Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 4

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 237)

skeiron 

všechny recenze uživatele

Film si na nic nehraje a je prostě takový, jaký by fanda WW čekal. Naivnost WW je jakoby z komiksu vypadla a celé se to docela věrně drží právě předlohy. Za mě určitě spokojenost, i když se najde pár věcí, co mě lehce iritovalo (kdo je sakra Ludendorff? Jak nesla meč pod těmi modrými šaty? A trošku jsem čekal objevení Dia na scéně) jako celek jsem byl, ale opravdu nadšen. V porovnání s první Captainem Americou, rozhodně o level výš! ()

HBJ 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se všem filmovým "odborníkům" a hlavně ženám , ale tohle byla teda pěkná SRAČKA. Nebudu tady rozebírat, jestli to bylo laděno víc lesbicky nebo feministicky, ale bylo to všechno dost špatně a hlavně hrozná NUDA.Netuším, kam až v tom zvráceným trendu filmová studia hodlají zajít, ale prosím, nedávejte už režii akčních a už VŮBEC ne komiksových adaptací ženám. Dámy prominou, ale prostě to neumí.. ()

Harroc 

všechny recenze uživatele

Na filmu je vidět jedna důležitá věc: DC se konečně rozhodlo, jestli chce být jako Marvel nebo jít vlastní cestou. U předchozích filmů jako Suicide Squad si nedokázali vybrat a dopadlo to hrozně. Teď když si vybrali, můžou to konečně rozjet. ()

Booomer 

všechny recenze uživatele

Tak si to shrňme: Tupá hlavní představitelka (ten vykulenej nechápavej obličej ještě dlouho nezapomenu), opravdu hodně nelogičností ("Nechceš jí to říct ?" ptá se žena královny, jejíž dcera je už pár kilometrů od ostrova nebo závěrečná bitka s nafetovaným generálem ve strážní věži, kdy si těch výstřelů a následné demolice věže, nikdo z ostatních vojáků nevšimne...). Plitký scénář a hloupý příběh, kdy zabití boha války má lidstvo ochránit od dalšího krveprolití. Fakt, že za dvacet let příjde panáček s knírkem, tu asi nikoho moc nezajímal... Suma sumárům, další slabý film z dílny DC Comics. Btw. Je hezké vidět, že protekce nefunguje jen u nás. Gal Gadot jako hrdá Izraelka, proto ani nepotřebuje byť sebemenší herecký výkon. Bože, to bylo utrpení... Jednu hvězdičku dávám za souboje a Chrise Pinea, který mě opravdu překvapil v dobrém slova smyslu. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

Gal Gadot zrodená pre úlohu Amazonky. Pasuje jej to dokonale. DC sa hrnie na divákov záplavou komiksových filmov a postupne naberajú aj na kvalite. Je to temnejšie univerzum ako Marvel ale čarovná žena je niekde medzi tým, má humor, akciu, napätie, lásku, krásu a je to Amazonka. Slovami člena ich týmu: existuje ostrov plný žien, na ktorom nie sú žiadny muži? Ako sa tam dostanem!!, Film má svoje hluché miesto o tom niet pochýb ale celkový dojem to nijako nepokazí. Určite sa dočkamé lepších komiksových filmov a ja sa teším na ďalšie príbehy od DC a WB, lebo majú silný potenciál. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Tvůrci tohohle filmu měly koule pustit se alespoň v několika směrech tou obtížnější cestou a myslím že to byl skvělí tah. Skvělé obsazení záporáka, ne že bych neměl tušení kdo to bude, ale právě to mne mnohem víc navnadilo. Je to asi jako Kapitán Amerika, říznutej Thorem, jen méně suché a více překvapivé. A opět se ukázalo že Marvel možná umí hrdiny, ale DC umí záporáky. ()

Oldmanovka 

všechny recenze uživatele

A mně se to líbilo, a moc. Šla bych na to klidně i víckrát... DC hrdiny ani filmy vůbec nemusím, ale na tenhle jsem se těšila od prvního traileru (vlastně ani nevím, co tak magického mě na tom zaujalo). Film má spád, napětí, baví i nabádá k zamyšlení (vždyť to se od takových filmů očekává, ne?). Jak tady už někdo psal - v tom nejlepším slova smyslu "pohádka pro dospělé" jakými jsou dnešní filmy na základě komiksů. Hudba prostě skvělá a efekty jakbysmet, zvlášť jsem si užívala zpomalovačky. !SPOILERY! Osobně mě baví přemýšlet z mimo komiksového hlediska nad tím, kdo by ta Diana vlastně mohla být - evolučně vyvinutější člověk (jako v X-Menech)? Potomek mimozemské rasy (jako Superman)? Nebo že by opravdová polobohyně (jako Thor)?... Thewlis jako Áres? Vždyť to byla opravdu pecka! To snad nikdo nečekal, pořádný šok, protože ti zlí byli jasní od začátku... a ono ejhle, vlk v rouše beránčím. Konečně nebyl bůh přemrštěně namakaný svalovec, nebo děda s vousy. Konečně jiné, neotřelé a zajímavé ztvárnění takové postavy, což velice chválím. Cožpak hodně staletý bůh je navždy dvacetiletým?(nebo se taky může do určitého vzhledu jen stylizovat) Jeho síla přece spočívá v něčem úplně jiném. Působil na pozadí, nikdo se na něj nesoustředil a všechny převezl, téměř... Od odletu Steva jsem to do konce filmu naprosto probrečela, moc pěkné a jímavé. Nečekala jsem, že to musí až tak zabolet... Jedinou výtkou stejně jako u Muže z oceli - moc moc rozmlácených věcí v závěrečném souboji, mně pro odstrašující destrukci stačí opravdu málo. Ale pravda, prostě souboj bohů...!SPOILERY KONEC! Kdo nečeká film à la Kmotr, Forrest Gump, Kameňák, Padesát odstínů šedi, Mechanický pomeranč, Mortal Kombat nebo Frozen, ale jde na smysluplnou fantasy podívanou, zklamaný nebude. ()

Jarvis555 

všechny recenze uživatele

Wonder Woman nesklamala ale ani neprekvapila. Ako sme u DC zvyknutý tak opäť ponúklo zopár klišé hlavne vo správaní postáv. Inak sa jedná o fajn film s dobrými bojovými sekvenciami a celkom fajn príbehom. Škoda toho predigitalizovaného finále, ktorým akosi stále nemôžem prísť na chuť. BvS mi ulahodil viac preto ostanem pri lepších 3 hviezdičkách. 6.8/10 ()

zipS 

všechny recenze uživatele

Slabsie 3* za uplnu filmovu penu s peknymi efektmi. Gal je krasna zena, ale vhodna skor do modelingu nez filmu. ()

SaMaeL98 

všechny recenze uživatele

Má recenze přichází opožděně, protože film jsem měl možnost vidět už 2. 6. 2017, ale zhodnotit ho jsem se donutil až dnes. Musím přiznat, že DC se překonalo a má nízká očekávání dokonale převálcovalo. Co se hereckých výkonů týče, Gal si mě získala... a nejen svým půvabným vzhledem. Ona ale nebyla zdaleka jediná, kdo to zahrál dobře. Příběh sice trochu stereotyp, ale dalo se to. Hodnotil bych i 5 hvězd, ale ten konec a hlavně ta závěrečná bitva... moc předvídatelné a ohrané. ()

Trunks 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nečekal, že mě zrovna Wonder Woman takhle nadchne. Velmi povedený origin, který strčí tématem podobného Kapitána Ameriku hravě do kapsy. Patty Jenkins natočila komplexní film, který je uvěřitelný a nebojí se ukázat válku se všemi jejími hrůzami. Navíc i přes svou délku je víc než jen blockbusterem. Vzájemná konfrontace mezi udatnou naivitou a syrovou realitou, která je ztělesněná ústřední dvojicí funguje na výbornou. Celkovou atmosféru dokresluje i vynikající soundtrack. Abych jen nechválil. Závěrečný twist pozorného diváka nepřekvapí a v některých scénách je vidět slabší CGI. Avšak výsledný dojem z filmu tyhle drobnosti nepokazí. DC mi ukázalo, že za jejich filmy se skrývá mnohem víc, víc než mi odlehčený Marvel může nabídnout. ()

lindanovak 

všechny recenze uživatele

Po Harley Quinn představilo DC další zajímavou ženskou postavu. Wonder Woman je inspirativní stejnou měrou, jako byl svého času první Donnerův Superman. Příběh Wonder Woman je přímočarý a vtáhne do děje i díky skvělému castingu všech zúčastněných. Vzájemná chemie mezi ústřední dvojicí šlape perfektně, jejich rozdílnost a vystupování dává vzniknout spoustě vtipných okamžiků. Humorná stránka filmu vyplývá z děje a funguje, aniž by postavy chrlily směšné hlášky s kadencí kulometu, jako tomu bývá u Marvelu. Ačkoliv se film odehrává za první světové války, nese sebou silné protiválečné poselství. Režisérka Patty Jenkins rozdělila akci do každého jednotlivého aktu a docílila dobré vyváženosti. Nebojí se ukázat válečné hrůzy i téma odlehčit, když je potřeba. Triková Stránka filmu je povedená, ale to už je v dnešní době standard. Wonder Woman od DC se mi moc líbila a je rozhodně příjemným překvapením na poli komiksovek. ()

TOPmoovie 

všechny recenze uživatele

ak ma film kolja 4 hviezdy, ako moze mat toto 4 hviezdy??? kamera, digital, postprodukcia urcite za 4. aj hruba linia deja je velmi dobra. no ostatne za 2 az skor 1. od zaciatku reziser vobec nezvladol potencial - silne citit preexponovanu naivitu. vobec nerozumeju mytologii- sile bohov, a nulovo vyzivaju tento material-- znizia ho na par stupidnych mudrych viet a na boje bleskami ( tato vyprahnutost creativity rezisera scenaristu je uplne zarazajuca, nehovoria ze sa to opakuje uz v kazdom fime..!! ) . dalej... absurdne smiesny kontrast antickeho kostymu pobehujuceho medzi vojskom v zakopoch 1 svetovej. pre 13 rocnych urcite pecka za 4-5 hviezd. .. ale, ze by tu na csfd hodnotili iba sami 13 rocni..??? ()

MKV 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: $150,000,000 Celosvětové tržby: $230,200,000 Tržby v USA: $206,343,175 Byl jsem trošku skeptický, jelikož jsem se bál, že to bude další film z řad typů Marvel, plno akce, nulový příběh. Trošku mě film ze začátku nudil do té doby, než přišla první nějaká akce pádu amerického pilota SteveTrevora. Tím se vše změnilo a film jsem doslova hltal až do konce. Líbí se mi přesně takové typy filmů, co nejméně efektů a hrát to na příběh. Tohle zde DC na jedničku splnil, film měl grády, věděl, jak diváka dojat, což se u mě třeba stalo a opravdu jsem nechtěl, aby to dopadlo se Stevem tak, jak to dopadlo. Taktéž jsme si mohli všimnout, že film byl docela podobný Captain America: The First Avenger, kde ještě Marvel neudělal hnus ze svých filmů, jako je právě poslední díl Captaina America. Překvapila mě i herečka Gal Gadot, s kterou jsem měl tu čest vlastně jen v Rychle a zběsile, kde neměla úplně výraznou roli, která by se dala hodnotit, tak jako zde ve Wonder Woman. Myslím, že jí tento film hodně posune dopředu a těším se na ní v této roli ve filmu Justice League. Za mě 85% ()

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Ženská ruka Patty Jenkins opravdu úřadovala! Poprvé za nové éry DC filmových pecek jsme totiž svědky výrazného upozadění akce, na úkor propracovanějšího příběhu. Netočí se tak vše jen kolem lítání z místa na místo a hledání místa, kde bych mohl udělat nějakej pořádnej digitální bordel. Za ty dvě a půl hoďky (které jsou možná ale už trošku moc) je nám nabídnuto vše od útlých kroků malé Amazonky Diany, až po její polobožský rozkvět. Během toho všeho se nám dostane spousta humorných scének a akce (i když jí je tedy méně) rozhodně také nezklame. Co však zklame (a není to bohužel co se týče DC poprvé) je finále. Dlouhý, otravný, a na to v jak příjemně romantickém duchu se celý film nese, nás konec absolutně nedojme a v rychlosti vyšumí z hlavy. Je to opravdu škoda, protože mezi hlavními protagonisty to neskutečně jiskří a vedlejší postavy (Ewen Bremmer TOP!) rozhodně nehrajou jen druhé housle. Nicméně je to však stále zatím asi nejlepší počin DC počin, který byl v poslední době natočen. 80% ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Po slabším Suicide Squad a do nekoukatelnosti sestříhaném BVS přišel DC s přemýšlivým, ale přesto odlehčeným filmem. Hluboké myšlenky nejsou divákovi omlacovány o hlavu prvoplánovými projevy, ale jsou skryté za akčním dějem a propracovaným vizuálem. Správně namíchaná kombinace akce, humoru a heroických momentů dává filmu drive a atmosféru. Modelka s vojenským výcvikem Gal Gadot se na roli polobožské bojovnice vyloženě hodí a sympaťák Chris Pine ji výborně doplňuje. Závěrečná bitka nedosahuje ani zdaleka digitálnícho chaosu BVS, což kvituji s povděkem. Navíc soupeři ovládají nadpřirozené síly, takže trocha metání blesků je v normě. Pokud se této linie bude DC držet, dostane Marvel zdatného konkurenta. ()

Slaaavo 

všechny recenze uživatele

Tento film má tri kvality: pobaví, ma dobrú myšlienku a peknú herečku. Prekážali mi prehnané CGI a rôzne nedomyslenosti, ale celkovo som rád, že som to videl. ()

Nathaniel8 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekal, ale o to více jsem byl překvapen. To trikové finále na mě bylo možná až trochu moc, ale oceňují období 1. světové války. Je to zase něco jiného než stále boje s nacisty ve druhé... ()

Lucy1905 

všechny recenze uživatele

Na hodně kvalitní film od DC jsem čekala od Muže z oceli. Konečně jsem se po čtyřech letech dočkala. Musím vyzdvihnout především slow mosion záběry. ()

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama