Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 2

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (1 237)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Wonder Woman vrací HERO do slova superhero, což je na velkém plátně hrozně fajn sledovat. Zároveň ale dojíždí na příšerné vedlejší postavy, trapný humor a přeslazené finále, takže na to nejlepší od DC se zkrátka a dobře nechytá. Za skvělé první dvě třetiny a kouzelnou Gal Gadot si pro těch 7/10 ale v klidu doskáče a nezbývá než doufat, že konec roku ještě zachrání Zack Snyder. // edit: po nějaké době dojem padá, takže snižuju na 6. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Asi nemá cenu podotýkat, že jde o nejlepší DCU film, důležité je říct, že ten film je opravdu dobrý. A to se mi origin Captaina moc nezamlouval - Wonder Woman nabízí totéž, jen lépe. Dokonce to chvílemi vypadá, jako by měl ten film srdce! A to dělá fakt hodně. Škoda, že některé motivy nedotáhne do konce, ale ok, musím být rozumný. Jediné, co mě opravdu iritovalo, ale bylo velmi špatné CGI. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zázračná žena chce bojovat za lásku a šířit ji do světa, fajn. Se svobodou si ale očividně zrovna netyká, páč ke svým účelům používá laso, který lidem zakazuje říkat, co mají doopravdy na jazyku... ehm. A stejný je to i s celým filmem. Ten má srdce jak vrata do dvora, ale tvůrčí volnosti je v něm opět minimum. Produkční z DC totiž jedou po stopadesáté podle stejnýho snyderovskýho mustru, což donekonečna prostě nemůže bavit. Jako dušínovská pohádka pěkný, jako zásadní comicsovej origin ale vlastně bída. Silný tři a za jednu další akční scénu navíc bych se nezlobil. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Komiksy nečtu a samotná postava "zázračné ženy" mě nikdy nezajímala. O to větší je pro mě překvapení, že Wonder Women je překvapivě dost dobře koukatelnou záležitostí a to nejen díky krásné Gal Gadot. Stopáž je možná delší, než by se slušelo, ale na tohle jsme u komiksovek už zvyklí a nutno říct, že navzdory zmíněné stopáži je příběh odvyprávěn poměrně svižně. Ve finále tedy milé překvapení a pro mě zábavnější podívaná, než loňský zástupce DC Comics - 80%. SPOILER ALERT: úsměvným WTF momentem budiž odhalení boha války, resp. jeho představitele. Těžko můžete sledovat závěrečný fight s vážnou tváří, když největšího zloducha představuje jeden z nejsympatičtějších britských herců (a dokonce s knírkem!:)), kterého si většina diváků pravděpodobně stejně pamatuje hlavně jako Potterovského klaďase. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Pro mě zdaleka nejzajímavější origin, co doposud předvedl DC Comics a vlastně i všechny marvelovky dohromady. Je vidět, že to točila ženská, takže není kladen důraz na digi bordel, ale na příběh a ten šlape perfektně. Protiklad „divící se Diana vs. nový, dosud nepoznaný svět“ funguje skvěle a přináší spoustu vtipných situací (celé kino se smálo), zasazení příběhu do doby 1.světové války je v comicsu originální a neokoukané a ty trikové orgie na konci jsou v pohodě stravitelné. Navíc to má silný protiválečný apel, takže další palec nahoru. A Gal Gadot? Ode dneška má nová hrdinka. Nodolatelná ve svém spravedlivém hněvu, upřímnosti vůči žasnoucímu okolí a nejenom, že je půvabná, ale i – jak to říct – tím správným způsobem emancipovaná, holky tohle musí milovat. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (43)

  • Film zakázali v Libanone, kvôli Gal Gadot (Diana Prince), ktorá je izraelského pôvodu a Libanon vedol s Izraelom vojnu. Izraelský tovar bol bojkotovaný zákonom, ktorý zároveň zakazoval cestovanie do Izraela a kontakt s jeho obyvateľmi. Staršie filmy s Gadot sa v zemi premietali bežne, k zákazu došlo až na bojkot nátlakovej skupiny, ktorá toto rozhodnutie presadila vo vláde. (Paldiny)
  • Osobním trenérem Gal Gadot pro roli Wonder Woman byl Ruda Vrba, který je z České republiky. (MeanWhile)
  • Počas infiltrácie nemeckej základni má náčelník pušku Winchester, čo je typická zbraň divokého západu. Napriek tejto výraznej odlišnosti ho Nemeckí vojaci neodhalia. (johnsnow)

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama