Reklama

Reklama

Studio Marvel uvádí film Doctor Strange o světoznámém neurochirurgovi Dr. Stephenu Strangovi, jehož život se změní po strašlivé dopravní nehodě, která mu znemožnila používat ruce. Když ho tradiční medicína zklame, je Strange nucen hledat uzdravení a naději jinde. A tak se vypraví na mystické, odloučené místo známé jako Kamar-Taj. Brzy zjistí, že Kamar-Taj není jen chrámem uzdravení, ale i základnou pro boj s temnými silami, jež chtějí zničit naši realitu. Zanedlouho si musí Strange – vybavený novými magickými schopnostmi – vybrat, zda se vrátí k původnímu životu plnému bohatství a slávy, anebo se všeho vzdá a bude bránit svět jako nejmocnější kouzelník ve vesmíru. (Falcon)

(více)

Recenze (1 260)

DreadfulPic 

všechny recenze uživatele

Ze všech Marvel filmu je Doctor Strange ten nejlepší. Myslím, že většina lidí se mnou budou souhlasit. Jediné co vám na to mohu říct je toto... Určitě se na to běžte kouknout. ()

Helisek2 

všechny recenze uživatele

Úžasný film, který vřele doporučuju! Obsazení, efekty, příběh.. Viděla jsem to dnes v kině, a opravdu jsem byla nadšená. Doufám, že bude pokračování! :-) ()

PsenickaR 

všechny recenze uživatele

Další parádní sólovka od Marvelu, který nám ukazuje, kdo tady umí a DC se mají co učit.... Naprosto uvěřitelná proměna snobského lékaře v hrdinu z donucení, který toužil po mnohém jenom ne tomto. Skvělé triky, které si vychutnáte jak ve 2D, tak i ve 3D ( ano, byl jsem na obojím ) a nám dají vzpomenout na Nolanův Počátek. Herecké obsazení je do posledního skvělé. A pokud bych měl něco vypíchnout, tak je to v první řadě neskutečně úžasně natočená havárie Lamba, to jsem doslova seděl přikovaný. Pak je tu také hláskující Benedict, ano, není to Iron man, ale i tak je vtipný a mě osobně se líbilo, jak si pohráli tvůrci v dialogu se jménem Strange ( your name is Doctor ? It is Strange. Maybe it is.... :-) ) Potitulkové scény nás opět navnadí a já už netrpělivě vyhlížím Thora 3.... ()

GOTFAN 

všechny recenze uživatele

Dormammu ... To byl jako vtip ? Jinak dobrý nestěžuji si, ale ... Dormammu byl jako co ? To byl jako nějaký bastard od Galagtuse ? Však kde takhle vypadal Dormammu ? V kterém komiksu ? Jako který komiks byl inspirací pro to co je ve filmu ? Ale jinak psycho triky na zhul skvěla záležitost . ()

CampaHD 

všechny recenze uživatele

Skvelá postava od Benedicta, zožral som aj čarovanie, záchrana srdca naozaj vtipná a hlavne to neotravovalo, nutné 3D, nečakal som nič dobré a potešilo. 80% - Imax3D ()

Atom84 

všechny recenze uživatele

Hele, bál sem se toho. Dr.Strange znam jen z pár komiksů, ale nakonec to snad byla nejlepší origin marvelovka. Cumberbatch to celý táhne a speciální efekty sou doslova mindfuck. Takhle až bude ohejbat baráky i s Avengerama, tak to bude paráda. Anebo doktůrka upozaděj do role komparsisty, což by byla strašná škoda. ()

JurkoNatalka 

všechny recenze uživatele

> J:Film ktorý v traileroch ale aj v recenziach sluboval vizuálne orgie. Rozhodli sme sa preto pre vychvalovanú IMAX verziu. Musím povedať, že nič zo slubovaných orgií sa nedialo. Bojové scény boli neprehladné a zamňa velmi prekombinované a tvorilo ich asi tak 15percent filmu. Scénar je veľmi plytký, nad vodou ho drží len Cumberbatchpre ktorého je rola Doctora Stranga ako ušitá. Úprimne neviem kde zobral tento film tak vysoké honotenia. U mňa sa Doctor Strange radí k filmom na ktoré veľmi rýchlo zabudnem. Hodnotenie 60per.----------- N: Úprimne, neviem či by sa mi tento film vobec páčil nebyť Sherlocka. Btw Sherlock... ❤️ že baby? No ale vrátim sa. Plytký scénar ako hovorí pán hore, jasné berem, jednalo sa o zrod legendy a budem teda dúfať, že sa dočkám pokračovania, ktoré už bude aj pre starších než pre mojich 5 ročných synovcov. Potenciál má na to obrovský, a to predovšetkým vo forme možností využitia vizuálnej stránky, čo je stavebným pilierom daného filmu. Znovu by som si to pozrela jedine pri zaspavani, keby som na to natrafila len tak pri prepínaní telky. Alebo ešte s tým mojím 5 ročným synovcom, ktorý by konečne chápal aj iný film než Hladá sa Nemo :) 65 per. ()

majorzeman13 

všechny recenze uživatele

Mé dojmy,názor na nový film od MARVELU: Za prvé Marvel to opět dokázal a natočil další povedený biják ! Za druhé vizuální stránka je působivá,parádní,velkolepá,Za třetí postavy Benedict Cumberbatch se Doctorem Strangem snad narodil - dokonálá,prvotřídní volba.´Tilda Swinton jako Prastará je skvělá.Ostatní jsou též moc fajn,ale nemají tolik prostoru...... bych řekl. Samotná akce ve filmu se my moc líbila,ale né všechna........Mads Mikkelsen jako záporák néééé jediný ve filmu byl ucházející,slušný ! i ten humor,vtip se občas našel ve filmu. Potitulkované scény jsou dvě...ta první se my tedy líbila více !.............................. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele

Já snad poprvé viděl celý Marvelovský logo(!) Cucumberbitch ujde, McAdams byla dobrá už ve Spotlightu a tady taky zahrála hezky. Mniši a runový kola bavili. Blbci, kterej pacienta pohřbí před pokusem ho zachránit, bych okamžitě odebral atest. Rada pacienta byla úsměvná. Doktůrek pobral dost arogance, ale spíš se mi zdál zničenej osudem. Chrám slušnej - a hele - letecká akrobacie. Nic pro epi, ale scény v chrámu bavily. Eijofor dobrej. Líbilo se mi ohýbání reality i kreslení run. Dobře Hamír. Jabko bylo zajímavý. Souboje v pokřivený realitě byly efektní. Kaecilius (Mikkelsen) bavil - hlavně ty jeho černý voči! Stephenův astrál úsměvnej. Návrat v čase pobavil. Rozhovor s Wongem ... - vtipný - mnich jde proti přírodě ... Dormammu výbornej. A skvěle zmatenej. Závěrečnej rozhovor - Thorova klasika. Poctivý 4 magický kruhy. ()

Mzetko 

všechny recenze uživatele

Doctor Strange je dalším skvělým snímkem z marvelovského univerza. Efekty nejlépe vyniknou na gigantickém IMAX plátně, ale je skvělé, že film není jen o nich. ()

Miriablo 

všechny recenze uživatele

Kdyz si odmyslime nekolik opravdu povedenych vtipu a hratky ala Inception tak je to vlastne o nicem. Na jedno zkouknuti ale fajn, vic ale netreba. ()

BranuliQ 

všechny recenze uživatele

Naozaj úchvatné triky (inšpirácia vo filme Inception je viac než len patrná), slušné herecké výkony na čele s charizmatickým Cumberbatchom či strhujúca akcia dvíhajú celkový dojem veľmi vysoko, i keď v podstate film samotný neprináša nič nové. Možno by k absolútnej spokojnosti dopomohol aj osobnejší soundtrack, Giacchino totiž neprichádza s ničím novým a ani to staré sa nesnažil nejako výraznejšie obohatiť. Vo výsledku je to ale aj tak vynikajúca "marvelovka", avšak ani zďaleka jedna z najlepších. 75% ()

Ondra.T 

všechny recenze uživatele

V záplavě triků se dusí nedovyvinutý děj a málo rozvinuté postavy. Většina triků je bohužel "na jedno brdo" a brzo se omrzí. Navíc závěr vypadal trochu jako vycucaný z prstu nebo vypůjčený z jiného filmu. Trochu mi to připomnělo filmy "Spawn" kombinovaný s filmem ''Inception'. U filmu jsem se díky napěchovanému ději sice nenudil, ale nebylo tam ani nic moc k zapamatování. ()

Mrliš 

všechny recenze uživatele

Nijak mě film neoslovil. Většina efektů pěkných, záporáci k smíchu. Od děje jsem čekal něco úplně jiného. Marvel má prostě špatné a nudné filmy. Kdyby nedělali pěknou vizuální stránku, tak by se na to ani nedalo koukat. Totální splácanina jako ostatní filmy od nich. ()

flegmos 

všechny recenze uživatele

Chapem ze tento film bol urobene pre dospievajuce deti a mozno i dospele deti. Naivne, detske, vytrikovane, klamlive, prvoplanove a bezduche. Plusy su vyborne obsadenie a upgradnute triky a la nolan. Ak si ten film nepozriete usetrite 115 minut Vasho zivota. Zvazte ci to za to stoji. Pre mna posledna Marvelovina. ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľná fantasy jazda, plná úžasných vizuálnych efektov, ktorá nejedného fanúšika fantasy, mágie a pod. priková k sedačke a nepustí ho, do samotného konca. Celkovo jedna z najlepších Marveloviek aké som kedy videl. lepšie 4*. ()

Související novinky

Černý telefon, ideální hororové mrazení

Černý telefon, ideální hororové mrazení

13.07.2022

Třináctiletý kluk uvězněný sadistickým vrahem ve zvukotěsném sklepě. Na jeho stěně visí odpojený černý telefon. Ten však jednoho dne zazvoní. Ve sluchátku se ozývají předchozí vrahovy oběti, které… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

08.01.2021

Po napsání scénáře k pokračování Doctora Strange s podtitulem In The Multiverse of Madness a roli hlavního scenáristy a jednoho z producentů na seriálu Loki od streamovací služby Disney+ se Michael… (více)

Scott Derrickson zpátky u hororu

Scott Derrickson zpátky u hororu

02.11.2020

Režisér Scott Derrickson před pár měsíci opustil pokračování Doctora Strange kvůli kreativním neshodám, a nyní se zdá, že se místo toho vrátí ke svému milovanému žánru – plnokrevnému hororu.… (více)

Reklama

Reklama