Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 1

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 237)

TetaJane 

všechny recenze uživatele

Pánové, je možné, že vám krásná dáma zkreslila úsudek. Tento film byl o ničem. Dokonce jsem při jeho sledování zaznamenala lehké snižování IQ. :D Na začátku trapná pohádka. Potom slabé dialogy. Některé scény byly zbytečně zdlouhavé a nudné. Příběh taky žádná hitparáda. Osobně nechápu hodnocení 70 %. Dvě hvězdičky s odřenýma ňadrama. ;) ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Gal Gadot ako vždy krásna no jej postava Wonder Woman mi prišla až prehnane silná, kedy v mnohých ohľadoch predčila podľa môjho názoru aj Supermana, dokonca aj samu seba z budúcnosti, kedy bojovala po boku Supermana a Batmana. Uvidíme, či jej sila s prichádajúcou Justige League vzrastie alebo zostane na úrovni ostatných „parťákov“, aby si aj oni mali čo zahrať a mohli trochu zabojovať. Okrem krásne Gal Gadot sa mi na filme páčili aj súboje, ktoré aj keď boli prehnané a boli ich málo, boli lákavo natočené a sledovať Gal ako sa oháńa svetieľkujúcim bičom v rytme hádzaných nožov bolo pôsobivé. Za zmienku stojí aj prostredie filmu, ktoré je zasadené do obdobia prvej svetovej vojny a teda nepriateľom sú reálny ľudia a reálna hrozba, ako ju poznáme z učebníc dejepisu.Samozrejme sa tvorcovia nemohli vyvarovať aj nadpozemského prvku, takže Gal naháňa boha vojny, ktorého chce zničiť, čo sa jej aj celkom ľahkou cestou podarí (veď je tiež bohyňa). Za plusový aj mínusový prvok považujem začleňovanie Gal do reálneho sveta mimo ostrova Amazoniek, kedy mnoho vecí pozná, napriek tomu, že v reálnom svete nikdy nebola a zároveň o niektorých základných veciach nevie, čo občas pôsobí zábavne, občas čudne a silene zo strany tvorcov. Zhrnutie: Jedná sa o príjemný rodinný film zameraný na pánov, ktorý neponúka nič prevratné, ale dá sa dopozerať bez akejkoľvek ujmy na zdraví. 6/10 ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Desil som sa predstavy, že by okrem Kapitána mal priebeh vojny meniť aj niekto iný. Opätovne som teda behal za staršími, ale kto vlastne už žije ? Tak je to legenda alebo skutočnosť ? Merisiho lákali obmäkčovali, sľubovali nadržané Amazonky. Nechcel sa dať, mal ich vo zveráku. Generalita sa durdila a ukazovala skvosty boja ženy v amerických farbách. Myslel som, že zošaliem. Keď mi v kufríku od Wayne Enterprises prišli videá nevalnej kvality a videl som tam štít a meč bojovať proti guľometu, dlho som sa zadíval von cez vitráž na kostolne veži v tej poslednej dedine. Uchýlil som sa tam nachvíľu pred ľuďmi na samotu. „Prízraky lásky proti Áresovi. Mýtus proti mužom a dedinám.“ Ak takéto výplody plnia mysle dnešnej mládeže a ľudí, tak aj verím slovám jeden ženy, že „nájsť chlapa v dnešnom svete je umenie.“ Patty Jenkinsovej a DC scenáristom sa znudil testosterón a v podobe znásilnenia pridáva štipku estrogénu. Vo výsledku ide o trikový bordel bez zmyslu, bezduché kopírovanie Snyderovho štýlu (aj ten vslatne robí komixy skôr kvôli jeho výbornej forme, nie príbehov). V každom boji, zábere a spomaľovačke utekala Patty do Zackovho stanu o radu. A to nudí. Nudí, že v zapadajúcom slnku sa žena vydá proti nemeckým zákopom. Nudí, že sa tam preprierajú tak klišovité dialógy a nezmysly. Vo všetkom čo sa pohlo, stálo, dýchalo či strieľalo, rozprávalo, mlčalo, je bezduchý trikový mish-mash, kde akože skákajúca žena zápästím ničí guľky etc. Ja stále sedím a hľadím za horizont a jediná skutočná spomienka tak patrí chrabrému letcovi, čo neváhal streliť jeden náboj, aby vytvoril na chvíľu hviezdu na oblohe. Tento jediný akt ma vnútorne naplnil, ostatných 2:18 je biedou dnešných dní. (videné, 04.02.2018, BDrip) ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Já znám jenom jednu Amazonku, tu v Jižní Americe, tahle jistě draze natočená sračka je tak stupidní, že se jenom chci zeptat, jestli tohle fakt mělo být výsledným produktem nebo se jenom ve střižně nedopatřením pomíchaly minimálně dva filmy?? Já celkem nic nemám proti filmům, ve kterých se vyskytuje typ fyzicky nadprůměrně zdatné ženy-bojovnice, většinou se na to celkem hezky kouká, ale mělo by to být trochu, aspoň trošičku uvěřitelný. Což tohle fakt nebylo. ()

Rypley 

všechny recenze uživatele

Nolanovi Dark Knight nepočítám mezi běžnou komiksovou produkci. Wonder Woman je o stovky kilometrů jinde a nesahá Temnému rytíři ani po paty. Avšak z běžné produkce DC je pro mě zatím po Man of Steel asi nejlepší film, který za poslední dobu vznikl. Není to sice událost roku, ale určitě si film zaslouží Vaši pozornost. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Už jsem těhle triky nabitými filmy z cartoonové databáze přesycen. Tentokrát to bylo ale lepší dílko. Jak triky, tak i příběhem. To se prostě dá vidět. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době mi přišel superhrdinský film opravdu zábavný a koukatelný ... ono také schéma: polonahé holky s meči, první světová válka a filozofický přesah, nemohlo snad ani jinak dopadnout. Plusem jsou také umírněné CGI orgie a to, že hlavním záporákem je tuzemský bůh a ne žádný votrapa z vesmíru, na které jsem už u podobných filmů alergický. Gal Gadot je Bruce Willis v sukních - tedy z pohledu charismatu, jinak je výrazně hezčí - a aspiruje na akční bohyni současnosti. Chris Pine jí zdárně sekunduje a oba spolehlivě utáhnou celý film sami. Potěšily ale i Connie Niesen a Robin Wright. Těším se na další díl! ()

TomStrom odpad!

všechny recenze uživatele

Prostoduchost sama, holt Nova Cinema, ti ví, co si divák žádá. Akorát za tím někdo zapomněl aspoň zavřít dekl. Ale byl by to asi pěkný obrazový doprovod pro čichání toluenu. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Ďalší kúsok pozrety po dlhšej dobe . Veľmi pekný kúsok . Zaujímavá kombinácia dobrodružstva s vojnov a miernov romantickou zložkou. Celý film tiahne G. Gadot a Ch. Pine. Hudba sem sedí ako uliata. Režisérka P. Jenkins sa snaží prerozprávať príbeh ale príde mi to nejaké nedokončené. Možno keby tam bolo pár scén navyše tak by to bolo o málinko lepšie. Bolo tam pár zbytočných strihov. Celkové hodnotenie za mňa je 75%. ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Příjemná dobová komiksovka s půvabnou Gal Gadot, božím Chrisem Pinem ale i s jakžtakž zvládnutou romancí. Akce je solidní a režie překvapivě sebejistá. Zamrzí tak pouze příšerně roztahaný scénář a naprosto směšně natočené finále. 7/10 ()

tlesk 

všechny recenze uživatele

Gal Gadot je jednoduše úžasná. A koho nepřesvědčila v BvS, toho jednoznačně okouzlí zde. I bez lasa pravdy tvrdím, že Wonder Woman nakopala zadek nejen mytologickému nepříteli, ale nepřímo i sebevražedné partičce zlosynů, synu Kryptonu a netopýřímu Detektivovi… Je tu humor, který funguje. Akce, jež není přeplácaná a je efektivní… Je tu bravurně zvládnutá interakce hrdinky s moderním světem a hrůzami války. Hledání sebe sama a vlastního účelu, jakož i motivace pro ochranu lidstva. To všechno jsou zásadní body příběhu, které dokonale vykreslují Dianin charakter ve světle řady neblahých událostí. Jedná se o výborně fungující komiksový film s povedenou akcí, hlubší myšlenkou, smysluplným, zajímavým a chytlavým příběhem a hlavně něčím, co dosud adaptacím z DCEU chybělo. Duší! Tenhle film ji má, ví čím chce být a činí tak zatraceně dobře. I přes úctyhodnou délku si navíc udržuje tempo a ani chvíli nenudí! Wonder Woman mě přesvědčila o tom, že pokud tvůrci v obdobném směru setrvají, máme se nač těšit. Film jako takový byl pro mne obrovsky příjemným překvapením a nemohu, než jej doporučit všemi deseti... Více zde: http://nafilmu.cz/2017/05/recenze-wonder-woman-2017/ ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Hlaste sláva a tři dny se radujte.DCčku to konečně klaplo a to už je co říct.Pěkné překvapení to bylo, co víc dodat.Režisérce se film vážně povedl .Gal Gadot a její větší role ,než v Batman vs Superman a jí se to vážně povedlo co víc si přát.Lepší herečku nemohli vybrat je to jako rána do černého .Prostě ve filmu byla dobrá a taky, málem bych zapomněl na herce Chrise Pine který, ve filmu dobře sekunduje a má ve filmu skvělé hlášky .A plno nečekávaných zvratů.Ve filmu zazní parádní soundtrack .Musel to být asi hodně dobrý scénář .Pokračování bych bral všema deseti. Za mě 80% ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

SPRAVEDLNOST STOJÍ PŘI DIANĚ A JÁ VÁM PŘINÁŠÍM SVOJE ČERSTVÉ DOJMY Z WONDER WOMAN. Tam na tajném ostrově tam kdesi v jiné dimenzi ano vlastně na nejúžasnějším ostrově Themyscira. Warner Bros vypustili nesmrtelnou Amazonku do světa a nyní lze říci, že Wonder Woman je rozhodně tím lepším DC vesmírem. Dost jsem se zamýšlel v určitých scénách a zavzpomínal jsem na Muže z Oceli protože ta božská vášeň je tam ohromně cítit. Nebudu zabíhat do detailů ten Amazonský svět je překrásný úvod, funguje to jako silná romantická linka za druhé světové války. První komiks, který se nesnaží být tolik temný. Byl jsem ohromen a nesmírně potěšen, že Patty Jenkins se v mnoha ohledech řídila i původním Supermanem /1978/. Báječně charismatická Gal Gadot oddělá naprosto každého. Samotný příběh má spoustu vtipných a srdcervoucích záběrů co vás neskutečně pohladí po duši. Diana Princová má skutečně obrovský hnací motor a velké emoce v podstatě dostává ten potřebný superhrdinský rozměr. Nemůžu zapomenout na vynikajcí herečky Robin Wright drsnější generálka Antiope a Connie Nielsen hrdá Hippolyta. Nakonec pan oslňující, Chris Pine alias Steve Trevor dává celému příběhu ten ladný krok. Všechny zásadní body příběhu jsou v hledání sebe sama a vlastního účelu, jakož i motivace pro ochranu lidstva. Wonder Woman mě očarovala a přesvědčila, že se máme jěště nač těšit. PS: Vemte nohy na ramena a upalujte do kina. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Budu trošku spojlerovat abych lépe popsal své smíšené pocity..Líbilo se mi jak byla Diana naivní a myslela si že spasí svět tím, že zabije Árese - vše dávala za vinu jemu a to bylo úsměvné jak je hloupoučká, když věří na Bohy a na to že ji matka uplacala z hliny... Pak šla na frotu v první světové válce a jako její odhodlání zachránit lidstvo bylo opravdu zábavné a akční. Když zabila hlavního zaporaka, generála který měl v plánu hodit na Londýn chemickou zbraň, procitnula a zjistila že vlastně lidi jsou prostě svině a že jim není pomoci a tak to mělo skončit a ani bych nepipl.. ale...jedno velké ALE. Ukázalo se že ÁRES existuje a dokonce sní přišel bojovat :D. Ne opravdu... to jako fakt :D.. Žil si v pozadí a našeptaval lidem své zle myšlenky :D... Takže ano je to opravdu zábavné a akční a hodnotím kladně, ale řekl bych stejně jako plati u SvB, DC se má pořad na filmovém plátně co učit.. ()

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama