Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 4

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 237)

Aechato6 

všechny recenze uživatele

Příšerné. Strašně dlouhé záběry o naprostém hovnu. Příšerné herecké výkony, které zachraňuje snad jen Chris Pine, přičemž Gal Gadot se taky celkem snaží, ale myslím, že pro roli Wonder Woman byla vybrána z jiných předností než těch hereckých. Jako příklad kvality filmu postačí například starověký řecký bůh, který mluví angličtinou s takovým bristkým přízvukem, že by se za něj nemusela stydět ani velká Alžběta. Fakt už mě ty komiksovky začínají srát. Každá je o tom samým jenom s jiným obalem... ()

XI-XAO 

všechny recenze uživatele

Musím smeknout klobouk, protože jsem zdaleka nečekal, že bude mít volné pokračování Bridget Jonesové, oproti předchozím 3 dílům, tak velkolepou výpravu. Chápu i stopáž bohatě přesahující 2 hodiny, jelikož reverzní retrospektiva předchozích bijáků od “Dítěte Bridget Jonesové“ přes události, kde byla “Bridget Jonesová s rozumem v koncích“ si jistý čas ukrojí. Nicméně i přes velkolepá pozlátka to je jen lehce nadprůměrný DC komiks, které se na nás neúprosně hrnou ze všech stran s neustále klesající kvalitou… ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Z nudy a šedi scénáře i hereckých výkonů nelze vykřesat slušný superhrdinský film. Nakonec místo zábavy zbylo jen trochu filosofie, proč vůbec existují války. Ale s tím jsem rozhodně do kina nešel, abych se nechal poučovat za 165,- Kč při dvou hodinách nudy. ()

O_Peki 

všechny recenze uživatele

Spolu s prvním Amerikou jediný koukatelný film ze superhrdinského světa. Snad pro to, že jsou si námětem hodně podobný. Pěkně se na to koukalo. Tak i tak. ()

Simona.M

všechny recenze uživatele

„It's not about deserve, it's about what you believe. And I believe in love.“ - Diana Prince /Wonder Woman/ Láska dokáže spasiť svet. To je motto tohto veľmi priemerného filmu. Celkový vzhľad je veľmi pekný, hlavne ostrov/raj, na ktorom žijú Amazonky - Themyscira. Ďalšie plus je Gal Gadot. To je asi tak všetko čo Vám môže tento film ponúknuť. Celkovo to nefungovalo. Slow-motion scény boli pre mňa zbytočné iba poukázali na nedostatky filmu. Pôsobili dosť nerealisticky a mne osobne to kazilo celkový dojem. Veľmi predvídateľný dej /hlavne odhalenie antagonistu/. No a humor.. kvalitný tu veru nenájdete /ja som sa zasmiala asi 2 krát/ skôr taký suchý, čajový. Wonder Woman od DCU nie je sklamaním ale ani ničím extra. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

DC neustále prohrává s Marvelem... Toto je jeden z mála světlých okamžiků pro DC... A třeba uvidíme vzestup DC i ve filmu a dorovnání Marvelu i když v to silně pochybuju... Uvidíme kam se Wonder Women dostane příště ale je pravda že Gal vybraly celkem dobře a když ne nic jiného tak aspoň ona září... ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Asi vůbec nejnudnější ze všech superhrdinských filmů co sem za dlouhou dobu viděl. Začátek je otřesný a nudný, pointa těžce předvídatelná. Popravdě, jediný důvod, že jsem vydržel do konce byl, že jsem chtěl vidět Aréa (a ten byl nakonec naprosto příšerný). Gadot je sice pěkná, ale na takových věcech se staví jiný žánr filmů (navíc ani neukáže kozy tak co). ()

Sharkman 

všechny recenze uživatele

Prekvapive potesujici, ac s zenskou superhrdinkou, celkem slusnymi bojovymi prvky, zvraty, emocemi nabitymi chvilkami, presto velmi slusny film u me boduje. Ale bez rypnuti to nepujde - i superhrdinka je vzdy odsouzena k tomu, aby muzi podlehla. Jo bez MUZU to proste nepujde, tak se s tim uz feministy konecne smirte :-D. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Když nemáte v lásce superhrdiny, tak proč se díváte na Wonderwoman a píšete pak akorát nenávistné komentáře o další komiksové patlanině atd.? Aspoň se rozšířily řady bojovnic o jednu amazonku, už tak jsou ženy v tomhle dost v nevýhodě se svojí menší muskulaturou. Gal Gadot jsem do té doby vůbec neznala, ale tuším, že by Wonderwoman mohla být její životní rolí, kterou jí už nikdo neodpáře (podobně jako Emmě Watson Hermionu :D ). Wonderwoman je roztomilá, svá, samozřejmě odvážná, zásadová, srdečná a obětavá. Bavila mě každou svojí poznámkou o tom, jak je ten reálný svět nesmyslný oproti tomu, co měly na svém ostrově. Navíc Gal Gadot je nádherná. Stačí jí minimum makeupu, má hezky tvarovanou tvář a jasně, že postavu má prvotřídní, takže k jejímu zošklivení nestačí strašné brýle nebo srandovní obleček s kloboučkem. Filmově mi absolutně nic nevadilo. Naopak akční scény byly luxusní. Všechno bylo temnější než jsem očekávala, ale o to to bylo chytlavější. Soundtrack se hodně povedl, ten ústřední "vrzavý" motiv je dostatečně rozpoznatelný a zapamatovatelný. Já byla nadmíru spokojená a děkuji za zážitek. ()

Kohutik 

všechny recenze uživatele

V podstate priemer medzi komiksákmi ale vzhľadom na to že je to ženská hrdinka to hodnotím ako vyššie, no bohužiaľ v hodnotení ostáva na tých priemerných ***. Viac si z môjho pohľadu objektívne nezaslúži. ()

RealHonza 

všechny recenze uživatele

Zkombinovat antické Řecko s II. světovou válkou je velice odvážná kombinace, ale je to docela dobré, vlastně o dost lepší než nsem čekal. Člověk se moc nenudí, i když podobných filmu se superhrdiny je tu poslední dobou opravdu dost. ()

Mtytjouda 

všechny recenze uživatele

Takových děr, jako v tomhle filmu jsem dlouho neviděl ... Jednu hvězdičku přidává fakt, že se na to (Gal) hezky koukalo a další, že je to z prostředí minulosti, což mám hrozně rád ... Jinak, slabej podprůměr ... Doufám, že se DC vytáhne s něčím lepším, aby převálcovalo Marvel. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

No není to žádný filmový ani scénáristický zázrak. Třetí hvězdička čistě za Gal Gadot, protože se na ní fakt dobře dívá... narozdíl od Civala zde se raději kouknu na ní, než na Chrise Pinea, ale každému co jeho jest ;)... Plus snad nejkomičtější Ares v historii kinematografie, ten to úplně zabil :oD ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Stráviteľná komiksovka a to lepšie z DC univerza. Wonder woman je zaujímavou postavou a určite bude mať čo povedať aj v ďalších filmoch. Mne však najviac vadilo preplácané finále kde sa výrazne stratilo čaro celého spracovania. Marvel stále výrazne vedie... ()

PrinceznaKee 

všechny recenze uživatele

Užasná gradace,kterou ale nezvládli. První hoďka je jedna z nejlepší a už dlouho jsem si film takhle neužíval,ale bohužel to o druhé říci nemohu. Ten kdo se koukne na tento film může mít 2 druhy názorů Chemie mezi Dianou a tím týpkem funguje a druhá že nefunguje. Podle toho se určí jestli je film pro vás sračka či ne. Jinak ten final boss dost chujovina na můj vkus a ten konec sám o sobě,hold mi to zkazilo celý film ()

Perunwit 

všechny recenze uživatele

Třeskutý mix obou světových válek a Rákosníčka, kde hlavní superhusťačka poletuje mezi zákopy a kostelníma věžma s roztomile nablblým výrazem gaypride prezidentky a zlý vojácí střílej vostrejma, jak Rocco Šifredy spermiema při swingers párty na ostrově Lesbos. To by mě jeblo. To je sníh. To je jako kouzlo. ()

MovieMan7 

všechny recenze uživatele

Bohužel nejhorší DC. Sice se mi líbil začátek se Stevem a Amazonkami, ale čím dál to šlo, tím více to bylo překombinované, bylo tam i spoustu chyb z hlediska vizuálních efektů, ale aspoň že závěr neosladili. 60% ()

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama