Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 5

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 237)

Oliveris 

všechny recenze uživatele

Najlepší DC. Film sa na nič nehrá a od začiatku si razí svojou cestou, ktorá hneď v úvode jasne značí, že je iná. Miesto neustáleho opakovania: "Ja musím zachrániť svet!", sa dej oveľa viac zameriava na hlavné postavy a ich vzájomný vzťah. Dobre napísané dialógy a herecké výkony dávajú pocit prirodzenosti čo vynahradí nedostatok akcie. Samotný koniec je potom síce klišé, ale aj tak uchváti. ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Konečně konkurenceschopný film. Kdyby téhle kvality dosahoval každý DC film, byla by rivalita s Marvelem určitě trochu více vyvážená. ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Je to dlouhý a neni tam jediná pasáž, kterou bych chtěl vidět znovu. Na konci se zase bojuje s nějakym CGI čůrákem. Je to je pocitově ucelenější než dějově nesoudržný BvS, ale tam si najdu alespoň 5 minut, které bych si pustil znovu. ()

Randwulf 

všechny recenze uživatele

Jestli jsou na tom všichni, kdož v Izraeli prošli vojenskou službou, stejně, pomáhej sousedům na Blízkém východě sv. Florián... Prvosvětová čalamáda s velmi sympatickou kočenkou, panem Lupinem a školáckou chybou, z níž se Bruce při Dark Knight Rises naštěstí poučil... ()

Caine 

všechny recenze uživatele

Rozhodně hodně lepčí 3 hvězdy, ale až tak mě to za srdce nějak nechytlo. Možná to neměli tak přehánět s jejíma schopnostma, přijde mi teď zbytečné svolávat vůbec nějakou Justice league... Ale obecně to přehnali skoro všichni tvůrci komiksovek - o to lepší mi teď aspoň příjde takový Hellboy. Wonder Woman je teda jako hodně ženskej film. A možná právě proto nebyl ten jejich ostrov tak nějak "sexy" jak jsem čekal. ;-) Je to ale taky docela přemýšlivý film (nebo aspoň nutící k zamyšlení). *** Zajímavé je, že oproti Supermanovi při létání nemusí mít WW tu ruku dopředu - asi je to u Clarka nějaký falický symbol... :-))) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

V kine stravitelny, zabavny a vdaka Gal Gadot atraktivny a chutny komix. A ze tento zaner teda neoblubujem. Wright ma na tom tiez svoju zasluhu. Uvodna cast na ostrove a solo akcia zienky na bojisti pri francuzskej dedine boli fakt paradne. Ten zvysok, zvlast s tym super upgrade-ujucim plynom a omackou okolo, som bral iba ako vatu. Kedze som sa vsak ako muzssky divak mohol bavit naivnou, ale podarenou Dianou a nastastie je pred okom kamery takmer 90% filmu, tu vypln som prehltol. Uvodne prekaracky s Wright-om a rozpacite menenie zenskych obleckou a pochodovanie so stitom a mecom vzbudzovali rehot u dievcenskeho publika. Pravom, bolo to celkom usmevne. Slabsie stvrohviezdie. Myslim, ze mozem odporucit. Povodne som sa obaval vizualnej, ale za to hlupuckej zabavy. ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek se DC films opravdu povedl. Ja jsem nad miru spokojena. No a co, ze to pripomina kapitana Ameriku. No a co, ze je to tak dlouhy. No a co, ze se tam vyskytuji nesmysly. Vsechno to k tomu proste tak nejak patri. A abych nezapomnela - no a co, ze nejsem na zensky, Gal je fakt kocka, v nekterych scenach je k sezrani!! ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Po jednom nudném, jednom promarněném a jednom poměrně ucházejícím filmu nám DC konečně dalo SKVĚLÝ FILM! Film mě bavil od první minuty do doby asi 15 minut před koncem, hlavní dvě postavy jsou skvělé napsané i zahrané (což se dá říct i o vedlejších postavách), nenudí, naopak neustále baví (ať už dialogy- žádný rozhovor zde nebyl hloupý či trapný, nebo vlastně čímkoliv :D), hudba oproti ostatním superhero filmům vyniká a je originální, vizuálně je to taky pecka, a prostě celkově bomba. Bohužel když přišel na scénu Arés (ten opravdový), šlo všechnu do háje. David Thewlis dělal co mohl, jeho chyba to není. Bohužel se z toho stal CGI miš maš, který byl místy dokonce nepřehledný, nebavil mě, a stejně jako v BvS se tím film velmi pokazil (ikdyž v BvS se toho pokazilo mnohem víc). Kvůli tomu nemůžu dát plný počet, ale pořád je Wonder Woman nejlepší DCEU film ze všech. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Co jsem očekával, to jsem dostal. Gal Gadot je prostě kus krásný ženský a umí se prodat, ikdyž svým hereckým umem nějak extra nesrší. Takže jsem hltal a užíval si každou vteřinu, v které se objevila. Celkově vzato to prolnutí krásné přírody s první světovou je dobře natočené, příběh taky nezaostává a originál hudební úseky (použito v Batman vs. Superman) od Zimmera tu nechybí a to jsou pro mě jen bodíky k dobru. Jen taková malá nejasnost mi vadí a to ta, že bohové ze starých řeckých bájí jsou ve stejném reálném čase jako superman a batman, to mi hlava nebere. 88% ()

Sentido 

všechny recenze uživatele

Robin Wright, animovaná řecká legenda v úvodu a ústřední jingle—báječný. Zpomalovačky kalhotkama pokaždý vstříc objektivu pak vrcholí "pompézním" blaaaaaah. A částí publika popisovaná kapitola v emancipační učebnici se vážně nekoná. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za hudbu, druhá za digitální efekty a tak sto padesát dolů za nablblý scénář, stupidní dialogy, naprosto dementní příběh a dosti chabé herecké výkony. Áres je nesympatický a bez šťávy, hlavní hrdinka přestala být zajímavá od chvíle co šla do puberty a hlavnímu hrdinovi jsem přála smrt tak dvě minuty po tom, co jej vytáhli z vody. že se nebude jednat o bůhví jaké kinematografické veledílo jsem věděla, ale že to bude až taková hovadina, to jsem nečekala. Nicméně hudba i efekty, jak už jsem zmiňovala, ušly, tudíž dávám 35%. ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Zrůdná P. Jenskins na cestě do komiksu. Podobný šok jako shakespearovský K. Branagh a první Thor. A v obou případech výsledek podobně průměrný. DC pomalu pokračuje ve svém tažení proti rozjetému Marvelu a nebýt výborného Muže z oceli, prohrávali by na plné čáře. WW ve WW bohužel celému tažení také nepomohla. Největší ozdobou je samozřejmě izraelská G. Gadot. Nádherná, exotická, šitá na míru filmu. Není to kdovíjaká herečka ale o to tady ani tak nejde. K B. Affleckovi se bude náramě hodit. Příběh má spoustu trhlin, nedořešených míst a některé problémy, zvlášť kolem samotné Světové války naprosto ignoruje (je to komiks, prober se proboha!). Navíc tlak na ženskou stránku je možná až zbytečně veliký a místy patetický. Audiovizuálně bezchybné, velkolepé a vybuchující. Hlavní hudební motiv výrazný a opravdu povedený, přesně vystihující původ WW. Jsem zvědavý na origin Aquamena. ()

Caaslav 

všechny recenze uživatele

Otázka: ...je ten plyn hořlavý.................; Odpověď: jo, je v něm vodík takže je hořlavý......................; Moje otázka, ve vodě a ve vzdušné páře jsou 2 vodíky, znamená to že i voda a vodní pára jsou hořlavé? ()

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Jako asi zasloužený úspěch, určitě nebylo nic jednoduchýho natočit film s hlavní ženskou hrdinkou. Kvůli tomu, ale filmu nebudu odpouštět chyby nebo dávat vyšší hodnocení, než si zaslouží. Příběh není nic převratnýho, ale to nevadí. Horší ale je, že Gal Gadot není moc dobrá herečka, zvrat s Aresem je v obou případech předvídatelný a finále je celkem nuda (nepočítám to se Stevem, ale kolikrát jsme už viděli superhrdinský finále se světelným paprskem z/do nebe?). Fakt nevím, jestli je tak nutný mít dobrej superhrdinskej film s ženskou, kterej by inspiroval malý děvčata k... něčemu. Mě je fuk, kdo je hlavní hrdina, mě zajímá jen kvalita filmu. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

DC Comics předvedlo, že ne všechny jejich filmy musejí vypadat tak temně jako jejich poslední kousky (Suicide Squad, BvS). Jinak Gal Gadot vypadá, že se vyloženě narodila pro tuhle roli a když se k tomu přidá vynikající Chris Pine (už dlouho se mi takhle nelíbil nějaký herec v nějakém filmu), tak to na papíře muselo vypadat opravdu parádně, jenže realita je vždycky trochu jiná. Snímek se po super 25 minutách (ten ostrov je vážně luxus) jaksi mění na dvouhodinovou rutinu, kde je vlastně jedno jak to dopadne a film se dá také lehce předpovědět. Finále vyloženě zklamalo, ale musím uznat, že se na to hezky koukalo i přes tyhle všechny fakty. Od DC se jedná o lepší film (určitě lepší jak BvS), ale mohlo to dopadnout lépe... Škoda. Čisté 3* ()

simon84 

všechny recenze uživatele

Really, specs? Suddenly she's not the most beautiful woman you've ever seen? No i s nima byla. Hrat neumi ale zenska je to nadherna. ()

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama