Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 2

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 237)

Fritaaa 

všechny recenze uživatele

Takže abych to shrnul.. Němci jsou ultimátní zlo, Britové zákonné dobro a generál Ludendorff byl vyšinutý chladnokrevný vrah? Málokterý film uráží historii tak bravurně, jako to dělá právě Wonder Woman. Německá armáda je bandou tupých neandrtálců, kolem které v pohodě projde asi ta ksichtově nejrůznorodější banda, jakou jsme na poslední roky viděli. Sakra vždyť ten film ani nebuduje žádné napětí, nijak negraduje, není tam žádný zvrat. A v závěrečné bitvě nepřátelský boss zařve "Já tě zničím"... no to už jsem musel za fyzioterapeutem, protože jsem si pohnul krkem, jak jsem chtěl zakroutit hlavou. Během celého filmu není Wonder Woman nikdy v nebezpečí. Ani když dostává na frak od toho generického záporáka, tak o ni prostě nemáme strach, protože víme, že za 70 let bude s Batmanem bušit do dalšího generického záporáka :D To fakt jako někdo věřil, že bůh války bude generál Ludendorff? Který byl na počátku první světové války zástupcem náčelníka štábu německé druhé armády bojující v Belgii? :D A proč z něj filmaři dělají psychopata? Co takhle, kdyby tím bohem války byl muž, který válku skutečně začal – Conrad von Hötzendorf? :D A proč sakra stál na přistávací dráze u německé továrny na chemické zbraně britský tank? :D Tenhle film byl neskutečně debilní... Z německé armády si filmaři dělají srandu, Brity glorifikují – proč se hlavní téma filmu soustředí na Němce užívající smrtící plyn a jak je to Britům proti srsti... když Britové dělali naprosto totéž?! ()

WilliamMW 

všechny recenze uživatele

To se vsichni zblaznili, nebo jsem autobus ja? Ant-man byla taky nelogicka blbost, ale alespon to byla zabava. U tohodle jsem trpel a jeste jsem se musel divat na 2x. Pokroucena mytologie, pokroucena historie, pokroucena geografie... Nic ceho by se divak mohl chytit. Dialogy jak pro petilete. Dokonce ani ty triky pochvalit nemuzu, protoze i na televizi vypadaly extremne umele a nevydarene, nedokazu si predstavit, jak strasny to muselo byt v IMAXu. PS:Jestli tohle bylo emancipacni, pak to vypada, ze muzi vedou na plne care, protoze Pine byl mnohem lepsi nez Gadot. ()

Benny85 

všechny recenze uživatele

Wonder Woman 2017 je první film série, který jsem neprozíval a neproseděl jen tak při čekání na konec. Příběh konečně nepůsobí tak stroze a ani tak, jako by někdo otrocky odvyprávěl děj a pak se měl chuť opít, aby si ten zážitek vymazal z hlavy. Propracovanější příběh i postavy dávají nadějí, že tato comixová série neupadne do kategorie paskvilu. ()

Motyuek 

všechny recenze uživatele

DC komiks opět zadupal do země potenciál jak hrom. Konkrétně: 1. casting. Nevím koho Gal Gadot obšťastnila, ale do této role neměla být obsazena ani omylem. 2. historické období. 1.světová je stále ještě relativně nevytěžené téma a má svoje kouzlo. Například první piloti jako poslední rytíři. Tady máme tuhle válku, máme tu i pilota, ale všechno tak zprzněné, že by člověk autorům nejraději zaliskal ušiska do hlav. 3. Timing a příběh (to zmáknu v jednom bodě) BACHA SPOILERY Když Wonder woman zfoukla zlého generála jak svíčku, opravdu jsem věřil, že už je konec. Odpovídal tomu čas filmu a i to jak blbě autoři pracovali s příběhem. To, že tam je od začátku jasný další padouch a zůstal by bez povšimnutí, to by mě vůbec nepřekvapilo. A to, že závěr by byl vcelku plochý a nudný to taky ne. "Naštěstí" se hlavní lump ukázal a došlo k monstróznímu finále, na jehož začátku jsem si říkal, "Ha, tak přece něco" a na jehož konci jsem si povzdechl, že by asi bylo nakonec lepší kdyby to skončilo hned po tom generálovi. Nicméně na jedno pokoukání to je dobré a hlavně, v porovnání s dalšíma slátaninama od DC je to viditelně výrazné zlepšení ()

StressMode 

všechny recenze uživatele

Ani nevim jestli to mám furt opakovat, už je to asi nuda, ale zkrátka jedna z věcí která mě srala hned na začátku že jsem uvažoval že to vypnu, je to (asi povinný) multikulti poselství. Je jedno jaká je doba, kde se to odehrává a může to bejt třeba na jiný planetě ale musej tam vlepit na sílu spoustu černochů přičemž každej ignoruje že to černoši sou protože přece neni žádnej rozdíl mezi nima a náma :D Extrémně mě to sere, i když v druhym Thorovi (černej temnej přepudrovanej elf) mě to sralo víc. DC světu chybí ten nadhled a humor co má Marvel. Totiž když máte humor, na plátně se můžou dít kdejaký chujoviny ale vy to prostě odpustíte protože mozek se přepne do standby režimu. DC, chápu, chce se odlišit tak se všechno musí brát vážně ale pak člověk toho přirozeně odpouští míň. Gal Gadot je sexy, o tom žádná, k jejímu hraní nemám nic, tak nějak mi to sedí k tý postavě co představuje. Akce má šťávu, mohli by sice při ní hrát víc než jeden akční sample ale tady jsem se bavil. Finále je stokrát viděné klišé, především tedy co se týče scénáře. SPOILER ..... a že si teda vemou to nejhorší z prvního kapitána Ameriky? Co to jako kurva mělo bejt s tim letadlem? To nešlo řešit jinak ? SPOILER KONEC .. No ale celkově asi na lepší 3 hvězdy, uvažoval jsem o 4, uvidíme, třeba po další projekci. Celkově jsem se ale bavil, ten film jako celek funguje. Střet světů a ideálů taky. Kouknu se znova :) ()

Rhea odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi, velmi zle, uvazovala jsem, ze bych dala jednu hvezdicku za kostymy, ktere se mi libily, a za to, ze se Steve preci jen nakonec odnikud nevynoril, ale asi to nestaci. Ac si nepotrpim na efekty, tak jsem z jinych filmu preci jen zvykla na nejakou uroven, proto me nesmirne rusila vizualni stranka. To vecne zpomalovani a hodne zjevne pouzivani zeleneho pozadi (nekdy to vsechno pusobilo, jako by to bylo cele animovane, ale nekdy pred 15 lety)... Kdyz k tomu jeste prictu sice pohlednou, ale naprosto prisernou herecku v hlavni roli, trapne dialogy, ty naprosto nesmyslne hrdinske kousky a bojovou choreografii (Diana v obkliceni, ale vzdycky na ni vystreli jen max. dva vojaci naraz po jedne kulce, tak aby vsechno mohla efektne odrazit , ta scena na fronte, to bylo naprosto k neuvereni, to snad ani nema cenu rozvadet, v zaveru si nikdo nevsimne, ze si na veline nekdo sviha svetelnym bicem a skace si do vzduchu, nikdo si nevsiml, ze tam vubec nekdo pronikl, navzdory hluku, ktery u toho byl, a tak ma Diana moznost nerusene zlikvidovat hlavniho zaporaka...) a zjevne nesmysly (napr. Diana ovlada mnoho modernich jazyku a chemicke nazvoslovi a asi i chemii), tak proste nemuzu jit vys. Tenhle film ma proste vsechno, co na filmech nemam rada. ()

JendaBenda 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem moc, dostal jsem dost ;-) Zábavné, vtipné i akční tak akorát. Trošku mě štvala naivita zázračné ženy, ale to k tomu vlastně patřilo, takže to zahrála pěkně ;-) Na pokračování si rád počkám. 75% ()

Jarv 

všechny recenze uživatele

Gal Gadot se v roli Wonder Woman hezky představila v Batman vs Superman, kde se jí dostalo nejvýraznějšího prostoru v epickém finále. Nyní se jí věnuje celý film, v němž herečka ukazuje, že je schopna takový velkofilm utáhnout. Wonder Woman si leccos propůjčuje od svých marvelovských předchůdců - Thor a Captain America. V obou případech však trochu zaostává, protože není tak zábavná a ani efektní jako Thor a na rozdíl od Captaina využije svůj plný potenciál až v závěru, což rozhodně netrvalo tak dlouho ani Supermanovi. Akční scény jsou spíše takovým obeznámením se se schopnostmi titulní hrdinky, než že by nějak dostatečně nadchly oproti Supermanově svižnosti. Snad jen finále se více utrhne ze řetězu a naservíruje lepší dávku vizuální parády. Rovněž se musím přiznat, že mi hned několik scén připadalo umělých, čemuž se při takovém rozpočtu divím. Nakonec bych dal menší palec dolů za minimální návaznost na Justice League, jelikož se jedná o poslední snímek před zmíněnou týmovou akcí. Přestože se Wonder Woman stále nemůže vyrovnat hitům od konkurence, zaznamenává určitý úspěch, který mohl být vydatněji okořeněn, zhledem k možnostem postavy, ale minimálně dějově se řadí k solidní podívané. Muže z oceli prozatím nepřekonala. 70% ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka. Celkem průhledný a ničím nepřekvapivý děj zabalený do více než 2 hodinového kabátku byl trochu moc. ()

Khanemis 

všechny recenze uživatele

Povedená komiksovka, která sice staví na celkem tradičním příběhu, ale je dobře napsaná a se sympatickými charaktery, které to vše dobře táhnou. Především však dobře chápe, o čem by měl být "superhrdinský" příběh - obsahovat zároveň polohy hrdinství (zvolit si těžší, ale správnou cestu) a zároveň právě super (protagonista dokáže to, co by normální člověk nemohl), což je krásně vidět právě v pasáži s prolomením zákopů. Přestože má film přes dvě hodiny, tak bych osobně klidně ještě nějakých 15 minut přidal, protože některé části působí trošku uspěchaně. K tomu dobrá hudba, obstojný vizuál (přestože někde ty efekty bijí trochu moc do očí) a povedené herecké výkony. Ve Wonder Woman se dají najít chyby, ale přesto je výsledek velmi dobrý. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

DC comics tentokrát ubrali v temnotě a vážnotě. Přesto si to stále drží styl Muže z oceli a Batman vs. Superman. Vypadá to, že se rýsuje velmi slibná konkurenční série pro Marvel Cinematic Universe. Zatím to vidím tak, že DC nakopává Marvelu prdel. Ne, že by snad byly jejich filmy lepší než Thor nebo Avengers, ale když porovnáme adekvátní alterega, tak DC jasně vede. Zatímco Batman vs. Superman jednoznačně poráží dějově podobnou nedokonalost Iron Man vs. Homokapitán Amerika (tedy trojku Kapitána: Občanská válka), tak Wonder Woman si stylově podává jedničku Homokapitána, se kterou má společné základní dějové schéma a retro dobu. Gal Gadot je rozhodně sympatičtější hrdinka, než buzík v americké vlajce. O jejích svůdných přednostech netřeba mluvit. Díky její kráse se na film dá dívat, i kdyby to byla sebevětší kravina. Hadanka: Co má společného 1. světová z Wonder Woman, 2. světová z Homokapitána a současnost? Němci jsou pořád svině a chtějí vládnout světu. ()

Snakefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se chtěli tvůrci vyrovnat THORovi, nepovedlo se. Pokud by se měla tahle pinda stát novým Avenger, nestane se. Pokud ---- do pytle proč to píšu. Tenhle filmový výpotek si nezaslouží delšího komentáře než půl stupidní věty ()

Lukkyn 

všechny recenze uživatele

Pro většinu pásnkého publika příjemna změna. Výměna testosteronových monster za krásnou, ale přesto nebezpečnou ženu je svěží. Její herectví je vedlejší. Ono vlastně ani není co hrát. Schéma je klasické s na konci opět otravných dc digitálním finále, kdy se mezi sebou řežou dva nadlidi do aleluja. Náckovská tématika mi nevadí ostatně ani se nedivím, že během druhé světové války si lidi vymýšleli superhrdiny , kteří by ty prasata zastavili doslova přes noc. Za mě skvělá komiksovka!!Jen to finále....:-( ()

Martinko991 

všechny recenze uživatele

Veľmi velké plus tvorcom filmu za výber Gal Gadot do roly WW sadla tam perfektne a pre mňa keby hodnotím len ju tak 10/10. Ale teraz film, po dllhych rokoch prišla vhod aj nejaka superhrdinka a v časoch emancipácie a všelijakej rovnosti to bola len otázka času. Film sa mi v podstate páčil a nemôžem povedať žeby som sa nudil avšak tie efekty boli miestami fakt hrozné a s marvelkovkami sa to u mňa porovnať nedá. Akcia takisto nič čoby sme predtým nevideli alebo niečo prevratné, plusom bol humor ktorý tam vo filme po celú dobu bol a nie najhorší scénár a samozrejme znova sa musím opakovať úžasná Miss Izrael. ()

michael99 

všechny recenze uživatele

Wonder Woman je skvělá postava sama o sobě už od komiksových počátků. Je pozoruhodné že i po těch letech ji dokázali nádherně zfilmovat. Film má svůj děj i vyvrcholení děje. Ocitá se v něm Láska, strach, nenávist a takhle bych mohl pokračovat dalších 5 řádků. Ve filmu Batman vs Sperman Úsvit spravedlnosti, nedal Wonder Woman režisér moc děj a ta postava se tam vyloupla jak kuře z vajíčka. Jsem rád, že tady to bylo bráno dá se říci od začátku jejího vzniku. Taky smekám klobouk za úžasné zpracování ostrova, na kterém žila. Co se týče herců, tak výkony byly na film dostačující. ()

Milole 

všechny recenze uživatele

Okolo tohto filmu som zažil veľký "hype". Veľmi som sa na Wonder Woman tešil, no vskutku som nakoniec zažil len veľké sklamanie. Bol to len taký klasický B-čkový marvelovský prd. Patty Jenkins to proste v sebe nemá. A na dvojku sa tým pádom vôbec neteším. Som však veľmi zvedavý, ako si s postavou WW poradí Zack Snyder v Justice League. Som jeho veľkým fanúšikom, a verím, že mi poopraví náladu z nádhernej Gal Gadot a ja sa opäť budem tešiť na JL2. ()

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama