Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 5

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 237)

Worry77 

všechny recenze uživatele

Navzdory mému hodnocení musím říct, že mě film mile překvapil. Po zklamáních typu BvS nebo JL je to velmi příjemná změna. Začne to sice dobře, ale potom se to neskutečným způsobem vleče. Řekl bych, že od začátku až po část kdy Diana poprvý uvidí hrůzy války je to celkem nadprůměrná akční záležitost, která zabaví a rozhodně neurazí. Následně se ale ukáže jak je Diana overpower a začne to bejt klasická akční výplachovka, u níž jde jakákoliv sympatie s hlavními hrdiny do hajzlu. WW je rozhodně kvalitní záležitost na poli DC filmů, jen je škoda, že to tvůrci nedotáhli do konce. (55%) ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Veľmi nudný film. Kebyže je film o polovicu kratší úplne by to vyhovovalo. Celý úvod je zbytočný a zvyšok filmu je iba Chris Pine a Gal Gadot ktorý robia somariny. Táto dvojica nie je zlá ale pozerať na nich 2 a pol hodiny vkuse... Finále je oproti celému filmu úplne epické a digisúboje sú úplne všade. Veľmi to tam nepasuje oproti iným scénam vo filme. Celý film je navyše hrozne divne zostrihaný. Súboje sú strašne chaotické. Ja teda neviem ale tento film sa reálne niekomu páči?? Ani Gal Gadot tam nehrá moc dobre. Reálne jediné dve veci ktoré sú zaujímavé na tomto filme sú Chris Pine a Doctor Poison... ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

"Zaveď ma k Áresovi, hneď !". Zaviedol by som, prečo nie. Gal Gadot v šatočkách superženy by som zaviedol kdekoľvek, nielen za nemeckú frontu. S Gal ide hlavne o tú cestu, čo si budeme hovoriť. Chris Pine to pochopil. Film ukazuje nezmyselnosť vojnového pekla 1. svetovej vojny v plnej nahote a potrebu veriť na hrdinov, ktorí nás cez to všetko prenesú. A pokiaľ tí hrdinovia budú vážiť 45 kg, nosiť štít, meč a odvážny kostým zvýrazňujúci ženské krivky, tak hovorím, len viac takých záchrancov sveta. Vravím pravdu. A to nemám o kotník dokonca ovinuté ani čarovné laso pravdy. ()

Hitmo 

všechny recenze uživatele

Vizuálny zážitok a zatiaľ najlepší film z produkcie DC movies. Sympatická a charizmatická herečka ktorá využíva všetok potenciál ktorý jej bol ponúknutý ... Je tu oveľa viac hrdinstva a nádeje, a presne touto cestou by sa malo štúdio uberať(áno! samozrejme tu bol hype pri niektorých bojových scénach a zbytočne sa film natiahol o 15 minút, ale to k tomu patrí). 9/10 videné IMAX 30.5. ()

mar11 

všechny recenze uživatele

Gal Gadot je krásná, Chris Pine je sympaťák. K tomu ještě přidáme dobrou akci, ucházející příběh, a není důvod k nespokojenosti. P. S.: Jako milovníka Trainspottingu mě potěšila přítomnost Cosma a Bremnera. ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Ten moment, keď je Chris Pine najschopnejším hercom vo väčšine scén. Zahral tu tak ako vo všetkých svojich doterajších filmoch dokopy. Gal je taká Izraelská Keira K. - špúli pusku a necháva ju otvorenú, neudrží výraz v zábere, lebo vlastne nevie, akú hrá emóciu, a hlavne nevie čo s rukami, tak ich odťahuje dozadu a od tela a len stojí a špúli. Každopádne hoci je krásna, nemôže ju človek za to nenávidieť, takže sa s ňou dá fungovať. Musím uznať, že ako pacifistovi sa mi celkom pozdávali niektoré tie myšlienky, len ich vždy do zeme utlačili patetizmy a strašne zbytočné dopovedanie a duplicita, lebo šak čo ak by mi to pri hryzaní popkornu ušlo. Celkovo to bolo veľmi nevtipné (až na asi tri uchechnutia, a to mne teda stačí na takéto veci málo) - a to ma asi najviac sklamalo. Každopádne dobre vidieť konečne nejaké ženské, ako nakopávajú rite - ten prvý "Shield!" je ňamka. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Feministky jásají. Konečně tu mají silnou, emancipovanou ženu, která všechny srovná do latě. Jako jo. Musím říct, že DC se postupně zlepšuje v provedení jednotlivých filmů. Je pravdou, že Gal Gadot jako herečka není úplně TOP, ale vše dohání krásou. Myslím, že na Amazonku se výborně hodí. Co se moc nepovedlo jsou triky, kdy těla Amazonek v jejich extra bojových pohybech nevypadala úplně anatomicky a tak nějak divně se kroutila. Část ve vesnici, kde se tančilo bylo na mě naprosto zbytečná, nicméně celkově je podívaná ok. Jen to trochu zkrátit na 105 minut a je to ok. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Najlepší DC film. Áno súhlasím, oveľa lepšie než BvS, navyše kratšie a s neustále plynúcim dejom bez nejakých hluchých miest. Akcia dobrá ale stále tam vidieť Snyderovský rukopis na spomaľovačkách ktoré sa však tentokrát dali a boli an miestach kde fakt vynikli, ale záverečný preefektovaný vizuál už bol o niečo horší ale prekúsol som to keďže som okrem toho dostal super žranicu. Avšak pokiaľ taký preplácaný vizuál a k tomu ešte na riť spomaľovačky dostanem aj v Justice League, už taký zhovievavý nebudem. ()

thepeabody 

všechny recenze uživatele

Konečně scénář a konečně víc než CGI mela na zakázku. Gal zvládá se ctí, Jenkins dokazuje, že jediné co DCEU potřebuje je NE-Zack Snyder. ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Tak to jako že jooo!! Konečně pořádný artík z universa DC :) Konečně jsem si to užil bez pecek. Kéž by se i JL tak vydařila. Po lehce trapných Strážcích galaxie zase luxusní akcička. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Nejlepší DC film! Touhle cestou se měli vydat hned... Snad to konečně vyjde a dostaneme filmový DC Universe jaký si tyhle legendární komiksy určitě zaslouží. ()

Mistr_Moon 

všechny recenze uživatele

Užil jsem si každou minutu až do titulků. Místy je to trochu naivní, zjednodušené či nechtěně úsměvné, ale to už tak nějak ke komixovým adaptacím patří. Na Gal Gadot se velice dobře kouká a tahle role jí padne stejně dobře jako její "zbroj". Na chvíli jsem jí i věřil, že by těma tankama dokázala opravdu házet. Chris Pine hraje klasicky svého sympaťáka číslo 482, ty má v malíku a už na nich nedokáže nic zkazit. Na digitální finále jsem byl připraven a tak mi až tolik nevadilo, mohli ale pro roli Área vybrat někoho mladšího a ohebnějšího a dát nám radši pořádný swordfight. Snad tedy někdy příště. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Gal Gadot naprosto famózní prostě jako by se do role amazonky narodila.Chemie mezi Gal a Chrisem naprosto šlape. Akce je přehledná jako málokdy bývá. Konec je vidět že Zack Snyder dal nějaké rady.😃. Neberu to jako vytku spíš naopak jeho rukopis mám velice rád. Nečekejte do konce žádná podtitulkova scéna nebude. ()

LukeKiller 

všechny recenze uživatele

Podľa ostatných komentárov som bol na úplne inom filme, ako väčšina recenzentov. Film bol zdĺhavý, nudný, príšerne zahraný (menu Gal Gadot sa budem vyhýbať asi ako tete Kirsten Stewart) a neskutočne stupídne nelogický. Fakt neviem kedy som v kine posledne nervózne čumel na hodinky, kedy táto hrôza už skončí. Samozrejme Wonder Woman sa naserie až keď sa zakuká do borca (a on, spoiler, exne) a potom vykilluje hlavného zloducha v pohode v priebehu pár sekúnd. Fakt otras. DC, please stahp. ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Úvodné mýtické scény vrátane bitky s nevítanými hosťami na ostrove amazoniek boli úchvatné. Gal Gadot síce nevie nejak extra hrať, ale zato je to mimoriadne krásna žena, čo sme už mali možnosť vidieť v pár častiach Rýchlo a zbesilo. Chris Pine nepatrí k mojim obľúbencom, ale sem mi celkom zapadol a s Gal tvorili dobrý tandem. Na začiatku som sa potešila aj Robin Wright (pozor nasleduje spoiler), ale žiaľ neohriala sa tam dlho. Neuškodilo by, keby to celé bolo tak o pol hodku kratšie. ()

kelto44 

všechny recenze uživatele

Pre mna velmi dobra zalezitost, krasna Gal Gadot hra vynikajuco, no oblubil som si aj viacerych z obsadenia, najma Chris Pina. Co chvalim ale najviac je kamera a hudba, to si ma najviac ziskalo. /75%/ ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

Poměrně nezvyklá kombinace řecké mytologie a první světové války, se slušnou akcí s efektníma zpomalovačkama, která mě víceméně nenudila, ale zároveň ani ničím neuchvátila. Děj je rozvleklý (stříhal bych) a se slabým tahem na branku (lepší moc nepřemýšlet), vtipu málo, postavy nevýrazné až zbytečné… Víc bude možná „Kapitánce lidstvo“ či „Superwoman“ sedět televize. ()

JohnnyD. 

všechny recenze uživatele

Začátek celkem pěkný, ale pak nuda, nuda, nuda. To CGI peklo s naprosto otřesnými skoky si taky mohli odpustit. Navíc Gal Gadot je komixové předloze Wonder Woman podobná jako holub betonovému telegrafnímu sloupu. Chris Pine to sám neutáhne. DC se prostě snaží mermomocí dohnat Marvel a je to bohužel silně znát. ()

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama