Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 1

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 237)

Junglista 

všechny recenze uživatele

Tohle by neobstálo ani jako parodie. Neskutečně dlouhá nuda plná pořád těch stejnejch debilních scén. Nikdo prostě nemá koule na to, aby film natočil trochu jinak. Jediný pozitivum je Chris Pine, kterej se snaží seč může, ale tohle prostě nemůže vytáhnout ani do podprůměru. Lidstvo si fakt nezaslouží, aby je Wonderwoman otravovala ještě minimálně jednou... (a příště už se fakt nedám ukecat abych koukal na něco, co jsem od začátku nechtěl vidět. Tenhle dojem u mě funguje dost spolehlivě a tady opět nezklamal) ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Marvelovky jsou sice imho pořád o nějaký ten stupeň výš, ale co na WW oceňuju, že to není jen kupa nepřehledného digibordelu. I to finále (až na tu délku) bylo docela fain. Dějově je to ale jen takový derivát Kapitána Ameriky pomíchaný s trochou té božské mytologie. Jenže WW na CA ztrácí jednak v zábavnosti a taky i v té akci. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Wonder Woman me nebavila. Klisovitejsti film jsem letos nevidel. Nudnejsi jsem asi videl, ale tohle bylo nudne dost a dost. Hlavne kvuli scenari, ktery proste sazi za sebe tisickrat videne scenky v kycovitem podani a nicim za celou stopaz neprekvapi. Gal Gadot byla hrozna. Hezka asi je, ale hrat neumi ani trosku. Celou dobu jen krci oboci a ze by vyjadrila nejakou emoci nejaky stav mysli? To ne. A ta jeji kreace "fish out of water" byla tak debilni a nevtipna! Kam se hrabe na Thora, ktery ve svem prvnim dile predvadel vysokou zabavu, kdyz poprve pil kafe, kdyz rozbijel pulitry... Wonder Woman se zmuze jen na hloupy udiv, jak kdyby ji bylo pet. Ostatne i finale Patty Jenkins projela s Marvelem na cele care. Patalie s letadlem a nucenou obeti zvladnul prvni Captain America tisickrat lepe a uveritelneji. Tak nam tu zbyla jen akce. Ta je tak videoherni, ze nebavi ani v ramci komiksoveho filmu, a plna zpomalovacek, jak kdyby byl rok 2001. Ne, to me opravdu minulo. DCEU hleda nove dno a radsi si pustim znovu Batman v Superman nez toto. ()

Mathew55 

všechny recenze uživatele

První polovina je tak otřesná slátanina, že jsem měl chuť dát dvě hvězdy a film vypnout. Po tom, co jsem si zvykl, že vandrvůmn a handsome, dokonalý, správňácký, špionský princ bojují OPĚT proti Němcům, OPĚT za války a OPĚT za tu správnou, jedinou a pravou stranu, začal být film o trochu lepší, i když mě to pořád bolelo. Snímek nepřinesl nic, co bychom už 200x neviděli, záporáka si ani nepamatuju a to jsem tuhle DCčkovinu dokoukal před ani ne hodinou. S odřenýma ušima 3*. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Schizofrenický marazmus v DC pokračuje na úspešnej vlne predchodcov. WW chce a robí veci čiastočne inak, ale výsledok tentokrát končí iba ľahkým fiaskom. Chabý dej, amatérske CGI a digitálne porno znova hádžu flintu do žita nádejám na kvalitatívny posun. Obsadenie s výpravou zakrývajú pramálo nedostatkov. Postupom času zisťujem, že The Dark Knight otvoril Pandorinu skrinku s prekliatym Pyrrhovým víťazstvom pre celú DC sebranku. Marvel im ľahkým, sviežim a humorným poňatím zobral vietor z plachiet a latka vysoko nastavenej temnoty robí paseku v kladných dojmoch ako Meliško pri prázdnom regáli s cibuľou (dva týždne po výplate). Ovácie nad Marvel univerzom tak naďalej zostávajú u Warner konkurencie iba zbožnou chimérou ilúzií, aj keď z tržieb im na teambuilding zostane rozpočet. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy už jsou možná přehnané ale když si odmyslíš vážnost filmu, úhlavního padoucha a vůbec celý příběh, pak se na to docela i hezky kouká. Ne ale vážně, kdo kurva povolil tenhle scénář a jak je možné, že tohle vydělalo takový balík? Hollywood je zvrácený. ()

Retik 

všechny recenze uživatele

Když se objevily první zvěsti o kvalitách Wonder Woman, jakožto nejlepšího filmu od DC za poslední léta, tak mi srdce lehce zaplesalo. Nicméně jsem se do kina nakonec nevydal (trauma z BvS a Suicide Squad je bohužel už asi nadosmrti vryto do mé paměti) a musím říct, že toho vůbec nelituji. Ono totiž říct, že je to jeden z nejlepších filmů od DC nic moc neznamená... Úvodní sekvence z panenských ostrovů, kde žijí amazonky byla sice působivá, ale rozhodně né tak, jak jsem se mohl dočíst v recenzích ze zahraničí (mimo jiné). Bohužel je začátek WW to nejlepší co může nabídnout a jak se film postupně ubíral ke konci, tím větší jsem měl pocit, že se dívám jen na další "prázdný" komiksový film, který mi nenabízí žádné poselství, či dokonce ani zábavu hodnou více jak dvou hodin stopáže. Gal Gadot je pro mě velmi charismatická herečka a postava WW jí rozhodně sedne, ale přijde mi, že její dialogy (popř. monology) jsou opravdu jak vystřižené ze starých komiksů a působí strašně strojeně a kýčovitě. Touhle cestou se sice mohli vydat autoři komiksů, jelikož se jedná o zcela jiné médium, ale v dnešní době tenhle styl u filmů podle mě nemůže fungovat, nebo alespoň ne po celý film. Jediný koho musím pochválit je Chris Pine, který se tu snaží zachránit co se dá, ačkoliv marně. Na závěr bych zmínil, že se jedná už o třetí zklamání v řadě od DC a tak se rozhodně nevydám do kina na Justice League. 4.5/10 ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Vynechal bych ty žvásty o lásce a dobru v lidech, jinak nemám co vytknout. Solidní komiksovka, bez zbytečné omáčky. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Já už v tom taký maglajz, že si mě IM, CA, WW, Thor, Avengers... Mě už to všechno splývá a hlavně ale nebaví... A to čím dál tím více... ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele

První půle plná vykreslování postav a hloubky jejich vztahů.. Naprostá bomba. Jde vidět že to točila ženská. Druhá půle akce, s ní nesmyslnosti (i na komiksový film už jich je moc), přehnaně protahovaná nabubřelost. Jde vidět že to točila ženská. Dal bych čtyři a půl... Ale ten závěr to utopil ()

Michnak 

všechny recenze uživatele

Feministická sexy verze Thóra, která vyrůstala na ostrově plném stařen, které evidentně nemají problém s rozmnožováním bez přítomnosti penisu. Ani se tomu Diovi nedivím, že je musel pracovně navštívit. S přítomností jednoho muže se ale situace změní a stařeny zjistí, že luky, šípy a trénink skoku do dálky jim už stačit nebude a rázem se ocitají v situaci indiánů v období kolonizace. Neříkám, že se mi na Gal Gadot nedívalo dobře, ale když si odmyslím ten její půvab v polonahém brnění, s kterým je schopna odklonit střelbu stovky kulometů, tak to byl průměrný film. Vyvrcholení ale špatné nebylo a celkem dobře provedené. Teda možná až na tu scénu, kdy se náš DC Kapitán Amerika rozhodl nekreativně pro kamikadze. ()

Ebon 

všechny recenze uživatele

Tak slibně se první půlka o najivce vyvíjela a tak strašně mě sralo to trapné natahování závěru. ()

Warle 

všechny recenze uživatele

Mám teorii o tom, že v DC (nebo Warner Brothers) sedí parta lidí, co se snaží co nejvíc vlézt do prdele Zacku Snyderovi. Snaží se o to natolik moc, že mu schválí veškerou 3,14čovinu, co navrhne. Opravdu nechápu, co za opice sedí ve studiu, že nechají vypustit do světa tohle. Sice WW "jen" produkoval, ale na jistých záběrech je solidně poznat jeho práce a troufám si říci, že byl reálně trochu více než jen producent. Ale to je jen má myšlenka. Myslel jsem si, že si DC nedovolí další průser. Nebo minimálně podle mě se jedná o další průser. Wonder Woman totiž nemá nic. Nemá solidní scénář, nebo originální záběry (hodně záběrů je solidní vykrádačka jiných filmů) a v podstatě nemá ani samotnou Wonder Woman, neboť Gal Galdot se zmohla na 2 pózy za celý film. Sice jí to docela sekne, ale ani nevíte, jestli vlastně vidíte jí, nebo cgi. Celý tento film zachraňuje dvojice Chris Pine a Ewen Bremner. Jinak stopáž mi zas tak extrémně dlouhá nepřišla, ačkoliv ano, první půlka filmu se dala trochu prostříhat. Bohužel celému tomu celku poté chybí jakákoliv logika a velkou část filmu si jen klepete na čelo, jak něco takového mohlo projít přes vedení studia. O digitálním bordelu a miliardě slow motion scén na plátně ani nemluvě. Zbavte se prosím Snydera, jeho léta jsou zřejmě nenávratně pryč. Už teď se děsím, jak bude vypadat Justice League. Čistý průměr, co nic nenabídl. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nevím proč to každý srovnává se Supermanem,ale budiž. Nicméně první polovinu to nad vodou drží jen ústřední dvojice ( i když Chris Pine mi pořád připomíná Kirka, nevím proč :-)), no ale všechno spraví úžasné finále...80% ()

tterez 

všechny recenze uživatele

Přehnaný to bylo. Ale ta holka je neskutečná kost! Pokud má člověk rád komiksovky a hezký holky, zase tak moc se u toho nudit nebude. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 149 milionov dolarov // Tržby_ 813.4 miliona dolarov // Tržby v ČR*_ 13 512 288 Kč // Diváci v ČR_ 90 810 // Tržby v USA*_ 409.7 miliona dolarov ()

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama