovšem nelíbilo, byla první půlhodina filmu, která se příšerně vlekla a nudila mě, dialogy o ničem, debilní Ludendorf i závěrečný souboj. Ale všechna čest, nebyla to taková SGI epilepsie, jako u Úsvitu spravedlnosti. Neštěstí je, že všechno, co je v tom filmu dobré, jste viděli v traileru a nic dalšího kromě příběhové vaty film nenabídne. Takže nakonec je na tom stejně nejlepší to kytarový sólo. Dvě hvězdy jsou málo, ale tři dávám obvykle kvalitativně mnohem lepším filmům. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to v kině (kde kromě nás tam jako již tradičně byli jen tři další lidi), takže podívaná to byla velkolepá. Na více než dvě hodiny jsem vypřáhla čas - a bylo to příjemné. A spojení 1. světové války se Zeusem a Áresem? Jen hnidopich by na tom hledal nějaké mouchy. :) Pobavil mě též casting - Gal Gadot, vypadá úplně jako mladá Angelina, jen je sympatičtější, jestli bude Chris Pine nový Brad, to se ještě uvidí... myslím, že se ale marketéři dost snažili, aby zrovna je dva dali dohromady. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nezáživná mrdka. Gal Gadot hraje jak prkno a vypadá jak dcera transky Famke Janssen. Opravdu vytříbený castingový tah. Jakýkoliv díl Xeny byl záživnější. ()

Mikarda 

všechny recenze uživatele

Gal je pěkná kost ale to je asi tak všechno. Moc mě to nebavilo a ten konec byl absolutně tuctový... Žádná sláva. ()

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Vahala jsem mezi 4-5 hvezdami, ale nakonec tomu davam 5, protoze uz ted mam choutky na to jit podruhe, a urcite si na to najdu cas. Gal Gadot me nezklamala, je pro tuto roli perfektni ve vsech smerech, a Chris Pine s ni tvoril perfektni dvojku, byla to proste radost pohledet. Jedina vec, pres kterou jsem se nemohla prenest byla volba herce Arese. Pri jeho finalnim odhaleni jsem si nejdriv myslela, ze to je vtip a ze to musi byt nekdo jiny, ze by prece nevybrali starsiho anglickeho chlapika s knirkem, ktery je celosvetove znamy prevazne a jedine za svou dobrackou roli v Harry Potterovi. To mu nikdo neodpare, knir si neoholil, svaly pocitacove prisite k jeho telu mu nikdo neuveril, a pro me David Thewlis AKA Remus Lupin nikdy nemohl zahrat boha valky presvedcive, proste NE!! Takze posledni bojova scena me drasala nervy, jelikoz jsem nemohla uverit, ze toto je ten desivy Ares, a doufam, ze v dalsich dilech Wonder Woman trochu zapracuji na zaporakach, protoze Dr Poison a Ares stali za prd. To je pro me jedina “chyba” tohoto jinak prakticky dokonaleho filmu. ()

j.bena 

všechny recenze uživatele

Tak podle komentářů jsem si představovala nějakou bombu a bomba to teda byla :-DDD asi tříhvězdičková, a ten konečnej fight to pohřbil.... ()

applause 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem byla zvědavá, jak se bude film vyvíjet dál. Nejvíce se mi asi líbila střední část filmu, konec mi už přišel opravdu přehnaný. Ani mi nevadilo, že byl děj umístěn do 1. Světové války, naopak na škodu to nebylo. Příběh byl i dojemný, ale něco tomu chybělo. Liga spravedlnosti se mi líbila o něco víc. Proto dávám, takové hodnocení. ()

Jigy 

všechny recenze uživatele

Velké komiksové překvapení. Scéna s čištěním zákopů a městečka se už na vždy zapíše mezi mé BEST. Ke všemu film skvěle zapadá do celého konceptu DC. Přibližuje postavu Diany a tím, že je situován do roku 1918 získává atmosféra velmi originální nádech. Ke čemu Gal Gadot je jako WW úžasná, těžko mohli vybrat lépe. :-) ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další fiasko v podobě Úsvitu spravedlnosti nebo Sebevražedného oddílu, takže jsem před promítáním raději nic nečekal a koupil si popkorn na dlouhou chvíli. Rád ale přiznávám, že se recenze nemýlily a Wonder Woman to konečně dokázala. Vůbec jsem se nenudil, občas jsem se s celým kinosálem zasmál, a užíval si skvěle natočenou podívanou. Je pravda, že vizuální stránka trochu haprovala, ale na druhou stranu musím vynachválit kameru. Sledovat souboje byla jedna báseň a divák si je může nerušeně užít (viz zachraňování vesnice). Mělo to své mouchy, ale kašlu na ně, bavilo mě to a to je to hlavní. Pokud budou v DC takto pokračovat i dál, vznikne nám fajn sdílený vesmír. Jo a dokonce mi zbyl i popkorn… ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

celou dobu přemýšlím,jestli dát 3 nebo 4 hvězdy...nemám narozdíl od Marvelu DCU načteno,takže mi celkem nevadí jestli je Gal Gadot tou správnou amazonkou nebo ne,nebo jestli je vše tak jak v komiksu nebo není.Co mi vadí je fakt,že filmová Wonder Woman je taková nemastná neslaná a končí úplně stejně jako MoS nebo BvS,tedy digitálním bordelem.Na jednu stranu je tu celkem fajn ten střet světů...čístého světa Amazonek a toho našeho "zkaženého",na tu druhou je ten střet v podání Gal Gadot takový,že působí spíš trochu jako hysterka a ne božské dítě.Když tomu přičtu pár věcí,které bych asi v komiksových filmech kde se perou bozi neměl úplně řešit (např.kde na frontě vzala štít když ho celou dobu neměla?nebo že nebylo nikomu divné,že má u večerní róby na zádech meč,který se jí navíc schoval až bůh ví kam),je dojem spíš smíšený.Čekal jsem komiksový nářez a silný "ženský" film,ale tím bohužel Wonder Woman není...70%(s hodně odřenýma ušima a zavřeným jedním okem) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ejhá, takže takto to bolo v tej WW1? Vďaka ti Dianka, za to že si nás zachránila. Škoda, že si tu potom nebola aj v roku 1939 :D Ale teraz vážne. Nemám rád filmy o superhrdinoch z komiksov plných špeciálnych vizuálnych efektov a nekonečných súbojov medzi dobrom a zlom. No občas neodolám popisu k filmu a hereckému obsadeniu, ako v tomto prípade. Gal Gadot ma bavila, to bola pôvabná a temperamentná Amazonka ako sa patrí. No a Chris Pine - to je fakt sympaťák s veľkou charizmou, čo deklaroval aj v postave špióna Trevora. Čo sa týka príbehu o príchode Amazonky od 1. svetovej vojny, to ma v podstate celkom pobavilo, aj samotné okolnosti, ktoré ten jej príchod do vtedajšieho vojnového prostredia sprevádzali. No zas tie prehnané vizuálne efekty o poriadky kus zrazili môj celkový dojem z tohto filmu (najmä záverečný súboj Diany a Aresa). Ale treba vyzdvihnúť kvalitné kulisy a kostýmy, to naozaj stálo za to. A keď sa to tak vezme, tak to nebola až taká úplná zhovadilosť ako sa mi prvotne zdalo... ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Je to zatim nejpovedenější comics od Warnerů. A to je tak všechno, stejně si druhý den nevzpomenete o čem to bylo a nebudete mít chuť si to pustit znovu (narozdil od konkurencnich Marvelovek... ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Poselství zajímavé, leč už ohrané. A zbytek filmu už jen průměr, který až na efekty se držel béčkových hodnot. .... HODNOCENÍ: 49% (2*) ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Ještě než se vydám na Justice League bylo potřeba dohnat znalosti a vlastně origin Wonder Woman. Konečně jsem se teda dozvěděl, co je zač, že není jentak ledajaká Amazonka, ale napůl bohyně. To vše rázem vysvětluje. Dalo se předpokládat, že v tom nějakou roli zahraje muž ze světa našeho, teda Evropy, ale fajn bylo, že to netlačilo nijak na pilu. A mělo to tak náboj až do konce. Chris Pine tu roli smrtelníka zahrál dobře. Narážím na ty názory kolem Gal Gadot a jejích dvou poloh, holt herectví vystudovaný nemá, je to modelka a to krásná. Ale zas taková tragédie to nebyla. Oproti Marvelu to má jednu takovou unikátnost. Absence humoru. Marvel je na tom stavěnej, tady se člověk soustředí jen na akční sekvence a příběh, plus několik minut hluchýho místa. Z toho pohledu by klidně 30 minut mohli odříznout. Ale jelikož ten příběh má hloubku, dává smysl, tak není žádnej problém to dokoukat. Rozhodně jsou DC filmy o dost dospělejší. ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl jsem se docela dobře bavil. Tedy ne že by to byla nějaká hitparáda, ale zábava to byla slušná a Gal Gadot je jako Wonder Woman opravdu nádherná. Jenže pak přišel konec a ten byl tak neskutečně zoufalý, až jsem se lekl jestli nesleduji opět Úsvit spravedlnosti. Digitální zlo. Nakonec se ale v rámci současné DC série jedná o jeden z těch stravitelnějších filmů. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Nechápu a nerozumím co na tomhle všichni vidí??!? Gadotovou? Asi jo, protože prostě z toho světa komiksu toho k vidění tolik není... Dobře, je zde akce, i ta krajinka Amazonek je hezky vyšperkovaná, ale negativním bodem zůstává za mě slizký Chris Pine, dál určitě spousty hluchých míst děje a v neposlední řadě délka filmu! A to mě asi sere nejvíc. Prostě promiň DC, ale Marvel je Marvel.... 55% ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Absolutní špička mezi novějšími filmy.Amazonka Diana je podle své matky královny uplácaná z hlíny a které život vdechnul Zeus žije s ostatními amazonkami na ostrově a učí se bojovat.Život se Dianě změní v okamžiku kdy zachrání pilota co spadnul s letadlem do moře blízko ostrova.Po nějakém čase s ním odpluje do Londýna s cílem zvrátit 1.světovou válku a zabít boha války Arése.Ze začátku je ze všeho vyjevená jako krokodýl Dundee když přiletěl do New Yorku,ale brzy se pustí do bojů k čemuž je předurčena a nakonec Arése dostihne a navždy zahubí.Film nenudí ani minutu,užíval jsem si pohled na amazonku která nebojovala jako feministky jen za práva žen,ale bojovala za celé lidstvo. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Můj celkový dojem je sice o 100% směrem k pozitivnějšímu po shlédnutí celého filmu, než po prvních patnácti minutách, ale i tak teda nejde o film kterému bych se někdy chtěla znovu přiblížit. Odepřít se nedá líbivý audiovizuál, propojení všemožných prostředí a žánrů a párkrát jsem se i usmála, ale tam ta pozitiva nějak končí. Film by si zasloužil prostříhat a ubrat na těch božských "super-tricích", zejména v závěru, aby to vůbec šlo brát trochu vážněji. Takhle byl závěr jen plný jiskřiček ran, "energických ničivých provazů" (říkejte tomu jak chcete) trapných zvolání s absencí děje..prostě to byla z mého úhlu pohledu nuda. Na druhou stranu věřím, že pro fanoušky tohoto typu filmů může být v té záplavě velmi podobných snímků Wonder Woman něčím trochu jiným, novým, neokoukaným. Za mě to jsou slabší dvě hvězdičky. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Od DC som bol nazhaveny uz roku 2013 a to filmom Muz z Oceli. Suhlasim, ze rok 2016 bol slaby, nevyrazny, len sa preslapovalo na mieste. Rok 2017 ide DC len tak na pol plynu, boji sa pridat, nepouziva ani system plyn brzda. Suhlasim s ludmi, ktori tvrdia, ze Gal gadot je Kapitan Banglades .. pardon, Amerika v zenskom prevedeni. Pre DC znamena to, co kapitan pre Marvel , to je bez debaty. Digitalne sceny praveze na urovni, urcite lepsie ako u batman vs Superman a u Justice league. Plus vtipy na urovni, akcia sa dala pozerat a Krystof Borovica /Star trek 2009, Za kazdou cenu/ to aspon ustal : 70 % ()

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama